Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Heidenheim – Λειψία – 06.10.2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Heidenheim – Λειψία – 06.10.2024 Bundesliga

1. FC Heidenheim – RB Leipzig

Η προτροπή μας για το στοίχημα Χάιντενχαϊμ – Λειψία είναι: Νίκη της Λειψίας – απόδοση 1.68

  • Η Χάιντενχαϊμ έχει κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι από τις οκτώ άμεσες μονομαχίες
  • Η Λειψία παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα
  • Η επίθεση της Λειψίας είναι πολύ πιο δυνατή από αυτή της Χάιντενχαϊμ

W

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι της Bundesliga μεταξύ της Χάιντενχαϊμ και της RB Λειψίας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τη Χάιντενχαϊμ να είναι επιτυχημένη και τη Λειψία όχι. Αυτές οι διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στο παιχνίδι.

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, και παρόλο που η Λειψία είναι το ξεκάθαρο φαβορί, η Χάιντενχαϊμ θα δώσει μια καλή μάχη και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στη Λειψία. Μπορούμε να περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με πολλά γκολ, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα. Μάθετε ποιος θα βγει νικητής σε αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό μας για το παιχνίδι Χάιντενχαϊμ – Λειψία.

Ο επερχόμενος αγώνας υπόσχεται να είναι πολύ συναρπαστικός. Ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω

Heidenheim – Λειψία πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 06.10.2024, 15:30 μ.μ.
  • Πόλη διεξαγωγής: Voith-Arena, Heidenheim
  • Διαγωνισμός: Bundesliga. 6η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/livestream: DAZN

W

Heidenheim Form & Balance Check

Η Χάιντενχαϊμ βρίσκεται σε πολύ καλή πορεία φέτος και μπορεί να είναι πολύ ικανοποιημένη από τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της. Με εννέα βαθμούς σε πέντε παιχνίδια στην έκτη θέση της Bundesliga, η ομάδα δείχνει ότι είναι ανταγωνιστική. Η νίκη με 2:1 επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνα στο πλαίσιο της Conference League ήταν μια σημαντική επιτυχία που σίγουρα ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή της για τις προκλήσεις που έρχονται, ειδικά για το δύσκολο παιχνίδι με την RB Λειψίας.

Η μετέπειτα νίκη με 2:0 επί της Μάιντς στο πρωτάθλημα δείχνει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί καλά όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Bundesliga. Η κυριαρχία της απέναντι στη Μάιντς, με 14 σουτ προς την εστία, εκ των οποίων τα επτά ήταν επικίνδυνα, υπογραμμίζει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Το γεγονός ότι μπόρεσε να ελέγξει το παιχνίδι για 90 λεπτά δείχνει την καλή ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας.

Η αρμονία στην ομάδα είναι αισθητή αυτή τη στιγμή και τόσο η άμυνα όσο και η επίθεση συνεργάζονται άψογα. Αυτό σίγουρα θα τους δώσει ώθηση ενόψει του αγώνα με τη Λειψία, αν και θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα τεστ της σεζόν μέχρι στιγμής. Αν η Χάιντενχαϊμ μπορέσει να πιάσει την ίδια απόδοση, το ματς με τη Λειψία μπορεί να είναι συναρπαστικό

Φοβερός αντίπαλος η Λειψία

Η Λειψία είναι πράγματι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για την 1. FC Heidenheim. Το ρεκόρ μιλάει ξεκάθαρα υπέρ της Λειψίας, κάτι που σίγουρα γνωρίζει η Χάιντενχαϊμ ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης. Η Χάιντενχαϊμ έχει καταφέρει να νικήσει τη Λειψία μόνο μία φορά μέχρι στιγμής και αυτή ήταν στην Bundesliga 2 το 2015. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές στην Bundesliga μέχρι στιγμής, με τη Λειψία να κερδίζει και τις δύο αναμετρήσεις. Αυτό το άμεσο ρεκόρ καταδεικνύει την κυριαρχία της Λειψίας και καθιστά τις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων μάλλον μονόπλευρη υπόθεση.

Heidenheim facts & analysis
  • 6η θέση στην Μπουντεσλίγκα για τη Χάιντενχαϊμ
  • Η Χάιντενχαϊμ είναι αήττητη σε δύο παιχνίδια
  • Μόνο μία νίκη έχει πάρει μέχρι στιγμής η Χέιτενχαϊμ με αντίπαλο τη Λειψία

W

Leipzig Form & Balance Check

Η

RB Λειψία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της Bundesliga με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ένα δυνατό ρεκόρ στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ωστόσο, έχει λιγότερη επιτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι στιγμής και έχει ήδη υποστεί τη δεύτερη ήττα της. Στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους, η Λειψία έχασε με 2:3, παρότι προηγήθηκε με 1:0 στο ημίχρονο με τον Σέσκο.

Μετά την ανάπαυλα, η Γιουβέντους ισοφάρισε με τον Βλάχοβιτς. Η Λειψία βρήκε ευκαιρία όταν ο Ντι Γκρεγκόριο της Γιούβε δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 59ο λεπτό, δίνοντας στη Λειψία το πλεονέκτημα. Ο Σέσκο μετέτρεψε πέναλτι για να αποκαταστήσει το 2:1, αλλά ο Βλάχοβιτς ισοφάρισε μόλις τρία λεπτά αργότερα, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε αριθμητικό μειονέκτημα. Η Γιουβέντους συνέχισε να παίζει γενναία και ο Κονσεϊκάο σκόραρε στο 82ο λεπτό για να κάνει το 2:3 για τη Γιούβε. Η Λειψία δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα περισσότερο μετά από αυτό και το παιχνίδι έληξε με ήττα

Απουσίασε η επιθετική γροθιά

RB Η επίθεση της Λειψίας δεν βρίσκεται ακόμη σε κορυφαία κατάσταση. Η Λειψία έχει πετύχει μόλις οκτώ γκολ στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής φέτος, αριθμός σημαντικά μικρότερος από την περσινή σεζόν, όταν είχε πετύχει 14 γκολ την 5η αγωνιστική. Φαίνεται ότι η επίθεση δεν έχει την απαραίτητη θέληση να παίξει μπροστά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες.

Ωστόσο, αν η Λειψία βρει και πάλι τις παλιές της δυνάμεις, σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα παιχνίδια με μεγαλύτερη απόδοση σε γκολ. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει και πάλι θεαματικές εμφανίσεις με πολλά γκολ, αν δείξει την απαραίτητη επιθετικότητα και αποφασιστικότητα.»

Leipzig facts & analysis
  • 3η θέση στην Μπουντεσλίγκα για τη Λειψία
  • Η Λειψία δεν έχει χάσει παιχνίδι στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής
  • Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε 2:3 από τη Γιουβέντους

W

Η Χάιντενχαϊμ αναμένεται να παραταχθεί με σχηματισμό 4-1-4-1, ο οποίος θα της δώσει σταθερή αμυντική σταθερότητα και ευελιξία στη μεσαία γραμμή. Με τον Niklas Dorsch να μην μπορεί να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας, ο Schöppner πιθανότατα θα πάρει τη θέση του στη μεσαία γραμμή.

Η RB Λειψίας θα αγωνιστεί με σύστημα 4-4-2, όπως και στον αγώνα του Champions League. Αυτός ο σχηματισμός της δίνει τη δυνατότητα να είναι συμπαγής αμυντικά αλλά και να ασκήσει πίεση στην αντίπαλη άμυνα στην επίθεση με δύο ψηλά

Heidenheim – Λειψία head-to-head σύγκριση &amp? στατιστικά

Η απευθείας σύγκριση μεταξύ της Χάιντενχαϊμ και της RB Λειψίας δείχνει μια ξεκάθαρη υπεροχή της Λειψίας. Σε σύνολο οκτώ αγώνων, η Χάιντενχαϊμ έχει κερδίσει μόνο μία φορά, ενώ τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και η Λειψία κέρδισε τα υπόλοιπα τέσσερα. Είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο ότι η Λειψία έχει κερδίσει τις τρεις τελευταίες συνεχόμενες αναμετρήσεις, γεγονός που υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο την υπεροχή της σε αυτή τη σειρά μονομαχιών.

Άμεση σύγκριση (H2H)

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!