Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 16/10/2021 Premier League

Home » Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 16/10/2021 Premier League

Λέστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η διεθνής διακοπή τελείωσε και το επόμενο Σαββατοκύριακο το ποδόσφαιρο θα παιχτεί ξανά στο νησί. Μεταξύ άλλων, μπορούμε να περιμένουμε την αναμέτρηση μεταξύ της Λέστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League, η οποία θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00 στο King Power Stadium.

Αφού η Λέστερ απέτυχε να κερδίσει 12 διαδοχικά παιχνίδια απέναντι στους Κόκκινους Διαβόλους, οι Αλεπούδες κέρδισαν και τις δύο πιο πρόσφατες συναντήσεις τους. Στα προγνωστικά μας για το παιχνίδι Λέστερ – Μαν Γιουνάιτεντ, μπορείτε να μάθετε αν πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να κερδίσουν για τρίτη συνεχόμενη φορά και τι άλλα προγνωστικά μπορούμε να προτείνουμε για αυτό το παιχνίδι.

Leicester -Man United Πληροφορίες

– Ημερομηνία & ώρα: 16/10/2021, στις 16:00.
– Τόπος διεξαγωγής: Leicester, King Power Stadium (έως 32.000 θεατές).
– Διαγωνισμός: Premier League, 8η αγωνιστική
– Τηλεοπτική κάλυψη: Sky Sport

Leicester -Man United Tip

Οι ομάδες απέχουν έξι βαθμούς στον πίνακα μετά από επτά παιχνίδια. Η Λέστερ έχει παραπαίει πρόσφατα μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Η εικόνα είναι παρόμοια, αλλά όχι τόσο δραματική, για τους επισκέπτες από το Μάντσεστερ. Έκανε σχεδόν τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά κατάφερε να πάρει μόνο έναν βαθμό από τα δύο τελευταία παιχνίδια της. Έτσι και οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να ανατρέψουν την κατάσταση με θετικό τρόπο σε αυτό το παιχνίδι.

Leicester Form & Έλεγχος υπολοίπου

Η Λέστερ Σίτι τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην πέμπτη θέση της ανταγωνιστικής Premier League, αλλά οι “αλεπούδες” απέχουν πολύ από αυτή τη θέση. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει πετύχει μόνο δύο νίκες μέχρι στιγμής φέτος – μια νίκη με 1-0 επί της Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς την 1η αγωνιστική, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις ήττες, και μια ήττα με 2-1 στην ανεβασμένη Νόριτς Σίτι την 3η αγωνιστική, η οποία έχει καταφέρει να πάρει μόνο έναν βαθμό από τα πρώτα επτά παιχνίδια της. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι οι οικοδεσπότες δεν έχουν φτάσει ακόμα πραγματικά στη νέα σεζόν.

Αλεπούδες χωρίς νίκη σε 4 παιχνίδια

Μετά από δύο ήττες από τη Man City (0:1) και την Brighton & Hove Albion (2:1), η Leicester τουλάχιστον δεν έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της με την Burnley (2:2) και την Crystal Palace (2:2). Ωστόσο, η πρόσφατη ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας μπορεί να έμοιαζε με ήττα. Μέχρι το 61ο λεπτό οι “αλεπούδες” προηγούνταν με 0:2, αλλά στο τέλος έπρεπε να αρκεστούν στον έναν βαθμό. Οι Jamie Vardy & Co. περιμένουν με ανυπομονησία το απελευθερωτικό χτύπημα και θα ήταν ακόμα πιο ωραίο αν αυτό πετύχαινε τώρα απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Leicester facts & Analysis
– 8 βαθμοί μετά από 7 παιχνίδια
– Τελευταία ήττα 2:2 από την Κρίσταλ Πάλας
– Κέρδισε τις δύο τελευταίες μονομαχίες με τη Μαν Γιουνάιτεντ
– Μόνο 2 βαθμοί από τα τελευταία 4 παιχνίδια

Man United Form & Balance Check

Οι φιλοξενούμενοι από το Μάντσεστερ έχουν επίσης αποδυναμωθεί πρόσφατα, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα λόγω του δυνατού τους ξεκινήματος στη σεζόν. Η Γιουνάιτεντ έχει συγκεντρώσει 13 από τους 15 πρώτους δυνατούς βαθμούς, με την ομάδα του Ole Gunnar Solskjaer να καταφέρνει μόνο μια ισοπαλία 1-1 στην Southampton FC τη 2η αγωνιστική. Ωστόσο, αυτές οι τέσσερις νίκες δεν πρέπει να υπερεκτιμηθούν. Με τις Leeds United (5:1), Wolverhampton Wanderers (0:1), Newcastle United (4:1) και West Ham United (1:2), νικήθηκαν στην αρχή της σεζόν τέσσερις αντίπαλοι που σήμερα βρίσκονται στην 16η, 12η, 19η και 9η θέση του πίνακα.

Κόκκινοι διάβολοι με πρόγραμμα-τέρας μπροστά

Στους δύο τελευταίους αγώνες τους, οι Κόκκινοι Διάβολοι έχασαν πρώτα με 1-0 από τη δέκατη Aston Villa και στη συνέχεια δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την ισοπαλία 1-1 με την Everton FC. Ο CR7 και οι συνεργάτες του δεν έχουν ακόμη αντιμετωπίσει έναν πραγματικό κορυφαίο σύλλογο. Αλλά τις επόμενες εβδομάδες, το ένα χτύπημα θα διαδέχεται το άλλο. Μετά την αναμέτρηση με τη Λέστερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, την Τότεναμ, τη Μαν Σίτι, τη Γουότφορντ και την Τσέλσι με αυτή τη σειρά. Αυτή η φάση θα δείξει σε ποιο επίπεδο απόδοσης βρίσκονται σήμερα οι πρωταθλητές του αγγλικού ρεκόρ.

Man United Facts & Analysis
– 14 πόντοι από 7 παιχνίδια
– Τελευταία αναμέτρηση 1:1 με την Έβερτον
– Δεν έχουμε παίξει με κανέναν από τους 6 κορυφαίους συλλόγους μέχρι στιγμής
– Επί του παρόντος χωρίς νίκη για 2 παιχνίδια

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2021

Προβλέπουμε ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν με σύστημα 4-2-3-1. Ο Wilfried N’didi θα είναι εκτός μέχρι νεωτέρας, οπότε περιμένουμε και πάλι τους Choudhury και Tielemans στη μεσαία γραμμή. Στη δεξιά πλευρά, θα μπορούσαν να παίξουν τόσο ο Albrighton όσο και ο Lookman.

Για τους φιλοξενούμενους, όπως πάντα, υπάρχουν ερωτηματικά σε πολλές θέσεις. Ο McTominay και ο Fred θα μπορούσαν να παίξουν δίπλα στον Pogba στην εξάδα. Στα πλάγια, ο Martial και ο Rashford αποτελούν περαιτέρω επιλογές. Στην επίθεση, φυσικά, δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε τον CR7.

Leicester -Man United άμεση σύγκριση & στατιστικά

Η άμεση σύγκριση πηγαίνει σαφώς στους επισκέπτες από το Μάντσεστερ με 47 προς 24 νίκες. Τα σημεία έχουν επίσης μοιραστεί 24 φορές. Ωστόσο, η ισορροπία των τελευταίων ετών είναι υπέρ της πρωταθλήτριας-έκπληξης του 2016. Από τις τρεις τελευταίες μονομαχίες, η Λέστερ μπόρεσε να κερδίσει τις δύο, εκτός από μια ισοπαλία, με πιο πρόσφατη αυτή στο Ολντ Τράφορντ με 1:2.

– Γνωρίζατε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετυχαίνει το 29% των γκολ της μεταξύ 46-60 λεπτών;
– Οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο συλλόγων την περασμένη σεζόν: 2-2 (εντός έδρας με τη Λέστερ Σίτι) και 1-2 (εντός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).
– Προσέξτε, είναι πιθανό να σημειωθούν γκολ σήμερα: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί πάντα ένα γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια της.
– Πριν από ένα χρόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν 13η στον πίνακα με 10 βαθμούς. Επί του παρόντος βρίσκονται στη θέση 4 (14).
– Μια ματιά στη Λέστερ Σίτι: Ο Τζέιμι Βάρντι είναι ο πρώτος σκόρερ με 6 γκολ. Ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε 4 φορές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!