Προγνωστικά Fürth – Hoffenheim – 27/11/2021 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Fürth – Hoffenheim – 27/11/2021 Bundesliga

SpVgg Greuther Fürth – TSG Hoffenheim

Στην Μπουντεσλίγκα, το Σάββατο η Χόφενχαϊμ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβει κι άλλο στον πίνακα και έτσι να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος. Παρόλο που η TSG χαιρετάει προς το παρόν μόνο από τη 10η θέση του πίνακα, ο σημερινός αστερισμός του πίνακα είναι τέτοιος που η 4η θέση απέχει μόλις 4 βαθμούς. Το περασμένο Σάββατο κέρδισε με 2:0 την RB Leipzig. Για να πάρουν τους επόμενους τρεις βαθμούς, οι Σινσχάιμερς πρέπει τώρα να κερδίσουν τη Φούρθ.

Η Greuther Fürth βρίσκεται ήδη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει χάσει 10 συνεχόμενα παιχνίδια στην Bundesliga. Η ανεβασμένη ομάδα δεν είναι κατάλληλη για την Bundesliga. Εβδομάδα με την εβδομάδα, το τριφύλλι μένει με άδεια χέρια. Ο μόνος βαθμός που κατάφερε να εξασφαλίσει η Φούρθ ήταν η ισοπαλία 1-1 με τη Μπίλεφελντ τη 2η αγωνιστική. Έκτοτε, η ομάδα του κόουτς Leitl περιμένει με ανυπομονησία τους βαθμούς. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το παιχνίδι μπορείτε να τα βρείτε στο στοιχηματικό μας προγνωστικό Fürth – Hoffenheim.

Fürth – Hoffenheim Πληροφορίες

– Ημερομηνία & ώρα: 27.11.2021, 15:30 Uhr
– Τόπος διεξαγωγής: Fürth, Sportpark Ronhof
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 13η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Fürth Form & Έλεγχος υπολοίπου

Η

Greuther Fürth εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ανεβασμένη ομάδα κρατάει το κόκκινο φανάρι από την πρώτη αγωνιστική. Ακόμη και μετά από 12 αγωνιστικές, η ομάδα που ανέβηκε δεν φαίνεται να μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της στο υψηλότερο γερμανικό πρωτάθλημα. Μόνο απέναντι στην Arminia Bielefeld τη 2η αγωνιστική η Fürth κατάφερε να κερδίσει έναν βαθμό. Είναι πλέον 10 συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία το τριφύλλι αναγκάστηκε να φύγει από το γήπεδο ως ηττημένο. Την περασμένη εβδομάδα υπέστη βαριά ήττα με 4:0 στο Γκλάντμπαχ.

Ο Leitl είναι σε αδιέξοδο

Βέβαια είναι θέμα ποιότητας όταν κοιτάζεις την ομάδα του τριφυλλιού. Ελάχιστοι οικονομικοί πόροι και παίκτες που είναι κατάλληλοι μόνο για την Bundesliga με πολλή καλή θέληση. Κανονικά, οι ομάδες που προβιβάζονται παίρνουν βαθμούς μέσω της συμπαγούς και ομαδικής δουλειάς – αλλά η Fürth δεν παίρνει τίποτα. Ο προπονητής Stefan Leitl ξεμένει από επιχειρήματα. Κάποια στιγμή η μπάλα πρέπει να μπει στα δίχτυα για το νικητήριο γκολ. Αλλά δεν είναι έτσι. Η Fürth είναι τεχνικά και τακτικά ένα ενιαίο έλλειμμα.

Fürth facts & analysis
– Κάτω στην 18η θέση του πίνακα.
– Ακόμα χωρίς νίκη μετά από 12 παιχνίδια
– Η Φουρτ έχασε 11 από τα 12 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα

Έντυπο και έλεγχος υπολοίπου του Χόφενχαϊμ

Μπορείτε επίσης να περιγράψετε την TSG Hoffenheim ως ένα θαυματουργό πακέτο και φέτος. Η ομάδα του Σίνσχαϊμ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την εντός έδρας νίκη επί της Χέρτα BSC και αμέσως μετά έχασε με 2-0 στην ανεβασμένη Μπόχουμ. Γι’ αυτό πολλοί έμειναν έκπληκτοι όταν η ομάδα του προπονητή Sebastian Hoeneß κέρδισε 2-0 τη Λειψία που διεκδικεί το Champions League την περασμένη εβδομάδα. Η TSG θέλει τώρα να αξιοποιήσει αυτό το αποτέλεσμα απέναντι στη Φούρθ. Η Fürth θα είναι ο ιδανικός αντίπαλος για αυτό.

Το κορυφαίο γκρουπ στο οπτικό πεδίο

W

Σε περίπτωση που η Χόφενχαϊμ κερδίσει στη Φούρθ, θα είναι η πρώτη φορά φέτος που η TSG μπορεί να ακολουθήσει μια νίκη με άλλη μια νίκη. Επειδή καμία από τις προηγούμενες 4 νίκες δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί στον επόμενο αγώνα. Αν τα καταφέρει και στο Φουρτ, η Χόφενχαϊμ θα έχει 20 βαθμούς και θα βρίσκεται στο κυνήγι των θέσεων για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Παρόλο που η Χόφενχαϊμ είναι αυτή τη στιγμή μόλις 10η στον πίνακα, η πρώτη θέση στο Champions League απέχει μόλις 4 βαθμούς.

Hoffenheim γεγονότα & ανάλυση
– Μετά από μια νίκη δεν κέρδισε ποτέ το επόμενο παιχνίδι
– Η Χόφενχαϊμ πήρε 3 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της
– Κέρδισε την RB Leipzig 2-0 την περασμένη εβδομάδα

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 25 Νοεμβρίου 2021


Η

Fürth προσπαθεί να σταθεί συμπαγής. Ο προπονητής Stefan Leitl βάζει την ομάδα του να παίζει με σύστημα 4-2-3-1, το οποίο θα πρέπει να κλείνει τους χώρους στο δικό της μισό και να κρατάει το παιχνίδι στους εξωτερικούς διαδρόμους όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα. Όταν η μπάλα κερδίζεται, η Φούρθ αλλάζει γρήγορα και αντεπιτίθεται.

Η Χόφενχαϊμ έπαιξε ένα νέο σύστημα 3-4-3 εναντίον της Λειψίας, το οποίο η TSG δεν είχε ξαναπαίξει. Αλλά ο προπονητής Sebastian Hoeneß ανταμείφθηκε για την επιθετική του τακτική. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ότι η ομάδα του Sinsheim θα είναι πολύ επιθετική και πάλι στο Fürth.

Fürth – Hoffenheim άμεση σύγκριση & στατιστικά

Η

Greuther Fürth έχει αντιμετωπίσει την TSG Hoffenheim 8 φορές μέχρι στιγμής. Σε αυτή τη μονομαχία, η Χόφενχαϊμ είχε το θετικότερο ρεκόρ. Η TSG κέρδισε 4 παιχνίδια, ενώ η Fürth μπόρεσε να κερδίσει μόνο 3 αγώνες. Μια άλλη αναμέτρηση έληξε ισόπαλη. Η Fürth κέρδισε την τελευταία αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι στο DFB Cup.

– Στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις σημειώθηκαν 5 φορές τουλάχιστον 3 γκολ.
– Σε 5 από όλες τις προηγούμενες μονομαχίες, σημειώθηκαν τουλάχιστον 4 γκολ.
– Η Fürth δεν κέρδισε ποτέ αγώνα της Bundesliga εναντίον της Hoffenheim.
– Η TSG κέρδισε τον τελευταίο αγώνα της Bundesliga με 3:0 στη Φούρθ.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!