Memphis Grizzlies – Golden State Warriors Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 12.01.2022

Home » Memphis Grizzlies – Golden State Warriors Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά NBA 12.01.2022

NBA 2021/22 την Τετάρτη, 12.01.2022

Είναι το κορυφαίο παιχνίδι της εβδομάδας – και όχι μόνο στη Δυτική Περιφέρεια! Μιλάμε για τη ρεβάνς του χριστουγεννιάτικου αγώνα μεταξύ των Memphis Grizzlies και των Golden State Warriors.

Τότε ήταν οι Καλιφορνέζοι που έφυγαν από την αίθουσα ως νικητές, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση είναι διαφορετική. Γιατί στο tip μου για τους Grizzlies Warriors θα μάθετε γιατί οι βασιλιάδες των ριμπάουντ στο ΝΒΑ μπορούν να μειώσουν αποφασιστικά το χρόνο κατοχής των φιλοξενούμενων.

Με την ευκαιρία, ο Τόμσον έφτασε σε δύο ορόσημα στη νίκη με 96-82 επί των Καβς! Αυτός είναι ο 12000ος πόντος της καριέρας του και το 1800ο τρίποντο που πέτυχε. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί για τους φιλοξενούμενους απόψε απέναντι στο Μέμφις.

Επειδή δεν υπάρχει καμία ομάδα που να προκαλεί αυτή τη στιγμή μεγαλύτερη αναστάτωση από τους Grizzlies. Βρίσκονται στη φόρμα της ζωής τους. Η νίκη με 127-119 επί των Λέικερς ήταν η ένατη στη σειρά – και άρα άξια για νέο ρεκόρ franchise!

Κάποιοι από τους νεαρούς παίκτες των Γκρίζλις αποκτούν αυτοπεποίθηση από την πρόσφατη επιτυχημένη πορεία τους, με τον Τζα Μοράντ να κάνει ενδεχομένως το μπλοκ της χρονιάς απέναντι σε κανέναν άλλον εκτός από τον Λεμπρόν Τζέιμς χθες!

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό στη σειρά του Μέμφις είναι η ποιότητα των αντιπάλων που έχουν νικήσει πρόσφατα. Ακόμα και οι απόλυτες κορυφαίες ομάδες όπως οι Νετς, οι Σανς, οι Κλίπερς και οι Λέικερς απλά δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τη συγκεντρωμένη δύναμη των νεαρών αγρίων!

Αυτό που επίσης διακρίνει τη νεαρή ομάδα του προπονητή δεν είναι τόσο η επιθετική παραγωγή, όσο η κυριαρχία στην εξασφάλιση της ελεύθερης μπάλας. Και αυτό είναι το σημείο που θα μπορούσε να είναι η καταστροφή των Warriors απόψε.

Επειδή κατά τη διάρκεια του νικηφόρου σερί των εννέα αγώνων των Grizzlies, καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να πάρει περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ (15,9) ή αμυντικά ριμπάουντ (36,9) από τους “μπλαουγκράνα”, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του ΝΒΑ.

Το Μέμφις δεν θα μπορέσει να αποκλείσει τον Στέφεν Κάρι – ειδικά από τη στιγμή που έλαμψε ξανά απέναντι στους Καβς – αλλά η υπεροχή στο ταμπλό μπορεί να μειώσει αποφασιστικά τον χρόνο κατοχής των Καλιφορνέζων.

Εξάλλου, το Γκόλντεν Στέιτ βρίσκεται στο κάτω τρίτο της λίγκας και στις δύο προαναφερθείσες κατηγορίες ριμπάουντ την ίδια περίοδο. Αυτή η έλλειψη διεκδικητικότητας στην απόκτηση της μπάλας θα μπορούσε να γίνει πρόβλημα απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα στην κρίσιμη ώρα.

Το γεγονός ότι το Μέμφις δεν είναι σε καμία περίπτωση το αουτσάιντερ σε αυτή τη σύγκρουση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η άμεση σύγκριση από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένη με δύο νίκες το καθένα.

Ωστόσο, οι Warriors κέρδισαν την τελευταία μονομαχία τα Χριστούγεννα με 113:104 – και αυτό παρά το γεγονός ότι εξακολουθούσε να λείπει ο Καναδός Andrew Wiggins, ο οποίος επέστρεψε στο μεταξύ και θα αποτελέσει σαφή αναβάθμιση απόψε.

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι οι Grizzlies θα ξέρουν πώς να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και ειδικά την έδρα τους. Ειδικά από τη στιγμή που τα οκτώ από τα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους στο ΝΒΑ έχουν κερδηθεί στο FedExForum, όπου οι νεαροί παίκτες δείχνουν πολύ πιο άνετοι από ό,τι μακριά από την έδρα τους.

Ενώ η νίκη των Warriors θεωρείται ελάχιστα πιο πιθανή με μέσο όρο 1,80. Αλλά η διαφορά στο ποσοστό νικών των Grizzlies που είναι περίπου 2,05 είναι πραγματικά οριακή!

Summary: Οι Μέμφις Γκρίζλις δεν έχουν μόνο το μεγαλύτερο σερί νικών στο ΝΒΑ. Αυτό εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο από την ποιότητα των ηττημένων αντιπάλων, η οποία περιλαμβάνει απόλυτες κορυφαίες ομάδες όπως οι Νετς, οι Σανς ή οι Κλίπερς.

Συγκεκριμένα, ξεχώρισε η υπεροχή των “μελανόλευκων” στην εξασφάλιση της ελεύθερης μπάλας, η οποία συχνά ήταν καθοριστική για το παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τόσα ριμπάουντ στα τελευταία εννέα παιχνίδια του ΝΒΑ.

Σε αυτή την κατηγορία, όμως, οι Warriors δεν έχουν την απαραίτητη δύναμη. Ο Στέφεν Κάρι θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους από τη γραμμή του τρίποντου, αλλά ο κίνδυνος είναι οι καθοριστικές μπάλες να καταλήξουν στην αγκαλιά των Γκρίζλις…

Έτσι, η συμβουλή μου για τους Grizzlies Warriors είναι: Το Curry δυνατό, αλλά στο τέλος οι γηπεδούχοι παίρνουν και το σκαλπ των Καλιφορνέζων!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024