Μπουλς – Πίστονς Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 12.01.2022

Home » Μπουλς – Πίστονς Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 12.01.2022

NBA 2021/22 την Τετάρτη, 12.01.2022

Οι Chicago Bulls παίζουν απόψε στο United Center με τους Detroit Pistons. Ακόμα και στοιχηματικές εταιρείες όπως η Bet365 που ελέγξαμε φαίνεται να γνωρίζουν ότι στο τέλος μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής – και αυτός είναι η γηπεδούχος ομάδα.

Ωστόσο, στο προγνωστικό μου Bulls Pistons προχωρώ ένα βήμα παραπέρα και προβλέπω μια σχετικά ξεκάθαρη επιτυχία του φαβορί. Η απουσία του Jeremi Grant ήταν ήδη ο καθοριστικός παράγοντας στην τελευταία αναμέτρηση!

Αυτό είναι απλά μια σημείωση για το επερχόμενο παιχνίδι: αλλά αν οι Μπουλς μπορέσουν όντως να αποσπάσουν τον Τζεράμι Γκραντ από τους Πίστονς σε μια ανταλλαγή, οι Ερυθρόλευκοι θα περάσουν στη δεύτερη θέση πίσω από τους Νετς στη σημείωσή μου όσον αφορά τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Ο Γκραντ εξακολουθεί να υποφέρει από τραυματισμό στον αντίχειρα – ο οποίος είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Ντιτρόιτ είναι προς το παρόν αποκλεισμένο – αλλά αν παίξει σύντομα στο Ιλινόις, το υπόλοιπο πρωτάθλημα μπορεί να αρχίσει να ζεσταίνεται.

Όσο για τα Bad Boys του: Χωρίς τον μακράν καλύτερο άνθρωπό τους, οι Pistons αυτή τη στιγμή πηγαίνουν μόνο προς μία κατεύθυνση, καθώς με ρεκόρ (9-30) βρίσκονται δυστυχώς στην προτελευταία θέση της κατηγορίας!

Το πλεονέκτημα για τους Bulls είναι ότι είχαν ρεπό χθες, σε αντίθεση με τους επερχόμενους αντιπάλους τους. Αυτή η μικρή ανάσα ήρθε πάνω στην ώρα για να συνέλθουν οι ερυθρόλευκοι από την πρόσφατη ήττα τους από τους Μάβερικς.

Ο λόγος που οι Μπουλς έχασαν από το Ντάλας ήταν ότι οι Μαβς, με τον “Γκοτζίλα του κέντρου” Λούκα Ντόντσιτς (14 ριμπάουντ, 14 ασίστ), καθάρισαν ό,τι δεν ήταν καρφωμένο κάτω από τη ρακέτα. Αλλά οι Pistons απλά δεν έχουν έναν τέτοιο σούπερ σταρ!

Το Ντάλας, παρεμπιπτόντως, έβαλε τέλος σε ένα νικηφόρο σερί στο οποίο οι Μπουλς είχαν κερδίσει εννέα συνεχόμενα παιχνίδια στο ΝΒΑ. Και ακόμη και αν αυτό το σερί έχει τελειώσει, το πάρτι στο United Center συνεχίζεται.

Για εδώ, το Σικάγο θα μπορέσει να δουλέψει για την ένατη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του. Και πράγματι, το “μπόνους της έδρας” αντικατοπτρίζεται στα στατιστικά στοιχεία, τα οποία φαίνεται να δείχνουν ότι καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια από τους γηπεδούχους.

Στην έδρα τους, οι Bulls κέρδισαν τα περισσότερα παιχνίδια του ΝΒΑ σε ποσοστό μετά τους Warriors (77,8%). Αλλά όχι μόνο αυτό: σύμφωνα με τις στατιστικές του ΝΒΑ, η απόδοση στις σημαντικές κατηγορίες όπως το FG% είναι επίσης υψηλότερη κατά μέσο όρο στο United Center απ’ ό,τι μακριά από την έδρα του!

Επιπλέον, οι Bulls έχουν γλιτώσει σχεδόν εντελώς από τραυματισμούς και Omikron αυτή τη στιγμή. Επειδή στην αρχική πεντάδα, σχεδόν όλοι είναι στην αρχική σύνθεση. Ο Άλεξ Καρούσο εξακολουθεί να λείπει, αλλά η πιθανή επιστροφή του έχει ήδη ανακοινωθεί κόντρα στους Μαβς και επομένως θα πρέπει να είναι επικείμενη!

Πάντως, οι Bulls θα τα καταφέρουν και χωρίς τον Caruso, ειδικά αφού τα Bad Boys έχουν πάντα αποδείξει ότι είναι μια αξιόπιστη πηγή πόντων. Μάλιστα, η ομάδα του Ιλινόις έχει ήδη πανηγυρίσει εννέα συνεχόμενες νίκες επί του Ντιτρόιτ!

Ενδιαφέρον όμως για την άκρη Bulls Pistons είναι μόνο οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις. Πρόκειται για δύο μονομαχίες από την τρέχουσα σεζόν, οι οποίες έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία, επειδή το Σικάγο έχει αγοράσει καλά από την αρχή της σεζόν.

Και στα δύο παιχνίδια, το όριο των 100 πόντων δεν ξεπεράστηκε από καμία ομάδα, ωστόσο οι δύο νίκες του φαβορί με 94:88 και 97:82 ήταν σχετικά επιβλητικές! Η πιο στενή νίκη, παρεμπιπτόντως, ήρθε επειδή ο Τζερεμί Γκραντ (24 πόντοι) ήταν ακόμα σε ετοιμότητα από την άλλη πλευρά.

Παρά ταύτα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση βλέπει τους Pistons ως το μεγάλο αουτσάιντερ στο επερχόμενο παιχνίδι. Τα Bad Boys, στην πραγματικότητα, μπαίνουν ακόμη και με οκτώ φορές το ποντάρισμα σε αρκετές κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες.

Από την άλλη πλευρά, η νίκη των σαφώς ευνοημένων Ταύρων προσφέρεται σε σχεδόν μικροσκοπικές αποδόσεις στοιχήματος, οι οποίες προς το παρόν κυμαίνονται γύρω στο 1.08.

Συμπεράσματα: Οι Ταύροι είναι απλά σε εξαιρετική φόρμα και είναι αήττητοι στην έδρα τους για εννέα παιχνίδια. Ο μόνος λόγος για τον οποίο χάθηκε το τελευταίο παιχνίδι με τους Μαβς μπορεί να συνοψιστεί γρήγορα – ο Λούκα Ντόντσιτς.

Αλλά οι Pistons δεν έχουν έναν ανάλογο σούπερ σταρ. Ο Τζερεμί Γκραντ είναι τραυματίας – και ακόμη και αυτός δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πρώτη από τις δύο ήττες της σεζόν από το Σικάγο (88:94).

Στην επόμενη ρεβάνς, ωστόσο, η διαφορά ήταν πολύ μεγαλύτερη χωρίς τον ταλαντούχο σμολ φόργουορντ (82:97). Και πράγματι, λόγω της δύναμης της έδρας των φαβορί, περιμένω ένα παρόμοιο τελικό αποτέλεσμα με αυτό της προηγούμενης αναμέτρησης.

Η συμβουλή μου για τους Bulls Pistons: Οι Bulls κερδίζουν παρά το HC -11!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024