Warriors – Bucks Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 03/13/2022

Home » Warriors – Bucks Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 03/13/2022

NBA 2021/22 την Κυριακή, 13/03/2022

Το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των Golden State Warriors και των Milwaukee Bucks προσφέρει στους φίλους του μπάσκετ κάτι περισσότερο από μια μικρή προεπισκόπηση των playoffs. Εξάλλου, δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος συναντώνται!

Ωστόσο, στην πρόβλεψή μου για τους Warriors Bucks, είμαι αρκετά σίγουρος για την έκβαση του αγώνα. Εξάλλου, έναν Γιάννη Αντετοκούνμπο στα καλύτερά του δεν μπορεί να σταματήσει κανείς, ούτε καν οι γενναίοι Warriors της Ανατολικής Ακτής!

Οι Warriors, μαζί με τους Suns, είναι από τις δύο ομάδες του ΝΒΑ που κυριάρχησαν στη Δυτική Περιφέρεια από την αρχή. Αλλά σε αντίθεση με τους Αριζοναίους, οι Καλιφορνέζοι φαίνεται να μπλέκουν όλο και περισσότερο σε μπελάδες.

Μια ματιά στη βαθμολογία, εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να δίνει την εντύπωση ενός ιδανικού κόσμου, αφού με ρεκόρ (45-22) εξακολουθεί να είναι από τους καλύτερους που έχει να προσφέρει η Δύση των ΗΠΑ σε επίπεδο μπάσκετ – αλλά οι κιτρινόμαυροι έχουν χάσει πλέον το 70% των δέκα τελευταίων αγώνων τους!

Αυτή η σημαντική κάμψη οφείλεται σε διάφορες περιστάσεις. Ειδικά όμως οι πρόσφατοι τραυματισμοί των Ότο Πόρτερ και Γκάρι Πέιτον έπιασαν στα πράσα το Γκόλντεν Στέιτ! Και έχουν ένα σημαντικό παιχνίδι με τους πρωταθλητές που έρχονται τώρα!

Οι Μπακς αγωνίζονται επίσης αυτή τη στιγμή με ελλείψεις προσωπικού, καθώς οι Πατ Κόνοτον, Τζορτζ Χιλ, Μπρουκ Λόπεζ και Λιντέλ Γουίγκιντον θα χάσουν σίγουρα το παιχνίδι με τους Ουόριορς.

Ωστόσο, τα μεγάλα ονόματα και από τις δύο ομάδες θα είναι στο παιχνίδι! Από την πλευρά των Warriors, φυσικά, είναι ο Curry και ο βοηθός του Thompson, ενώ από την άλλη πλευρά είναι οι Antetokounmpo, Middleton και Holiday.

Σε αυτόν τον αστερισμό, οι Μπακς θα πρέπει να έχουν το πλεονέκτημα. Το σκεπτικό προκύπτει από μια σύντομη ανάλυση της τελευταίας μονομαχίας, η οποία διεξήχθη στο Μιλγουόκι στα μέσα Ιανουαρίου και πήγε καθαρά στους γηπεδούχους με 118:99.

Αυτή τη φορά ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που άφησε το στίγμα του στο παιχνίδι! Κόντρα στους Ουόριορς, ο δύο φορές MVP σημείωσε τριπλό νταμπλ εκείνο το βράδυ και κυριάρχησε στον αντίπαλό του, τον Κέβον Λούνεϊ, δια παντός!

Τώρα ο Looney δεν είναι σε καμία περίπτωση κακός, αλλά όταν ο Έλληνας είναι σε καλή φόρμα, κανένας σέντερ στον κόσμο δεν μπορεί να τον φτάσει – και πράγματι φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι άλλο ένα μακρύ βράδυ για τους Καλιφορνέζους.

Επειδή ο The Greek Freak συγκέντρωσε 82 πόντους μέσα σε 24 ώρες! Έσωσε 39 πόντους για τους Θάντερ, ενώ οι υπόλοιποι 43 έσκασαν στα μούτρα των Χοκς το επόμενο βράδυ! Δεν είναι περίεργο που οι Μπακς κερδίζουν τη μία νίκη μετά την άλλη με τέτοιες εμφανίσεις.

Οι Μπακς έχουν πλέον έξι συνεχόμενες νίκες στο ΝΒΑ, καθώς πριν από μία εβδομάδα νίκησαν τους εξαιρετικούς Φοίνιξ Σανς (132-122) και τους Σικάγο Μπουλς (118-112).

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο στατιστικών του ΝΒΑ, οι “πρασινόλευκοι” είναι επίσης πρώτοι στην κατηγορία των αμυντικών ριμπάουντ, κάτι που είναι σημαντικό για αυτό το παιχνίδι! Με μέσο όρο 36,5 κερδισμένες μπάλες στην περιφέρειά του ανά παιχνίδι, το Μιλγουόκι απολαμβάνει ξεκάθαρα την κυριαρχία στον αέρα!

Παρεμπιπτόντως, από αυτό αντλώ επίσης μέρος της πρόβλεψής μου για τους Warriors Bucks. Λόγω του εκτεταμένου χρόνου κατοχής της μπάλας από τους φιλοξενούμενους, θα είναι δύσκολο για τους Καλιφορνέζους να πάρουν την μπάλα στις κρίσιμες στιγμές!

αναμένουμε ένα παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού, το οποίο μόνο μετά από μια πιο προσεκτική ματιά στις αποδόσεις των Warriors Bucks θα αποκαλύψει ένα μικρό φαβορί.

Για έναν θρίαμβο των Μπακς προσφέρονται αποδόσεις νίκης που κυμαίνονται κατά μέσο όρο γύρω στο 1,80, ενώ η επιτυχία των γηπεδούχων κατατάσσεται σε ελαφρώς υψηλότερο επίπεδο αποδόσεων, γύρω στο 2,00.

Σύνοψη: Οι Warriors βρίσκονται σαφώς σε πτώση με επτά ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους. Στον αντίποδα, εν τω μεταξύ, οι Μπακς τους καλούν στο δρόμο για την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους στο ΝΒΑ.

Η απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τελευταία συνάντηση πριν από σχεδόν δύο μήνες αποδείχθηκε καθοριστική για το παιχνίδι! Αν ο δύο φορές MVP βρεθεί σε άλλη μια καλή μέρα, θα είναι δύσκολο για τους Καλιφορνέζους, οι οποίοι δεν έχουν αρκετούς παίκτες.

Και πράγματι, όλα δείχνουν ότι ο δύο φορές MVP θα κυριαρχήσει και πάλι επί του αντιπάλου του Kevon Looney. Άλλωστε, ο Έλληνας σημείωσε εντυπωσιακούς 82 πόντους στις δύο τελευταίες εμφανίσεις του.

Επομένως, η συμβουλή μου για τους Warriors Bucks είναι: Νίκη των πρωταθλητών!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!