Προγνωστικά Athletic – Εσπανιόλ – 19.10.2024 La Liga

Home » Προγνωστικά Athletic – Εσπανιόλ – 19.10.2024 La Liga

Athletic Club – Espanyol

Η προτροπή μας για το στοίχημα Αθλέτικ – Εσπανιόλ είναι: Νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο – απόδοση 1.45

  • Η Εσπανιόλ παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη
  • Η Μπιλμπάο έχασε μόνο στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Η Μπιλμπάο κέρδισε την τελευταία συνάντηση

W

Το San Mamés Barria ανοίγει τις πόρτες του αυτό το Σάββατο για μια συναρπαστική αναμέτρηση της La Liga μεταξύ της Athletic Club Bilbao και της Espanyol. Οι γηπεδούχοι από το Μπιλμπάο, με επικεφαλής τον Ερνέστο Βαλβέρδε, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση του πίνακα με 14 βαθμούς και διαφορά τερμάτων +3. Έχουν δείξει τη σταθερότητά τους τις τελευταίες εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι έμειναν δύο παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Αυτή ενισχύθηκε περαιτέρω από την επιστροφή βασικών παικτών, όπως ο Νίκο Γουίλιαμς και ο Γιεράι Αλβάρεζ.

Η RCD Εσπανιόλ, από την άλλη πλευρά, έχει κολλήσει στο κάτω τρίτο του πίνακα και έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μανόλο Γκονζάλες βρίσκεται στην 14η θέση με μόλις δέκα βαθμούς και αγωνίζεται με αρνητική διαφορά τερμάτων -4. Η πίεση αυξάνεται, καθώς μια ακόμη ήττα θα μπορούσε να καταστρέψει περαιτέρω τις φιλοδοξίες της για παραμονή. Ωστόσο, οι Καταλανοί θα ελπίζουν σε ένα θαύμα στο «La Catedral», καθώς οι γηπεδούχοι έχουν χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία 23 εντός έδρας παιχνίδια τους.

Για τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, ο αγώνας με την Εσπανιόλ είναι κάτι περισσότερο από ένα συνηθισμένο παιχνίδι πρωταθλήματος, είναι μια προσωπική μονομαχία που ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν του ως παίκτης των «περκίτος». Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά η Εσπανιόλ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σπάσει το αήττητο σερί της Αθλέτικ στην έδρα της. Μια συναρπαστική αναμέτρηση είναι εγγυημένη και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Αθλέτικ – Εσπανιόλ πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 19.10.2024, 14:00 h
  • Θέση διεξαγωγής: San Mames, Μπιλμπάο
  • Διαγωνισμός: La Liga, 10η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: DAZN

W

Αθλητική φόρμα & έλεγχος υπολοίπου

Η τρέχουσα φόρμα της Αθλέτικ Κλαμπ στη La Liga παρουσιάζει μια εικόνα με ανάμεικτα αποτελέσματα. Μετά την οριακή ήττα με 2-1 από τη Χιρόνα, στην οποία η ομάδα έδειξε αγωνιστικές αρετές παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αποκαλύφθηκαν αδυναμίες στην άμυνα. Προηγουμένως, η πειστική νίκη με 2:0 επί της AZ Alkmaar για το UEFA Europa League ήταν απόδειξη της επιθετικής δύναμης υπό τον Ernesto Valverde, ο οποίος έκανε επανειλημμένα αιχμές με γρήγορες επιθέσεις από τα άκρα. Η Αθλέτικ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σεβίλλη, αν και η ομάδα δέχθηκε κριτική για την έλλειψη κλινικών τελειωμάτων μπροστά από την εστία, που απέτρεψε μια πιθανή νίκη.

Επιτέλους ένα τρίποντο στην έδρα της;

Μια κορυφαία στιγμή ήταν η κυρίαρχη εντός έδρας νίκη με 3:1 επί της Σέλτα Βίγκο, που τροφοδοτήθηκε από την εξαιρετική απόδοση του άξονα της μεσαίας γραμμής, η οποία μπόρεσε να δώσει τον τόνο επιθετικά. Παρ’ όλα αυτά, οι αδυναμίες απέναντι σε ανώτερες ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία η Αθλέτικ έχασε δύσκολα με 1-0 εντός έδρας, δεν μπορούσαν να κρυφτούν. Από την ομάδα θα λείψει ο φορμαρισμένος Οϊχάν Σανσέτ, ο οποίος αποκλείστηκε νωρίς από τον αγώνα με τη Χιρόνα λόγω τραυματισμού, με την ακρίβειά του στα τελειώματα των φάσεων, ειδικά καθώς και άλλοι παίκτες, όπως ο Νίκο Γουίλιαμς, επιστρέφουν σιγά σιγά από τραυματισμό.

Συνολικά, η Αθλέτικ Κλαμπ βρίσκεται σε μια σταθερή θέση με μια σταθερή έκτη θέση στον πίνακα και 14 βαθμούς. Ωστόσο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η ανάγκη να δείξει μεγαλύτερη συνέπεια μακριά από την έδρα της. Το επερχόμενο παιχνίδι με την Εσπανιόλ θα είναι μια ευκαιρία να εξομαλύνει τις διακυμάνσεις των τελευταίων αγώνων και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον ανταγωνισμό στην έδρα της στο στάδιο San Mamés.

Αθλητικά γεγονότα & ανάλυση
  • Τρέχοντες νικητές κυπέλλου στην Ισπανία
  • 6η θέση στον πίνακα της LaLiga
  • Χωρίς νίκη σε δύο παιχνίδια

W

Espanyol Form & Balance Check

Η φόρμα της Εσπανιόλ ήταν ανάμεικτη, παρουσιάζοντας τόσο φως όσο και σκιά. Μετά από μια εμπνευσμένη νίκη με 2:1 επί της Μαγιόρκα, στην οποία ο Jofre Carreras εντυπωσίασε με ένα γκολ και μια ασίστ, η ατμομηχανή των Καταλανών παραπαίει αισθητά. Η στενή ισοπαλία με 1-0 κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις αποκάλυψε αδυναμίες στην επίθεση, οι οποίες ήταν εμφανείς και στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βιγιαρεάλ, η οποία δεν ήταν αρκετή για να μοιραστούν τους βαθμούς παρά τις μαχητικές στιγμές

Η ήττα στη Ρεάλ

Η ήττα με 4-1 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου από την κορυφαία Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποτέλεσε έκπληξη, αλλά αποκάλυψε τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του Μανόλο Γκονζάλες. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχαν και φωτεινά σημεία, όπως η δύσκολη εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Αλαβές, η οποία ανέδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητα της Εσπανιόλ, αλλά και την ευπάθειά της στα δύσκολα παιχνίδια. Η σεζόν ξεκίνησε καλά με την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να αποσπάσει ισοπαλία χωρίς τέρματα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αποκάλυψε περισσότερο τη σταθερότητα της άμυνάς της παρά τη δημιουργική επιθετική της δεινότητα.

Κατά συνέπεια, ακολούθησε μια απογοητευτική ήττα με 1-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Εσπανιόλ υπέστη μια πικρή εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βαγιαδολίδ στην πρεμιέρα της σεζόν, η οποία έδειξε από νωρίς στους Καταλανούς την κατεύθυνση της τρέχουσας σεζόν. Τουλάχιστον εκτός αγωνιστικού χώρου, οι Καταλανοί προσελκύουν το αντανακλαστικό ενδιαφέρον με ενέργειες όπως η υιοθέτηση σκύλων από τους παίκτες τους. Απέναντι στην Αθλέτικ Κλαμπ, που είναι εξαιρετικά δυνατή στην έδρα της, οι Περικεφαλαίες θα πρέπει να βασιστούν στην επιστροφή βασικών παικτών, όπως ο Χόφρε Καρέρας κυρίως, για να δρομολογήσουν την ανατροπή

Espanyol facts & analysis
  • τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια
  • 14η στον πίνακα
  • μόνο τρεις νίκες σε εννέα αγωνιστικές

W

Στον επερχόμενο αγώνα της La Liga κόντρα στην Εσπανιόλ, η Αθλέτικ Κλαμπ πιθανότατα θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-3-3. Ο έμπειρος προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αϊτόρ Παρέδες, ο οποίος μπορεί να αντικατασταθεί στην άμυνα από τον Ουνάι Νούνιεθ. Ο Οϊχάν Σανσέτ είναι επίσης αμφίβολος λόγω τραυματισμού στον μηρό, γεγονός που αποδυναμώνει τη μεσαία γραμμή- τη θέση του θα μπορούσε να πάρει ο Μίκελ Βέσγκα. Υπάρχει επίσης ερωτηματικό για τον τερματοφύλακα Ουνάι Σιμόν, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον καρπό, γι’ αυτό και ο Άλεξ Παντίγια θα είναι στο τέρμα. Ο Ινάκι Γουίλιαμς παραμένει αναντικατάστατος ως βασικός παίκτης στην επίθεση, ενώ ο αδελφός του Νίκο Γουίλιαμς θα μπορούσε επίσης να παίξει σημαντικό ρόλο μπροστά.

Για τον επερχόμενο αγώνα της Εσπανιόλ με την Αθλέτικ Κλαμπ για τη La Liga στις 19 Οκτωβρίου, ο προπονητής Μανόλο Γκονζάλες αναμένεται να επιλέξει και πάλι το σχήμα 4-2-3-1. Τη θέση του τερματοφύλακα καταλαμβάνει ο Χοάν Γκαρσία, ο οποίος θα πρέπει να αποδείξει και πάλι τη δύναμή του στο τέρμα. Στην άμυνα, οι Óscar Gil, Sergi Gómez, M. Kumbulla και Carlos Romero θα πρέπει να σχηματίσουν την αμυντική γραμμή και να προσπαθήσουν να κρατήσουν υπό έλεγχο την αντίπαλη επίθεση. Στη μεσαία γραμμή, οι José Gragera και Pol Lozano μπορούν να προσφέρουν σταθερότητα στο κέντρο, ενώ ο Jofre Carreras, γνωστός για την ευστοχία του, μαζί με τους A. Král και I. Cardona θα δώσουν τη δημιουργική ώθηση στην επίθεση. A. Véliz είναι πιθανό να λειτουργήσει ως κεντρικός επιθετικός και να προσπαθήσει να αξιοποιήσει την απειλή του για γκολ. Ο σημαντικός ρόλος του Jofre Carreras ως δημιουργικός επικεφαλής θα πρέπει να ξεχωρίσει, ειδικά καθώς ο τραυματίας Javi Puado αναμένεται να χάσει αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα δώσει στον Ι. Καρντόνα άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του στο φτερό.

Αθλέτικ – Εσπανιόλ head-to-head & στατιστικά

Η σύγκριση head-to-head των τελευταίων πέντε αγώνων δείχνει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα για την Αθλέτικ με τρεις νίκες έναντι μίας της Εσπανιόλ και μίας ισοπαλίας. Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2023, όταν η Athletic Club θριάμβευσε με 2-1 εκτός έδρας. Στις πρόσφατες αναμετρήσεις, η Athletic Club έχει ένα εντυπωσιακό σερί πέντε αγώνων με under 3.5 συνολικά γκολ κόντρα στην Εσπανιόλ. Εξίσου αξιοσημείωτο είναι το σερί της Εσπανιόλ που έχει πετύχει γκολ απέναντι στην Αθλέτικ Κλαμπ στα τρία τελευταία παιχνίδια της

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!