Sinner – Machac tip Shanghai Masters 12.10.2024

Home » Sinner – Machac tip Shanghai Masters 12.10.2024

Shanghai Masters, ημιτελικός, Σάββατο, 12.10.2024, 09:00

«Αν συνεχίσεις να παίζεις έτσι, θα κερδίσεις το τουρνουά», είπε ο Τόμι Πολ στον νικητή Τόμας Μάτσακ μετά την ήττα του, ο οποίος στη συνέχεια έβγαλε εκτός συνέχειας τον Κάρλος Αλκαράζ και πλέον θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στα ημιτελικά του Shanghai Masters τον κορυφαίο στον κόσμο, Γιάνικ Σίνερ.

Ο Νοτιοτυρολέζος έχει προειδοποιηθεί. Ο Τσέχος είναι ένας πολύ δυσάρεστος αντίπαλος στο hardcourt, ο οποίος γίνεται όλο και πιο δυνατός στην πορεία της καριέρας του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Στο στοιχηματικό μου tip για τον Sinner Machac, είμαι της άποψης ότι θα το δείξει και πάλι στον αγώνα με το νούμερο ένα και δεν περιμένω να κερδίσει γρήγορα ο Νοτιοτυρολέζος. Το στοίχημα over 19,5 παιχνίδια από την Tipwin είναι η επιλογή μου

Οι Τσέχοι ανεβάζουν τη θερμοκρασία στη Σαγκάη. Με τους Jakub Mensik και Tomas Machac, δύο παίκτες έχουν φτάσει στα προημιτελικά. Το ταξίδι του Machac συνεχίζεται στον γύρο της τετράδας απέναντι στον Sinner.

Οι αποδόσεις για τον πρώτο τελικό του Masters μετά την ημιτελική πρεμιέρα δεν είναι πολύ καλές, τουλάχιστον σύμφωνα με τους bookmakers. Η Happybet και οι συνεργάτες της προσφέρουν αποδόσεις γύρω στο 1.10 για τον Sinner, ο οποίος έχει χάσει μόνο τρεις αγώνες σε σκληρό γήπεδο όλη τη χρονιά.

Ανάλογα με την πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος, μπορείτε να πάρετε 6,25 για την Machac, ενώ η νίκη του αουτσάιντερ σε ένα σετ είναι της τάξης του 2,62. Πάντως, μου είναι ξεκάθαρο ότι αν μπορέσει να φτάσει το επίπεδο του αγώνα με τον Αλκαράζ, ο Τσέχος δεν θα είναι καν αυτό, τουλάχιστον όχι ξεκάθαρο.

Θεω ότι ο Sinner είναι πιο σταθερός στο hardcourt από τον Alcaraz, ο οποίος ενίοτε υφίσταται μια αναπάντεχη ήττα επειδή το δικό του παιχνίδι δεν ταιριάζει ή δεν έχει την ευελιξία να αντιδράσει τακτικά σε ένα τόσο επιθετικό παιχνίδι από τον Τσέχο.

Τελικά, όμως, ο Machac πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στον πρωταθλητή του Πεκίνου, κερδίζοντας τον Ισπανό στο δικό του παιχνίδι με το πανίσχυρο forehand του, διανθίζοντάς τον με το ένα σουτ-παρέλαση μετά το άλλο.

Το πόσο δυνατός ήταν στα ράλι φαίνεται και από την κακή αναλογία πρώτου σερβίς του Machac. Στον δεύτερο γύρο, ο 33ος στην παγκόσμια κατάταξη παίκτης χτύπησε με επιτυχία μόνο το 45% των χτυπημάτων του στο διαγώνιο μισό του μικρού γηπέδου.

Ούτε οι 10 winners και τα 19 αβίαστα λάθη διαβάζονται καλά, αλλά ο Τσέχος ανάγκασε τον Alcaraz σε πολλά αβίαστα λάθη

Ο Machac έχει ήδη δείξει απέναντι στον Alcaraz στο Davis Cup ότι είναι επικίνδυνος στην επιφάνεια και μπορεί να προκαλέσει και την κορυφαία ελίτ. Ο Τσέχος κέρδισε το πρώτο σετ απέναντι στον θριαμβευτή του Channel Slam 2024, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού.

Έφτασε επίσης στα ημιτελικά του Τόκιο λίγες μέρες πριν το τουρνουά της Σαγκάης και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον τέταρτο γύρο απέναντι στον Jack Draper στο US Open. Δεν περιμένω μια γρήγορη ήττα απέναντι στον Sinner. Γι’ αυτό και έχω στο στόχαστρό μου δύο καυτές αποδόσεις από την Tipwin.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Tipwin είναι ότι προσφέρει στοιχήματα over/under και γραμμή χάντικαπ παιχνιδιού. Επιπλέον, χωρίς φόρο στοιχήματος, μένει πέντε τοις εκατό περισσότερο κέρδος.

Η Tipwin είναι επίσης ο επίσημος αθλητικός στοιχηματικός συνεργάτης των πρωταθλητών Γερμανίας Bayer Leverkusen

Τώρα στις αποδόσεις. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το στοίχημα over 19,5 παιχνίδια, για το οποίο προσφέρεται 1,62 στην Tipwin. Σίγουρα θα δεχτεί ένα ή δύο break απέναντι στον αμυντικά ισχυρό Σίνερ, ο οποίος επίσης εξέπληξε τον ιταλικό διαγωνισμό γιγαντιαίου σλάλομ στα πρώτα του χρόνια με την ευκινησία και την εκρηκτικότητά του.

Παράλληλα, περιμένω ότι ο Machac θα μπορέσει να ασκήσει πίεση με το δυνατό του forehand στην επιστροφή. Μέχρι στιγμής, ο ανταγωνισμός έχει δυσκολευτεί απέναντι στον Sinner.

Μόνο ο Tomas Martin Etcheverry του έχει πάρει ένα σερβίς και ένα σετ στον τρίτο γύρο. Ήταν η δεύτερη νίκη του μετά τη νίκη επί του Taro Daniel με 6-1, 6-4. Πιο πρόσφατα, ο Sinner πήρε τη ρακέτα από τα χέρια των δύο βαρέων βαρών του hard court, Ben Shelton και Daniil Medvedev.

Η πρώτη μονομαχία μεταξύ Machac και Sinner ήταν μια ξεκάθαρη υπόθεση, όταν συναντήθηκαν στα προημιτελικά του φετινού Μαϊάμι. Το τελικό σκορ ήταν 6-4, 6-2 και δεν περιμένω να επαναληφθεί αυτό το ξεκάθαρο αποτέλεσμα το Σάββατο!

Η νίκη του Machac με τη βοήθεια ενός χάντικαπ +4,5 παιχνιδιών θα μπορούσε να είναι πολλά υποσχόμενη στα δεξιά. Ο Τσέχος θα τα ρίξει όλα στον πιο σημαντικό μονό αγώνα της καριέρας του μέχρι στιγμής απέναντι στον Sinner

My Sinner Machac tip

W

Τον Μάρτιο, ο Machac έφαγε ξύλο από τον Sinner. Αλλά έχει βελτιωθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η Ολυμπιακή νίκη στα μικτά διπλά με την Katerina Siniakova ίσως τον ώθησε ακόμα περισσότερο.

Στους αγώνες του στη Σαγκάη, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και τον αντίπαλό του. Ενεργεί επιθετικά στο γήπεδο, προσπαθώντας να ασκήσει πίεση με το πρώτο χτύπημα. Πιστεύω περισσότερο στον Sinner απέναντι στον Machac παρά στον Alcaraz, αλλά θεωρώ υπερβολική την απόδοση του 1.10.

Θεωρώ προσοδοφόρο τόσο το χάντικαπ +4,5 για τον Τσέχο, όσο και το τελικό μου στοίχημα, το οποίο βασίζεται στον αριθμό των παιχνιδιών.

Η συμβουλή μου για τον Sinner Machac: Πάνω από 19,5 παιχνίδια

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!