Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 24/09/2024 La Liga

Home » Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 24/09/2024 La Liga

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές

Η προτροπή μας για το στοίχημα Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές είναι: Over 3.5 γκολ – απόδοση 2.33

  • Αυτό το στοίχημα έχει αποδώσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης
  • Η Ρεάλ έχει πετύχει 13 γκολ στο πρωτάθλημα και η Αλαβές εννέα γκολ
  • Και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά

W

Η έβδομη αγωνιστική της La Liga υπόσχεται μια συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αλαβές. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα, γεγονός που ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες του συλλόγου. Με την ταλαντούχα ομάδα της και τον ρυθμό στην επίθεση, έχει δείξει ότι θέλει να κατακτήσει ξανά τον τίτλο. Μπορείτε να μάθετε ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση στα προγνωστικά μας για το Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές.

Η Αλαβές, από την άλλη πλευρά, έχει επίσης πραγματοποιήσει μια σταθερή εμφάνιση και βρίσκεται εκπληκτικά στην 6η θέση του πίνακα. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες είναι ένα αξιοσέβαστο ξεκίνημα, ειδικά για μια ομάδα που συνήθως βρίσκεται στη μέση του πρωταθλήματος. Παρά την ξεκάθαρη διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων, η Αλαβές έχει αποδείξει συχνά στο παρελθόν ότι μπορεί να σταθεί απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Είναι γνωστή για την καλή αμυντική της οργάνωση, αλλά και για την επικινδυνότητά της στην αντεπίθεση απέναντι σε ευνοημένους αντιπάλους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρα θα πάει στο παιχνίδι ως φαβορί, αλλά η Αλαβές θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει την έκπληξη με τον πειθαρχημένο τρόπο παιχνιδιού της και την ικανότητά της να κάνει τα πολλά από τα λίγα. Μένει να δούμε αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορέσει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί ή αν η Αλαβές καταφέρει να δώσει ένα προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους»

Πληροφορίες για τη Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές

  • Ημερομηνία & ώρα: 24.09.2024, 21:00 μ.μ.
  • Τοποθεσία: Santiago Bernabeu, Μαδρίτη
  • Διαγωνισμός: La Liga, 7η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: DAZN

W

Real Madrid Form & Balance Check

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε για άλλη μια φορά στο τελευταίο της παιχνίδι με την Εσπανιόλ Μπαρτσελόνα γιατί είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Παρά το αήττητο και μη θεαματικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν μια κυρίαρχη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Mbappe, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο αποκρούστηκε αρκετές φορές από τον δυνατό τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, Garcia, αρχικά ήταν ανεπιτυχής.

Λίγο μετά την επανέναρξη, όμως, η Ρεάλ υπέστη σοκ, όταν η Εσπανιόλ πήρε προβάδισμα με άτυχο αυτογκόλ του Κουρτουά. Αντί όμως να κρεμάσουν το κεφάλι τους, οι Μαδριλένοι ανέβασαν την απόδοσή τους με την είσοδο του Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος έφερε νέα πνοή. Στη συνέχεια, ο Καρβαχάλ ισοφάρισε στο 58ο λεπτό, σπάζοντας τα δεσμά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τελικά το προβάδισμα στο 75ο λεπτό χάρη σε γκολ του Ροντρίγκο, μετά από δυνατή ασίστ του Βινίσιους. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ήταν και πάλι ο Βινίσιους Τζούνιορ που έκανε το 3-1, μετά από εξαιρετική πάσα του Mbappe. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε τελικά ο Mbappe στο 90ο λεπτό, όταν μετέτρεψε με αυτοπεποίθηση πέναλτι.

Παρά τις αρχικές της δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πόσο επικίνδυνη είναι όταν βρει ρυθμό. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε την κλάση της, πραγματοποιώντας μια πειστική εμφάνιση για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Αγαπημένος αντίπαλος η Αλαβές

Η Αλαβές είναι αναμφίβολα ένας από τους αγαπημένους αντιπάλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κερδίσει και τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και έχουν επιδείξει εντυπωσιακή κυριαρχία στην πορεία. Με συνολικά 17 γκολ που έχουν πετύχει και μόλις δύο γκολ που έχουν δεχτεί, η διαφορά απόδοσης μεταξύ των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη. Αυτή η σειρά τονίζει πόσο δύσκολα τα βγάζει παραδοσιακά πέρα η Αλαβές απέναντι στους πρωταθλητές ρεκόρ.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα στατιστικά στοιχεία, πολλά συνηγορούν στο ότι και το επερχόμενο ματς θα είναι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θα πρέπει να ξεκινήσει ως ξεκάθαρο φαβορί στην έδρα της Αλαβές. Παρ’ όλα αυτά, η Αλαβές θα κάνει ό,τι μπορεί για να δυσκολέψει όσο το δυνατόν περισσότερο τη Ρεάλ Μαδρίτης, έστω κι αν οι πιθανότητες έκπληξης φαντάζουν ελάχιστες

Real Madrid facts & analysis
  • 2η θέση στη La Liga
  • Ακόμα αήττητη φέτος
  • Σκόραρε τέσσερα γκολ στο τελευταίο παιχνίδι

W

Alaves Form & Balance Check

Η Αλαβές έχει κάνει καλό ξεκίνημα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση. Η Αλαβές πραγματοποίησε δυνατή εμφάνιση στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Βιθέντε. Υπήρξε άλλη μια ευκαιρία στο 23ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η Αλαβές έκανε το 2-0 στο 60ο λεπτό και η Σεβίλλη δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι, με τον Λουκεμπάκιο να σκοράρει στο 83ο λεπτό για το 2-1. Το παιχνίδι έληξε 2-1. Η Αλαβές ήταν η πιο δυνατή ομάδα επιθετικά. Η Σεβίλλη είχε περισσότερη κατοχή, αλλά η Αλαβές ήταν πολύ πιο επικίνδυνη

Player in focus: Carlos Vicente

Ο Carlos Vicente ψηφίστηκε ως ο άνθρωπος του αγώνα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Έχει πετύχει δύο γκολ μέχρι στιγμής μετά από έξι αγωνιστικές. Την περασμένη σεζόν είχε σκοράρει μόνο δύο φορές σε 18 παιχνίδια, αλλά φέτος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φόρμα και αποδεικνύεται ευέλικτος, είτε μπροστά είτε στα άκρα. Ο Βιθέντε κάνει καλή δουλειά και αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα

Alaves facts & analysis
  • 6η θέση στη La Liga
  • Κέρδισε το τελευταίο της παιχνίδι
  • Αδυναμία εκτός έδρας

W

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιθανότατα θα παίξει με ένα κλασικό σύστημα 4-2-3-1. Ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με τον Βινίσιους Τζούνιορ να ξεκινάει από την αρχή και τον Αρντά Γκιουλέρ στον πάγκο για να δημιουργηθεί περισσότερος δυναμισμός στην επίθεση.

Η Αλαβές θα παραταχθεί με συμπαγή σχηματισμό 4-4-2, όπως έκανε απέναντι στη Σεβίλλη την προηγούμενη φορά. Αυτός ο σχηματισμός της προσφέρει αμυντική σταθερότητα και την ευκαιρία να είναι επικίνδυνη στην αντεπίθεση, ειδικά καθώς δεν έχει τραυματισμούς

Real Madrid – Alaves head-to-head &amp? stats

Η σύγκριση head-to-head δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει 31 φορές σε 38 παιχνίδια, ενώ η Αλαβές έχει μόλις πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Η κυριαρχία της Μαδρίτης σε αυτή την αναμέτρηση είναι ξεκάθαρη και η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να χτίσει πάνω σε αυτό το ρεκόρ.

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!