Λίβερπουλ – Άρσεναλ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 13.01.2022 Λιγκ Καπ

Home » Λίβερπουλ – Άρσεναλ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 13.01.2022 Λιγκ Καπ

Liverpool FC vs. Arsenal FC

Ενώ η Bundesliga επανήλθε κανονικά το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι διοργανώσεις κυπέλλου βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αγγλία. Το Κύπελλο Αγγλίας έχει ήδη διεξαχθεί, και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ. Αυτά είναι επίσης πολύ συναρπαστικά, διότι εκτός από τη σύγκρουση μεταξύ της Τότεναμ και της Τσέλσι (κάντε κλικ εδώ για προγνωστικά Τότεναμ – Τσέλσι) την Τετάρτη, η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ θα συναντηθούν επίσης την Πέμπτη στις 20:45.

Έτσι, δύο βαριά ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν σίγουρα και στον τελικό. Στο παρακάτω tip Λίβερπουλ – Άρσεναλ, επιχειρούμε μια πρόβλεψη για αυτή τη συναρπαστική μονομαχία, στην οποία συναντιούνται δύο ομάδες με ισχυρή φόρμα. Τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Άρσεναλ έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα πίσω στις παλιές τους δυνάμεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν μετά από μια απογοητευτική προετοιμασία. Στο Λιγκ Καπ, και οι δύο θα μπορούσαν να ανταμείψουν τον εαυτό τους με τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Liverpool -Arsenal Info

– Ημερομηνία & ώρα: 13/01/2022, στις 20:45.
– Τόπος διεξαγωγής: Λίβερπουλ, Anfield Road
– Διαγωνισμός: Κύπελλο Πρωταθλήματος, ημιτελικός
– Τηλεοπτική κάλυψη: DAZN

Liverpool Form & Έλεγχος υπολοίπου

Οι Κόκκινοι, που ήταν τόσο δυνατοί φέτος, είδαν τη φόρμα τους να πέφτει λίγο τις τελευταίες εβδομάδες. Έχει κερδίσει μόνο δύο από τα πέντε τελευταία ανταγωνιστικά παιχνίδια της, χάνοντας βαθμούς από την Τότεναμ, τη Λέστερ και την Τσέλσι. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη αφήσει την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να ξεφύγει στους έντεκα βαθμούς, αν και έχει ακόμα ένα παιχνίδι για να καλύψει τη διαφορά. Τώρα όμως σειρά έχουν οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ, οι οποίοι επρόκειτο να διεξαχθούν πριν από μία εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της Κορόνα.

Shrewsbury ξυπνάει τη Λίβερπουλ

Στο League Cup μέχρι στιγμής, η Λίβερπουλ έχει ήδη αποκλείσει τις Norwich, Preston North End και Leicester. Ο προημιτελικός με τις Αλεπούδες είναι ιδιαίτερα αξιομνημόνευτος, με την ομάδα Β του Κλοπ να ανατρέπει το εις βάρος της 3-1 και να κερδίζει στα πέναλτι. Στην πιο πρόσφατη αγωνιστική τους αναμέτρηση, οι Κόκκινοι προκρίθηκαν επίσης στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα της τρίτης κατηγορίας Shrewsbury Town προηγήθηκε αιφνιδιαστικά στο Άνφιλντ, αλλά στη συνέχεια ξεπεράστηκε και τελικά έχασε με 4-1.

Liverpool facts & analysis
– 3η θέση στην Premier League
– Τελευταία νίκη 4:1 στο Shrewsbury
– Μόνο 2 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια

Έντυπο και έλεγχος υπολοίπου της Άρσεναλ

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει τελικά σταθεροποιήσει την ΠΑΕ Άρσεναλ μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα στη σεζόν. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα για τους “κανονιέρηδες”, αλλά σιγά σιγά η άνεση και η χαρά του παιχνιδιού φαίνεται να επιστρέφουν μαζί με τα καλά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ισχυρή τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και πρόσφατα σημείωσε πέντε συνεχόμενες νίκες. Πιο πρόσφατα, ωστόσο, υπέστησαν δύο ήττες από τη Man City και τη Nottingham Forest.

Η Νότιγχαμ κάνει την έκπληξη

Αν και η ήττα από την πρωτοπόρο Σίτι ήταν ήδη εξαιρετικά απογοητευτική, αφού αρχικά προηγήθηκε και στις καθυστερήσεις δέχτηκε το τσίμπημα στο λαιμό από τον Ροντρίγκο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα την περασμένη εβδομάδα. Στη μονομαχία για το Κύπελλο Αγγλίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ της δεύτερης κατηγορίας, οι Κανονιέρηδες αποκλείστηκαν παρά την ισχυρή τους σύνθεση. Ο Γκράμπαν πέτυχε το χρυσό γκολ για τους αουτσάιντερ λίγο πριν από το τέλος. Τώρα η Άρσεναλ θέλει να τα πάει καλύτερα στο Λιγκ Καπ, αλλά έχει μπροστά της την Λίβερπουλ FC. Στο τουρνουά μέχρι στιγμής, οι Gunners έχουν κερδίσει τις West Brom, Wimbledon, Leeds και Sunderland.

Arsenal facts & analysis
– 4η θέση στην PL
– Τελευταία ήττα 0:1 από τη Nottingam
– 2 ήττες στη σειρά, 5 νίκες στη σειρά πριν

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 11 Ιανουαρίου 2022


Μετά τις μεγάλες αλλαγές στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Αγγλίας με τους μικρότερους αντιπάλους, και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν τώρα να επιστρέψουν με την πιο δυνατή ενδεκάδα τους. Σύμφωνα με τον Κλοπ, τα θετικά τεστ Κορόνα στη Λίβερπουλ που οδήγησαν στην ακύρωση της πρώτης ημερομηνίας του εν λόγω αγώνα πιθανόν να περιλάμβαναν κάποια άκυρα αποτελέσματα. Επομένως, μόνο ο Αλεξάντερ-Άρνολντ θα πρέπει να μείνει εκτός λόγω κορώνας, αλλά εδώ μένει να δούμε περισσότερες πληροφορίες. Οι Τζόουνς και Τζότα θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τους Μανέ και Σαλάχ, οι οποίοι, όπως και ο Κεϊτά, λείπουν στο Κύπελλο Αφρικής.

Από την άλλη πλευρά, ο Partey, ο Elneny, ο Aubameyang και ο Pepe έμειναν εκτός αποστολής. Η Άρσεναλ έχει επίσης τους Smith-Rowe να πιέζουν συνεχώς, αλλά η επιθετική τετράδα των Saka, Ödegaard, Martinelli και Lacazette έχει καταφέρει να προσαρμοστεί τελευταία.

Liverpool -Arsenal άμεση σύγκριση & στατιστικά

Συνολικά, η Liverpool FC και η Arsenal FC έχουν ήδη συναντηθεί 203 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Το ρεκόρ είναι αρκετά ισορροπημένο, αλλά η Λίβερπουλ προηγείται ελαφρώς. Οι “κόκκινοι” έχουν κερδίσει 76 παιχνίδια, η Άρσεναλ 71, ενώ υπήρξαν 56 ισοπαλίες. Η μοναδική συνάντηση φέτος πήγε καθαρά στην LFC με 4:0.

– Ο μέσος όρος των γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε αγώνες μεταξύ Liverpool FC και Arsenal FC είναι 1.
– Ο μέσος όρος των γκολ που σημειώνονται σε μια αναμέτρηση Liverpool FC – Arsenal FC είναι 2,6.
– Το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα μεταξύ Liverpool FC και Arsenal FC είναι 1-1. 10 αγώνες έληξαν έτσι.
– Η Liverpool FC έχει κερδίσει 8 συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες.
– Η Liverpool FC έχει δεχθεί ένα γκολ σε κάθε ένα από τα 6 τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Arsenal FC έχει σκοράρει σε εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!