Συμβουλή στοιχήματος, πρόβλεψη & αποδόσεις ΝΒΑ 27.11.2023 Νικς – Σανς

Home » Συμβουλή στοιχήματος, πρόβλεψη & αποδόσεις ΝΒΑ 27.11.2023 Νικς – Σανς

NBA Regular Season 2023/24, Δευτέρα, 27.11.2023

Το βράδυ της Δευτέρας, δύο φορμαρισμένες ομάδες θα αναμετρηθούν στο Μεγάλο Μήλο, με την κορυφαία επίθεση του Φοίνιξ να έρχεται αντιμέτωπη με την ισχυρή άμυνα της Νέας Υόρκης. Οι συγκινήσεις είναι εγγυημένες στο θρυλικό Madison Square Garden!

Η συμβουλή μου για τους Knicks Suns εξηγεί γιατί περιμένω τουλάχιστον 28 πόντους από τον Devin Booker

Οι Νικς της Νέας Υόρκης έχουν αυτή τη στιγμή ρεκόρ 9-6 και έχουν κερδίσει επτά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια τους. Ενώ η επίθεση είναι η τέταρτη χειρότερη στο πρωτάθλημα με μέσο όρο μόλις 109,5 πόντους, η άμυνα είναι η δεύτερη καλύτερη με μόλις 105,3 πόντους παθητικό.

Η προκύπτουσα διαφορά πόντων +4,1 είναι η έβδομη καλύτερη στην κατηγορία.

Καμία άλλη ομάδα δεν επιτρέπει λιγότερα επιθετικά ριμπάουντ (8,1) και λιγότερες προσπάθειες σουτ (82,7) των αντιπάλων από τους Νεοϋορκέζους με επικεφαλής τον γκουρού της άμυνας Tom Thibodeau.

Από την άλλη πλευρά, μόνο μία ομάδα έχει περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ από τους Knickerbockers.

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, οι Νικς έχουν βρει τον εαυτό τους ως μονάδα και έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Αν και κέρδισαν δύσκολα το τελευταίο τους παιχνίδι στην έδρα τους απέναντι στους ιστορικούς αρχισκόρερ από το Μαϊάμι (+2), φέτος έχουν χάσει κυρίως από φιλόδοξες ομάδες.

Οι ήττες ήταν πάντα από ομάδες που αυτή τη στιγμή έχουν θετικό ρεκόρ, ενώ το παιχνίδι με το Μαϊάμι ήταν μόλις η δεύτερη νίκη απέναντι σε ομάδα με θετικό ρεκόρ.

Έτσι, οι Knicks τείνουν να κερδίζουν τα παιχνίδια όπου είναι φαβορί, αλλά τείνουν να χάνουν τα παιχνίδια όπου δεν είναι απαραίτητα.

Για να μπορέσει να συμβαδίσει με τη δύναμη πυρός των Suns, ο σούπερ σταρ των Knicks, Julius Randle, θα πρέπει να ανεβάσει στροφές. Η φετινή σεζόν ήταν ένας στατιστικός εφιάλτης για τον δύο φορές All-Star και περσινό παίκτη του All-NBA.

Ο ψηλός μετουσιώνει το μίζερο 38% των 17,2 σουτ ανά παιχνίδι (45,9% πέρυσι) και το 27,5% των 6,1 προσπαθειών του για τρίποντο (34,3%).

Αν ο Randle περάσει άλλη μια βραδιά που θα ξεχάσει απέναντι στους Suns, αυτό θα εξαρτηθεί από τους δύο συμπαθείς γκαρντ Jalen Brunson και R.J. Barrett, οι οποίοι οδηγούν τους παίκτες της Ανατολικής Ακτής με 24,2 και 20,5 πόντους ανά παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι από την Αριζόνα έχουν την έβδομη καλύτερη επίθεση στο ΝΒΑ με 117,2 πόντους ανά αγώνα και μπορούν τουλάχιστον να βασίζονται σε μια μέτρια άμυνα στην άλλη άκρη του γηπέδου (16η με 113,3 πόντους παθητικό).

Η διαφορά πόντων των Suns με +3,9 είναι η όγδοη καλύτερη στην Ένωση.

Οι φιναλίστ του 2021 βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξαιρετικά καλή κατάσταση, έχοντας κερδίσει τα έξι τελευταία παιχνίδια τους, μεταξύ των οποίων και το βαρύτιμο παιχνίδι με τη Μινεσότα. Ωστόσο, οι υπόλοιπες πέντε νίκες έχουν έρθει όλες εναντίον ομάδων με αρνητικό ρεκόρ.

Επομένως, η σταθερή άμυνα των Νικς θα αποτελέσει μια άγνωστη δοκιμασία για τη λαμπρή επίθεση των Σανς με ηγέτες τον φόργουορντ Κέβιν Ντουράντ (31,4 πόντοι με 53,3% εντός πεδιάς και εξαιρετικό 52,2% από τη γραμμή του τριπόντου) και τον γκαρντ Ντέβιν Μπούκερ (29,6, 51,3%, 45,2%).

Αφού ξεκουράστηκε στο τελευταίο ματς με τους παραπαίοντες Grizzlies, ο “Durantula” αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα κόντρα στους Knicks, έστω κι αν δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα παίξει.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι Suns είναι πολύ καλύτεροι μακριά από την έδρα τους απ’ ό,τι στην έδρα τους, έχοντας κερδίσει έξι από τα οκτώ παιχνίδια μακριά από την έδρα τους, ενώ το ρεκόρ τους στο Φοίνιξ είναι μόλις 4-4.

Εν τω μεταξύ, οι Knicks είναι σήμερα αγαπημένος αντίπαλος για το Φοίνιξ, καθώς οι Suns έχουν κερδίσει εννέα από τις δέκα τελευταίες συναντήσεις.

Ωστόσο, στο τελευταίο παιχνίδι στο σεβάσμιο Madison Square Garden τον Ιανουάριο του 2023 υπέστησαν μια καθαρή ήττα με 83:102

Εξαιτίας της πιθανής μη συμμετοχής του Ντουράντ, η νίκη των Σανς παρατίθεται με τρομερή απόδοση γύρω στο 2,25 στους κορυφαίους παρόχους αθλητικού στοιχήματος, αλλά αν θέλετε να μετριάσετε λίγο το ρίσκο αυτού του αμφίρροπου στοιχήματος, μπορείτε επίσης να δώσετε στους Σανς θετικό χάντικαπ, όπως 4,5 (απόδοση 1,71 για τη νίκη).

Ωστόσο, συνιστώ να ποντάρετε σε μια πανηγυρική εμφάνιση του Devin Booker και να περιμένετε ότι ο γκαρντ θα πετύχει τουλάχιστον 28 πόντους- μια πιθανή απουσία του Durant θα μπορούσε να αυξήσει την πιθανότητα να συμβεί αυτό το στοίχημα παίκτη.

Άλλωστε, ο Booker έχει 27,4 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα απέναντι στους Knicks στην καριέρα του μέχρι σήμερα και μόνο απέναντι σε τρεις ομάδες έχει σκοράρει περισσότερους πόντους κατά μέσο όρο.

Συνεπώς, το στοίχημά μου για τους Knicks Suns είναι το εξής: Ο Μπούκερ σκοράρει τουλάχιστον 28 πόντους!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!