Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Γιούνιον – Φράιμπουργκ – 18.05.2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Γιούνιον – Φράιμπουργκ – 18.05.2024 Bundesliga

Ουνιόν Βερολίνου – SC Freiburg

Η προτροπή μας για το στοίχημα Γιούνιον – Φράιμπουργκ είναι: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – απόδοση 1.72

  • 16 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων
  • Η ισοπαλία δεν είναι αρκετή για καμία από τις δύο ομάδες
  • 20 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Ένωσης

Η μάχη του υποβιβασμού στην Bundesliga παραμένει το πιο καυτό θέμα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Τέσσερις ομάδες εξακολουθούν να παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μια ομάδα θα υποβιβαστεί μετά το Σαββατοκύριακο, ενώ μια δεύτερη ομάδα θα πρέπει να κατέβει απευθείας στη League Two.

Υπάρχουν επίσης ακόμα αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν στην κούρσα για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Μία από τις υποψήφιες για υποβιβασμό, η Ουνιόν Βερολίνου, θα φιλοξενήσει την SC Freiburg, η οποία μπορεί ακόμα να ονειρεύεται την ευρωπαϊκή φάση. Μάθετε ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτή τη μονομαχία στο προγνωστικό μας Union – Freiburg

W

Πληροφορίες για την Ουνιόν – Φράιμπουργκ

  • Ημερομηνία & ώρα: 18.05.2024, 15:30 μ.μ.
  • Χώρος διεξαγωγής: Alte Forsterei, Βερολίνο
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 34η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: Sky

Έντυπο και έλεγχος υπολοίπου της Ένωσης

Η

Union είχε μια καταστροφική αγωνιστική ημέρα. Θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει τουλάχιστον μια θέση υποβιβασμού απέναντι στην άμεση αντίπαλο της από την Κολωνία, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά. Στα πρώτα στάδια, η αγωνιστική κύλησε ακριβώς σύμφωνα με τις προσδοκίες των Βερολινέζων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 μετά από κάτι λιγότερο από 20 λεπτά και το ηθικό της Κολωνίας έδειχνε να πέφτει. Η ισοφάριση 2:1 λίγο πριν την ανάπαυλα ήταν αχρείαστη, αλλά δεν άλλαξε και πολύ τη δυναμική του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ουνιόν απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ήταν συμπαγής και σταθερή αμυντικά και δεν άφησε χώρο στην Κολωνία. Μέχρι την τελευταία φάση, όταν οι “σιδερένιοι” φάνηκαν ξαφνικά κουρασμένοι. Στο 87ο και στο 90ο + 3ο λεπτό του αγώνα, δέχτηκε μάλιστα τα γκολ για να διαμορφώσει το τελικό 2:3. Αυτή η ήττα μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε απευθείας υποβιβασμό την επόμενη αγωνιστική.

Τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας της Ένωσης έχουν κάνει την κατάσταση ακόμα πιο κρίσιμη. Έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και έχασε τα υπόλοιπα. Οι Köpenickers έχουν αυτή τη στιγμή μία νίκη σε έντεκα παιχνίδια. Με αυτό το ρεκόρ, όχι μόνο είναι η πιο αδύναμη ομάδα της Μπουντεσλίγκα από άποψη φόρμας, αλλά έχουν επίσης υποχωρήσει από τη δωδέκατη στη 16η θέση τις τελευταίες εβδομάδες και πλέον φοβούνται για την επιβίωσή τους στην Bundesliga. Αν χάσει το Σαββατοκύριακο, μπορεί να υποβιβαστεί ακόμα και απευθείας

W

Καλό σημάδι

Πάντως, η 1. FC Union Berlin μπορεί να ελπίζει. Δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό της. Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες έχουν σημειωθεί στην Bundesliga, ενώ στη δεύτερη κατηγορία πήρε μια νίκη και μια ισοπαλία κόντρα στην Μπρέισγκαου. Η μοναδική εντός έδρας ήττα που έχει υποστεί ποτέ από την SCF ήταν στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου DFB 2004/05, στον οποίο η Ουνιόν αγωνίστηκε ως ομάδα τρίτης κατηγορίας και η Φράιμπουργκ ως ομάδα της Bundesliga.

Union facts & analysis
  • Δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ στο πρωτάθλημα
  • Μηδέν νίκη σε επτά παιχνίδια
  • Τελευταίο χαμένο παιχνίδι

Freiburg Form & Balance Check

Στο τελευταίο για την ώρα εντός έδρας παιχνίδι του Κρίστιαν Στράιχ για την SC Freiburg, ο ίδιος και η ομάδα του είχαν να αντιμετωπίσουν τη νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από την αρχή και ανταμείφθηκαν με το 1:0 στο 29ο λεπτό. Ωστόσο, το γκολ είχε ανασταλτική επίδραση στο παιχνίδι της Φράιμπουργκ και η Χάιντενχαϊμ έπαιρνε όλο και περισσότερο τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό επέτρεψε στους φιλοξενούμενους και την ισοφάριση στο 38ο λεπτό.

Μετά το ημίχρονο, η SCF αφυπνίστηκε και πάλι και δημιούργησε ευκαιρίες ανά λεπτό, αν και καμία από αυτές δεν έφτασε στην εστία της Χάιντενχαϊμ. Ο πολλαπλασιασμός των ευκαιριών σήμανε τελικά ότι το παιχνίδι έμεινε ισόπαλο. Παρ’ όλα αυτά, όλα είναι ακόμα πιθανά για τη Φράιμπουργκ όσον αφορά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Η Φράιμπουργκ βρίσκεται και αυτή τη στιγμή σε μια πολύ ανάμεικτη φάση. Τρεις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα – αυτός είναι ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Αυτό την φέρνει στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μπορεί ακόμα να κρατηθεί στην όγδοη θέση του συνολικού πίνακα. Απέχουν έναν βαθμό από την έβδομη θέση και τρεις βαθμούς από την ουρά. Έτσι, αν πάρουν βαθμούς από το Βερολίνο, η Ευρώπη είναι εξασφαλισμένη προς το παρόν

W

Δυνατή μακριά από την έδρα της

Οι Μπρεϊσγκάουερς δείχνουν να αισθάνονται πολύ άνετα σε ξένα γήπεδα αυτή τη σεζόν. Αν και έχουν χάσει οκτώ από τα 16 εκτός έδρας παιχνίδια τους, έχουν επίσης δύο ισοπαλίες και έξι νίκες. Με ένα παιχνίδι να απομένει, στο Βερολίνο, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν κερδίσει τόσο συχνά στο δικό τους γήπεδο όσο στα εκτός έδρας γήπεδα. Στον εκτός έδρας πίνακα, αυτό σημαίνει την έβδομη θέση

W

Freiburg facts & analysis
  • Εκτός έδρας πίνακας έβδομη θέση
  • Μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια
  • Ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι


Ο Μάρκο Γκρότε θα στείλει και πάλι την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με τον συνηθισμένο σχηματισμό 3-4-2-1, αλλά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε επίπεδο ονομάτων. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Κεντίρα (αποβλήθηκε με κίτρινη κάρτα), ο οποίος μπορεί να αντικατασταθεί από τον Τουσάρ στο κέντρο. Ο Γκοζένς αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ρουσιγιόν στο κέντρο της άμυνας, με τον Χαμπερέρ να παίρνει τη θέση του δίπλα στον Άαρονσον. Ο Χόλερμπαχ είναι επίσης μια επιλογή για την επίθεση.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Κρίστιαν Στράιχ, η ομάδα θα ξεκινήσει με 3-4-3. Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, θα εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή του τον δεξιό μπακ Σιλντίγια (τιμωρημένος), με τον Κάιτελ να συνεχίζει να τον αντικαθιστά. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου αλλαγές όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό. Σε περίπτωση που ο Στράιχ θελήσει παρ’ όλα αυτά να κάνει ροτέισον, οι Χόλερ και Βάιτχαουπτ είναι επιλογές

W

Union – Freiburg head-to-head &amp? stats

Οι δύο αυτές ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις 15 φορές. Τα στατιστικά στοιχεία είναι πολύ ισορροπημένα. Οι Iron έχουν κερδίσει έξι από αυτά τα παιχνίδια και η Freiburg έχει κερδίσει πέντε. Οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες συνολικά τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου αγώνα στο Φράιμπουργκ, όταν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο καμία από τις δύο ομάδες δεν πέτυχε γκολ

W

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!