Προγνωστικά Λεβερκούζεν – Φρανκφούρτη – 19.10.2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Λεβερκούζεν – Φρανκφούρτη – 19.10.2024 Bundesliga

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

Η προτροπή μας για το στοίχημα Λεβερκούζεν – Φρανκφούρτη είναι: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – απόδοση 1.57

  • Η Λεβερκούζεν έχει σκοράρει σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής, η Φρανκφούρτη έχει πετύχει αυτό το κατόρθωμα σε πέντε από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος
  • Ο Ομάρ Μαρμούς είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με οκτώ γκολ
  • Η Λεβερκούζεν έχει ήδη δεχτεί δώδεκα γκολ φέτος

W

Η έβδομη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα είναι και πάλι γεμάτη συγκινήσεις. Στη σαββατιάτικη συνδιάσκεψη υπάρχει ένα συγκεκριμένο ματς που θα παρακολουθήσει όλη η λίγκα. Στις 15:30, η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην BayArena.

Ακόμα και αν το ματς αυτό δεν διεξαχθεί το βράδυ, η αφετηρία ενόψει αυτής της μονομαχίας μοιάζει με απόλυτη κορυφαία αναμέτρηση. Η Λεβερκούζεν πηγαίνει στο ματς από τη μη συνηθισμένη θέση του δεύτερου, ενώ η Φρανκφούρτη, στην τρίτη θέση, πρέπει να προσπαθήσει να κλέψει βαθμούς από τους πρωταθλητές και να διατηρήσει τη διαφορά. Σε περίπτωση ήττας η Βέρκελφ θα την προσπεράσει. Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για θέαμα, αλλά μπορείτε να μάθετε ποια ομάδα μπορεί να υλοποιήσει καλύτερα τους δικούς της στόχους στο παιχνίδι και πιθανότατα θα κερδίσει αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό μας για το Λεβερκούζεν – Φρανκφούρτη.

Μας ενδιαφέρει και η δική σας άποψη. Μπορεί η Λεβερκούζεν να προσπεράσει τη Φρανκφούρτη; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω:

Πληροφορίες για το Λεβερκούζεν – Φρανκφούρτη

  • Ημερομηνία & ώρα: 19.10.2024, 15:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής: BayArena, Λεβερκούζεν
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 7η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/livestream: SKY

W

Leverkusen Form & Balance Check

Μετά την ιστορική περσινή σεζόν, η Λεβερκούζεν δεν έχει ξεκινήσει τόσο τρομερά όσο πέρυσι, αλλά έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με πολύ καλές εμφανίσεις. Στις έξι πρώτες αγωνιστικές πήρε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, αλλά το αήττητο σερί της έσπασε την 2η αγωνιστική, όταν έχασε με 3-2 στην έδρα της RB Λειψίας.

Αυτή η συγκομιδή βαθμών σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή είναι πέμπτη στον πίνακα της Bundesliga, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Μονάχου. Στον τελευταίο αγώνα πριν από τη διεθνή διακοπή, η Βέρκελφ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0 μετά από οκτώ λεπτά, αλλά μια απίστευτα κακή αξιοποίηση των ευκαιριών επέτρεψε στη νεοφώτιστη ομάδα από το Κίελο να ισοφαρίσει και να κλέψει δύο βαθμούς από τους πρωταθλητές

Αμυντικά πολύ ευάλωτη;

Αυτό που ίσως διακρίνει περισσότερο την τρέχουσα σεζόν από την προηγούμενη είναι η αμυντική ευπάθεια που έχει πετύχει η Μπάγερ τις τελευταίες εβδομάδες. Ενώ πέρυσι κατάφερε να κρατήσει καθαρό το σκορ δύο φορές στα πρώτα έξι παιχνίδια της, φέτος δεν το έχει καταφέρει ούτε μία φορά μέχρι στιγμής.

Έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής. Με δώδεκα γκολ που έχει δεχθεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια, η Λεβερκούζεν έχει την τέταρτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Συγκριτικά, στο πρωτάθλημα δέχτηκε μόλις έξι γκολ μετά από έξι παιχνίδια

Leverkusen facts & analysis
  • Πέμπτη θέση στον πίνακα
  • Τελευταίο παιχνίδι 2:2
  • Τετάρτη χειρότερη άμυνα

W

Frankfurt Form & Balance Check

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι η Φρανκφούρτη διέθετε μια ομάδα με ποιότητα. Αλλά το σημερινό ξεκίνημα της στη σεζόν είναι πιθανό να εκπλήξει ακόμα και τους πιο αισιόδοξους οπαδούς. Αφού έχασε από την BVB στο εναρκτήριο παιχνίδι της, πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκτοτε είναι αήττητη. Τέσσερις νίκες και, πιο πρόσφατα, μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός της στα πέντε παιχνίδια που ακολούθησαν. Η ισοπαλία της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στους πρωταθλητές ρεκόρ από το Μόναχο ήταν μια απίστευτη ομαδική εμφάνιση.

Αν και η Άιντραχτ έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχολογία της και πήρε έναν βαθμό απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος με το ισόπαλο 3-3. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση και με νίκη θα μπορούσε να πάρει και η ίδια την πρωτιά.

Ekitiké x Marmoush

Τις τρέχουσες εβδομάδες, δύο άνδρες συγκεκριμένα βρίσκονται πολύ ψηλά στην ατζέντα της Φρανκφούρτης. Ο Hugo Ekitiké και ο Omar Marmoush εναρμονίζονται άψογα στον αγωνιστικό χώρο και αποτελούν αυτή τη στιγμή το καλύτερο δίδυμο επιθετικών στην Bundesliga. Ο Ekitiké βοηθάει επανειλημμένα τον παρτενέρ του με γρήγορες ντρίμπλες και δημιουργεί χώρους, με αποτέλεσμα να έχει ήδη πετύχει δύο γκολ και να έχει δημιουργήσει δύο δικά του.

Όμως ο Ομάρ Μαρμούς είναι σε μια κατηγορία από μόνος του αυτές τις εβδομάδες. Με οκτώ γκολ σε έξι παιχνίδια, είναι ο σημερινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και έχει επίσης βοηθήσει την ομάδα του με άλλες τέσσερις ασίστ. Δεν φαίνεται ότι η φόρμα του θα ισοπεδωθεί σύντομα

Frankfurt facts & analysis
  • Τρίτη θέση στον πίνακα
  • Τελευταίο παιχνίδι 3:3
  • Μία ήττα από τις έξι πρώτες αγωνιστικές

W

Η Λεβερκούζεν θα ξεκινήσει ως συνήθως με 3-4-2-1, με τον Χάμπι Αλόνσο να είναι πιθανότατα χωρίς τον πλέι μέικερ Βιρτς. Ο νεαρός τραυματίστηκε στο διεθνές φιλικό με την Ολλανδία και μια πιο λεπτομερής διάγνωση θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ο Τεριέ θα έχει δικαίωμα να ξεκινήσει. Διαφορετικά, εξακολουθεί να υπάρχει το ενδεχόμενο ο Χινκάπι να μετακινηθεί στην κεντρική άμυνα αντί του Άντριτς.

Δεν περιμένουμε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της Φρανκφούρτης. Θα ξεκινήσει με 4-4-2 και ο Dino Toppmöller πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει την ίδια ομάδα που τα πήγε φανταστικά απέναντι στην Μπάγερν

Λεβερκούζεν – Φρανκφούρτη head-to-head &amp? stats

Η αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερ 04 Λεβερκούζεν και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει διεξαχθεί ήδη 80 φορές στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Οι 78 από αυτές τις αναμετρήσεις έλαβαν χώρα στην Bundesliga και αναμετρήθηκαν δύο φορές στο DFB Cup. Τα στατιστικά στοιχεία ευνοούν σίγουρα την Werkself. Οι επερχόμενοι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει ήδη 39 φορές, ενώ η Φρανκφούρτη έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις 28 φορές. Οι δύο ομάδες έχουν φέρει μόνο 13 φορές ισοπαλία. Αν και στην τελευταία αναμέτρηση η Φρανκφούρτη είχε το πλεονέκτημα έδρας, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και ηττήθηκε με 5-1.

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!