Προγνωστικά Μπόρνμουθ – Άρσεναλ – 19.10.2024 Premier League

Home » Προγνωστικά Μπόρνμουθ – Άρσεναλ – 19.10.2024 Premier League

AFC Bournemouth – FC Arsenal

Η προτροπή μας για το στοίχημα Μπόρνμουθ – Άρσεναλ είναι: Νίκη της Άρσεναλ – απόδοση 1.68

  • Η Μπόρνμουθ έχει χάσει έντεκα από τις 14 μονομαχίες με την Άρσεναλ
  • Στις τέσσερις τελευταίες απευθείας μονομαχίες η Άρσεναλ πέτυχε πάντα τουλάχιστον τρία γκολ
  • Η Άρσεναλ μπορεί να σημειώσει την 2000η νίκη της στην PL

W

Το Nations League τελείωσε και το πρωτάθλημα συνεχίζεται στην Premier League. Το βράδυ του Σαββάτου, η AFC Bournemouth φιλοξενεί την Άρσεναλ στην έδρα της στο Vitality Stadium. Όσον αφορά τον πίνακα, η αναμέτρηση αυτή σημαίνει 13η θέση απέναντι στην τρίτη θέση. Ενώ η Άρσεναλ κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, τα «κεράσια» γνώρισαν την ήττα από την ανεβασμένη Λέστερ Σίτι.

Από την επιστροφή της Μπόρνμουθ στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας το 2022, η Άρσεναλ έχει κερδίσει και τις τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με διαφορά τερμάτων 13:2. Η Άρσεναλ έχει σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια. Αν η Άρσεναλ κερδίσει αυτό το παιχνίδι, μπορεί να γίνει η δεύτερη ομάδα μετά τη Λίβερπουλ που θα σπάσει το φράγμα των 2000 νικών στην Premier League.

Η μόνη ελπίδα για την Μπόρνμουθ εδώ είναι ότι τα τρία μοναδικά παιχνίδια που δεν έχει χάσει από την Άρσεναλ ήταν εντός έδρας – δύο ισοπαλίες, μία νίκη. Μάθετε ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες αυτό το Σαββατοκύριακο στο προγνωστικό μας για το Μπόρνμουθ – Άρσεναλ.

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 19.10.2024, 18:30 μ.μ.
  • Τοποθεσία: Vitality Stadium Dean Court, Μπόρνμουθ
  • Διαγωνισμός: Premier League, 8η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: SKY

W

Bournemouth Form & Balance Check

Η Μπόρνμουθ έχασε το τελευταίο της παιχνίδι με 0:1 από την ανεβασμένη Λέστερ Σίτι. Συνολικά, η Μπόρνμουθ έχει πετύχει μόνο δύο νίκες και δύο ισοπαλίες φέτος. Αυτό ισοδυναμεί με την 13η θέση και με διαφορά τερμάτων -2.

Σημαντικό εργαλείο για την Μπόρνμουθ είναι η κατάκτηση της μπάλας ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Οι «βυσσινί» έχουν τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα της Premier League φέτος με 18 τέτοιες φάσεις. Επιπλέον, μόνο τρεις ομάδες έχουν δεχτεί λιγότερα τέτοια γκολ από την AFC – έξι

Αδυναμία απέναντι στο πρώτο μισό του πίνακα

Η Μπόρνμουθ έχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή και αυτό είναι απέναντι σε αντιπάλους του κορυφαίου μισού του πίνακα. Κάθε μία από τις δέκα τελευταίες νίκες της Μπόρνμουθ στην PL έχει έρθει εναντίον ομάδων που βρίσκονταν στο κάτω μισό του πίνακα τη στιγμή του αγώνα. Αντίθετα, η Μπόρνμουθ δεν έχει κερδίσει στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό του πίνακα τη στιγμή που αγωνίζονται, με τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η τελευταία τους νίκη κόντρα στο πάνω μισό του πίνακα ήρθε κόντρα στη Μαν Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2023

Bournemouth facts & analysis
  • Έντεκα χαμένες από 14 απευθείας μονομαχίες κόντρα στην Άρσεναλ
  • Δέκα τελευταίες νίκες στην PL μόνο κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα
  • Οι τέσσερις τελευταίες άμεσες μονομαχίες με την Άρσεναλ είχαν πάντα τουλάχιστον τρία γκολ

W

Arsenal Form & Balance Check

Η Άρσεναλ κέρδισε πρόσφατα με αυτοπεποίθηση στο πρωτάθλημα την ανεβασμένη Σαουθάμπτον και στο Τσάμπιονς Λιγκ την Παρί. Μετά από επτά αγωνιστικές στην Premier League, βρίσκεται στην τρίτη θέση με διαφορά τερμάτων +9 και 17 βαθμούς, ισόβαθμη με τη δεύτερη Σίτι. Συνολικά, οι «κανονιέρηδες» έχουν παραμείνει αήττητοι και στα δέκα φετινά ανταγωνιστικά παιχνίδια – επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η τελευταία φορά που είχαν μεγαλύτερο αήττητο σερί ήταν το 2007/2008 (21).

Η Άρσεναλ έχει κερδίσει τα δέκα από τα δώδεκα εκτός έδρας παιχνίδια της μέχρι στιγμής φέτος, ενώ δύο έληξαν ισόπαλα – και τα δύο με τη Μαν Σίτι. Αυτό σημαίνει ότι είναι ακόμα αήττητη μακριά από την έδρα της στην Premier League φέτος

Το επιθετικό δίδυμο σε εξαιρετική φόρμα – αλλά τραυματισμένο

Ο Κάι Χάβερτζ έχει πετύχει 20 γκολ στα τελευταία 21 παιχνίδια του στην PL, συμπεριλαμβανομένων 13 γκολ και επτά ασίστ. Πρόσφατα, σκόραρε επίσης τέσσερις φορές στη σειρά. Ο Γερμανός βρίσκεται σε ένα σερί σκοραρίσματος αυτή τη στιγμή. Ο 23χρονος Σάκα είναι επίσης σε καλή φόρμα τελευταία και θα μπορούσε να πετύχει ένα ιστορικό γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής, ο Άγγλος έχει 49 γκολ στην PL με τους «κανονιέρηδες» και αν σκοράρει θα γίνει ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που θα σπάσει το φράγμα των 50 γκολ – ο ενδέκατος που έχει σκοράρει ποτέ στην Άρσεναλ. Ωστόσο, υπέστη έναν τραυματισμό με την εθνική ομάδα και έμεινε εκτός για εβδομάδες. Ο Kai Havertz εξακολουθεί επίσης να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι

Arsenal facts & analysis
  • Κέρδισε τα δέκα από τα δώδεκα παιχνίδια μακριά από την έδρα της στην Premier League
  • Αήττητη σε όλα τα ανταγωνιστικά παιχνίδια φέτος
  • Απίθεση σε καλή κατάσταση

W

Στο Μπόρνμουθ, ο προπονητής Αντόνι Ιραόλα θα παρατάξει και πάλι το γνωστό 4-2-3-1. Σε αντίθεση με την Άρσεναλ, η AFC έχει εκτός μόνο τον Τέιλορ Άνταμς, οπότε τα «κεράσια» θα έχουν πλήρη ενδεκάδα για να επιλέξουν.

Η Άρσεναλ ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς, μεταξύ των οποίων ο μέσος Όντεγκααρντ και το επιθετικό δίδυμο Χάβερτζ και Σάκα. Ο Μίκελ Αρτέτα θα πρέπει να βρει κάτι για να αντισταθμίσει αυτές τις απουσίες. Περιμένουμε ότι η Άρσεναλ θα παίξει με σύστημα 4-4-2. Άλλες απουσίες για τους Κανονιέρηδες είναι οι Takehiro Tomiyasu (τραυματισμός στο γόνατο), Ben White (τραυματισμός στο γόνατο), Oleksandr Zinchenko (τραυματισμός στη γάμπα) και Kieran Tierney (τραυματισμός στο μηρό).

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ head-to-head & στατιστικά

Σε 14 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, η Μπόρνμουθ έχει κερδίσει μόλις ένα. Δύο έληξαν ισόπαλα και έντεκα παιχνίδια πήγαν υπέρ των Gunners. Η διαφορά τερμάτων είναι δώδεκα προς 38 από την πλευρά της Μπόρνμουθ

Άμεση σύγκριση (H2H)

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!