Προγνωστικά Λεβερκούζεν – Κίελο – 05.10.2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Λεβερκούζεν – Κίελο – 05.10.2024 Bundesliga

Bayer Leverkusen – Holstein Kiel

Η προτροπή μας για το στοίχημα Λεβερκούζεν – Κίελο είναι: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 2.16 – Αποδόσεις

  • Η Λεβερκούζεν έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλους τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα φέτος
  • Η Κίελ έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της
  • Οι πρωταθλητές έχουν πετύχει 14 γκολ μέχρι στιγμής

W

Στην 6η αγωνιστική της Bundesliga, η πρωταθλήτρια Bayer Leverkusen αντιμετωπίζει την ανεβασμένη Holstein Kiel σε μια συναρπαστική αναμέτρηση. Η Λεβερκούζεν, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πάρει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή. Πιέζεται να ενισχύσει περαιτέρω τις φιλοδοξίες της για το πρωτάθλημα και σίγουρα θα πιέσει την ανεβασμένη ομάδα με επιθετικό στυλ παιχνιδιού.

Η Χόλσταϊν Κίελο, από την άλλη, έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Για την ίδια, θα πρέπει να αντέξει την πίεση και ενδεχομένως να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό μέσω ευκαιριών στην αντεπίθεση ή μιας συμπαγούς άμυνας. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει η Κίελο στο πιεστικό παιχνίδι της Λεβερκούζεν. Μπορείτε να μάθετε ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό μας για το παιχνίδι Λεβερκούζεν – Κίελο.

Λεβερκούζεν – Κίελο πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 04.10.2024, 15:30 μ.μ.
  • Πόλη διεξαγωγής: BayArena, Λεβερκούζεν
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 6η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: Sky

W

Leverkusen Form & Balance Check

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga. Τρεις βαθμοί χωρίζουν αυτή τη στιγμή τη Λεβερκούζεν από την Μπάγερν, γεγονός που αυξάνει την πίεση για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Μέσα στην εβδομάδα διεξήχθη και η αγωνιστική του Champions League, στην οποία η Λεβερκούζεν θριάμβευσε απέναντι στη Μίλαν με το στενό 1:0. Το καθοριστικό γκολ σημείωσε ο Βίκτορ Μπονιφάς.

Και στα δύο παιχνίδια, με την Μπάγερν και τη Μίλαν, οι αντίπαλοι είχαν σημαντικά περισσότερη κατοχή και μερίδιο παιχνιδιού, ενώ η Λεβερκούζεν έπρεπε να βασιστεί σε μια ισχυρή άμυνα και γρήγορες εναλλαγές. Αυτό το μοτίβο θα μπορούσε να αποτελέσει αδυναμία, ειδικά απέναντι σε κορυφαίες ομάδες. Ο προπονητής Xabi Alonso θα πρέπει να αναλύσει αυτές τις πτυχές προκειμένου να κάνει τη Λεβερκούζεν πιο ανταγωνιστική απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

Ένα ιδιαίτερο πρόβλημα ήταν η αξιοποίηση των ευκαιριών, όπως φάνηκε ιδιαίτερα κόντρα στη Μίλαν. Αν και η Λεβερκούζεν είχε αναμενόμενο σκορ 3,24, κατάφερε να πετύχει μόνο ένα γκολ. Αυτή η ανεπάρκεια μπροστά στο τέρμα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη σε κρίσιμα παιχνίδια, όταν αντιμετωπίζει ισχυρότερους αντιπάλους. Ο Αλόνσο θα πρέπει να δουλέψει για να διορθώσει αυτή την αδυναμία για να μην χάσει πολύτιμους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια.

Υπερβολικά πολλά γκολ

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει στην πραγματικότητα την πρόκληση να σταθεί στο δρόμο της. Οι δέκα βαθμοί μετά από πέντε αγωνιστικές σηματοδοτούν το χειρότερο ξεκίνημα για την υπεράσπιση του τίτλου στην Bundesliga από τη σεζόν 2012/13. Βασικό αδύναμο σημείο εδώ είναι η άμυνα, καθώς η Λεβερκούζεν έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ένα από τα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Συνολικά έχει ήδη δεχτεί δέκα γκολ, αριθμός ανησυχητικός για μια ομάδα με φιλοδοξίες τίτλου.

Αν ο προπονητής Χάμπι Αλόνσο καταφέρει να σταθεροποιήσει την άμυνα, η υπεράσπιση του τίτλου μπορεί να είναι ακόμη εφικτή. Με παίκτες όπως ο Μπονιφάς και ο Βιρτς, η ομάδα διαθέτει αρκετή ποιότητα στην επίθεση για να κερδίζει παιχνίδια. Αλλά χωρίς βελτιωμένη άμυνα, το όνειρο της υπεράσπισης του τίτλου μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο. Εάν, ωστόσο, θέσει υπό έλεγχο αυτή την αδυναμία, είναι πολύ πιθανό η Λεβερκούζεν να επιτεθεί ξανά στην κορυφή

Leverkusen facts & analysis
  • 4η θέση στην Bundesliga
  • Η Βέρκελσμπεργκ απέσπασε ισοπαλία από την Μπάγερν Μονάχου στον τελευταίο αγώνα κορυφής
  • Αήττητη σε πέντε παιχνίδια

W

Kiel Form & Balance Check

Η Χόλσταϊν Κίελο δεν έχει περάσει καθόλου εύκολα στην Bundesliga. Με μόλις έναν βαθμό και τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια, πρέπει να παλέψει σκληρά για να πατήσει πόδι στην κατηγορία. Το τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης έληξε με μια καυτή ήττα με 4-2. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν ακόμα 1:1, αφού οι δύο ομάδες είχαν ανταλλάξει χτυπήματα.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ματάνοβιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τη Φρανκφούρτη, αλλά η Κίελο δεν άργησε να ισοφαρίσει με τον Ματσίνο στο 50ο λεπτό. Στην τελική φάση, όμως, επικράτησε η ατομική κλάση της Φρανκφούρτης: Ο Μαρμούς έβαλε ξανά τη Φρανκφούρτη μπροστά στο σκορ και ο Τούτα φρόντισε τελικά να πάρει τους βαθμούς η Άιντραχτ με το γκολ του για το τελικό 4:2.

Το Κίελο, πάντως, δείχνει δυνατότητες να κρατηθεί στην Μπουντεσλίγκα. Παρά τις ήττες, έδωσε γενναία μάχη σε αρκετά παιχνίδια και απέδειξε ότι είναι ικανή να κρατηθεί. Ωστόσο, θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να εγκλιματιστεί πλήρως στην κατηγορία και να μαζεύει σταθερά βαθμούς.

Η πιο σκληρή άμυνα της κατηγορίας

Η Χόλσταϊν Κίελο διαθέτει αυτή τη στιγμή τη χειρότερη άμυνα στην Μπουντεσλίγκα. Με 17 τέρματα που έχει δεχθεί μετά από πέντε αγωνιστικές, έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία, γεγονός που αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άμυνα. Είναι επίσης η πρώτη ομάδα που ανεβαίνει από τη σεζόν 2011/12 που δεν κερδίζει στα πρώτα πέντε παιχνίδια της.

Ενόψει του επερχόμενου αγώνα με την πρωταθλήτρια Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι πιθανότητες να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί είναι εξαιρετικά λίγες. Η Λεβερκούζεν είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στην επίθεση. Θα είναι δύσκολο έργο για την Κίελο, ειδικά καθώς η άμυνά της είναι ευάλωτη μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο. Το Κίελο ίσως μπορέσει να κάνει την έκπληξη με μια πειθαρχημένη από πλευράς τακτικής εμφάνιση και μια τυχερή μέρα, ακόμα κι αν οι πιθανότητες είναι εναντίον του

Kiel facts & analysis
    Η

  • Kiel βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος
  • Η ανεβασμένη ομάδα δεν έχει καταγράψει ακόμα νίκη
  • Η Κιέλ έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 17 γκολ παθητικό

W

Η Λεβερκούζεν θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1, το οποίο προσφέρει μια σταθερή άμυνα με δύο εξάδες στα μετόπισθεν, ενώ η επίθεση είναι ευέλικτη με τρεις επιθετικούς μέσους. Αυτός ο σχηματισμός δίνει τη δυνατότητα να χτίζεται το παιχνίδι με ελεγχόμενο τρόπο και ταυτόχρονα να ασκείται πίεση προς τα εμπρός, χωρίς να παραμελείται η άμυνα.

Η Κίελο θα παίξει με σύστημα 3-5-2 και θα τοποθετηθεί πιο αμυντικά, προκειμένου να κρατήσει τους χώρους συμπαγείς και να αποτρέψει τις αντεπιθέσεις. Αυτός ο σχηματισμός θα της επιτρέψει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή και ταυτόχρονα να προωθηθεί γρήγορα με δύο σέντερ φορ.

Leverkusen – Kiel head-to-head &amp? stats

Η άμεση σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη: η Λεβερκούζεν έχει κερδίσει και τις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις. Η Λεβερκούζεν είναι φαβορί και στο επερχόμενο ματς και την περιμένουμε να συνεχίσει το σερί της και να κερδίσει ξανά

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!