Μπαρτσελόνα – Γκετάφε στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 25/09/2024 La Liga

Home » Μπαρτσελόνα – Γκετάφε στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 25/09/2024 La Liga

FC Barcelona – Getafe

Η προτροπή μας για το στοίχημα Μπαρτσελόνα – Γκετάφε είναι: 1ο ημίχρονο over 1.5 γκολ – απόδοση 2.40

  • Στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αυτό το στοίχημα έχει αποδώσει
  • Η Μπάρτσα είναι δυνατή επιθετικά
  • Η Μπάρκα παραμένει αήττητη φέτος

W

Μια συναρπαστική αναμέτρηση είναι στα χαρτιά για την 7η αγωνιστική της La Liga: Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη σημερινή ουραγό Γκετάφε. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αυτή τη στιγμή κυριαρχεί στο πρωτάθλημα, με μια σειρά από νίκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ο προπονητής Χάνσι Φλικ έχει καταφέρει να διαμορφώσει την ομάδα σε ένα σύνολο που παίζει με αυτοπεποίθηση και δεν δίνει σχεδόν καμία ευκαιρία στους αντιπάλους.

Η Γκετάφε, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται σε κρίση. Η ομάδα δυσκολεύεται να μαζέψει βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια και αυτή τη στιγμή δίνει μάχη με τον υποβιβασμό. Ο προπονητής Μπορντάλας βρίσκεται υπό πίεση να αλλάξει γρήγορα τα πράγματα προκειμένου να βελτιώσει την κατάσταση. Η Γκετάφε πρέπει να τα δώσει όλα σε αυτό το παιχνίδι για να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό και να ανατρέψει την κατάσταση.

Η Μπαρτσελόνα είναι το ξεκάθαρο φαβορί για αυτό το ματς, αλλά τα παιχνίδια με ομάδες από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα μπορούν πάντα να πάρουν απροσδόκητες τροπές. Για τη Γκετάφε, ένας βαθμός κόντρα στην πρωτοπόρο θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης και την έξοδο από την κρίση. Μπορείτε να μάθετε ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό Μπαρτσελόνα – Γκετάφε.

Μπαρτσελόνα – Getafe πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 25.09.2024, 21:00 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: Estadi Olimpic Lluis Companys, Βαρκελώνη
  • Διαγωνισμός: La Liga, 7η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/livestream: DAZN 1

W

Barcelona Form & Balance Check

Μετά από έξι αγωνιστικές, η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στην πρώτη θέση της La Liga με συνολικά 18 βαθμούς. Οι Καταλανοί έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακοί στο τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στη Βιγιαρεάλ, το οποίο κέρδισαν με 5:1. Σε αυτό το παιχνίδι, έδειξαν γιατί είναι σοβαροί διεκδικητές του τίτλου.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδειξε την κλάση του στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας διπλό γκολ. Η Βιγιαρεάλ κατάφερε στο μεταξύ να μειώσει τη διαφορά με γκολ του Πέρεζ. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο επιθετικό. Ο Πέπε σκόραρε για τη Βιγιαρεάλ για να ισοφαρίσει σε 2-2, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε την κυρίαρχη εμφάνισή της όταν ο Πάμπλο Τόρε έκανε το 3-1 στο 58ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά, ο Ραφίνια πρόσθεσε ένα διπλό στο 74ο και 83ο λεπτό για να ολοκληρώσει τη νίκη με 5-1.

Η Μπάρτσα ήταν εξαιρετική στην επίθεση, με 17 σουτ προς την εστία, εκ των οποίων τα δέκα ήταν εύστοχα και τα πέντε μετατράπηκαν με επιτυχία. Ο συνδυασμός ισχυρής επίθεσης και στιβαρής άμυνας δείχνει ότι η Μπαρτσελόνα είναι σοβαρό φαβορί για το πρωτάθλημα φέτος

Η ισχυρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα

Με 22 γκολ, η Μπαρτσελόνα διαθέτει την ισχυρότερη επίθεση στη La Liga και κυριαρχεί επίσης σε σύγκριση με τα 4 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει πετύχει τόσα γκολ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με έξι γκολ και δύο ασίστ. Ακολουθεί από κοντά ο συμπαίκτης του Ραφίνια, ο οποίος επίσης διανύει μια δυνατή σεζόν με πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Η επίθεση της Μπαρτσελόνα είναι ίσως το κλειδί της επιτυχίας της αυτή τη στιγμή. Με έναν μεγάλο αριθμό παικτών που σκοράρουν και μια λειτουργική επιθετική δυναμική, η Μπάρτσα φαίνεται να είναι ανίκητη. Ο προπονητής Χάνσι Φλικ έχει καταφέρει να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες της ομάδας και τόσο ο Λεβαντόφσκι όσο και ο Ραφίνια είναι κεντρικά πρόσωπα αυτής της εντυπωσιακής επιθετικής μηχανής. Αν η Μπαρτσελόνα διατηρήσει αυτή τη φόρμα, θα παίξει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.

Barcelona facts & analysis
  • 1η θέση στη La Liga
  • 22 γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής
  • Αήττητη φέτος

W

Getafe Form & Balance Check

Η

Getafe βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κάτι σαν «μίνι-κρίση», παρόλο που έχει χάσει μόνο δύο από τα έξι παιχνίδια της. Τα υπόλοιπα έχουν λήξει ισόπαλα, γεγονός που δίνει την εντύπωση ότι η ομάδα συχνά χάνει απλά τη νίκη. Σε πολλά από αυτά τα παιχνίδια, η Γκετάφε ήταν στην πραγματικότητα η ανώτερη ομάδα και κατάφερνε να κυριαρχεί κατά διαστήματα επί των αντιπάλων της. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει καταφέρει πάντα τουλάχιστον δέκα σουτ προς το τέρμα, γεγονός που δείχνει ότι είναι επικίνδυνη στην επίθεση.

Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να μαζέψει τα κομμάτια της η Χετάφε και να μετατρέψει αυτές τις εμφανίσεις σε νίκες. Η ομάδα πρέπει τώρα απλά να παραμείνει υπομονετική και να εμπιστευτεί ότι η επιθετική της ποιότητα θα ανταμειφθεί σύντομα. Ένα σημείο καμπής απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να αποτελέσει τεράστια ώθηση για να ξεφύγει από την παρούσα φάση και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών

Αμυντική x επιθετική

Η Γκετάφε είναι μία από τις ομάδες που έχουν δεχτεί τα λιγότερα γκολ στην τρέχουσα σεζόν της La Liga, γεγονός που υποδηλώνει μια σταθερή άμυνα. Ταυτόχρονα, όμως, έχει πετύχει πολύ λίγα γκολ, γεγονός που αναδεικνύει τα μεγαλύτερα προβλήματά της στην επίθεση. Παρόλο που έχει δείξει κυρίαρχη εικόνα σε πολλά παιχνίδια, συχνά δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετατρέψει την υπεροχή της σε νίκες.

Αν η Γκετάφε καταφέρει να βελτιώσει την επιθετική της αποτελεσματικότητα, έχει σίγουρα τις δυνατότητες να παίξει στη μεσαία ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Η αμυντική της σταθερότητα της δίνει μια σταθερή βάση και αν η επίθεση κυλήσει καλύτερα, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πολύ πιο επικίνδυνη ομάδα. Η βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να βγει από αυτή τη μίνι κρίση και να επιστρέψει σε καλύτερα αποτελέσματα

Getafe Facts & Analysis
  • 18η θέση στη La Liga
  • Ακόμα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα
  • Τελευταίο παιχνίδι που έληξε ισόπαλο

W

Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί με 4-3-3 όπως και στα τελευταία παιχνίδια, με το βάρος να πέφτει στην επίθεση και τους μεσοεπιθετικούς να παίζουν σημαντικό ρόλο στην κυκλοφορία της μπάλας. Λόγω των πολλών τραυματισμών, η ενδεκάδα παραμένει σχεδόν αμετάβλητη, με μόνο τον Inaki Pena να αντικαθιστά τον τραυματία Marc-Andre ter Stegen, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη τένοντα επιγονατίδας.

Η Γκετάφε θα παραταχθεί με αμυντικό σχηματισμό 5-3-2, που βασίζεται στη συμπαγή άμυνα και στις γρήγορες αντεπιθέσεις. Η αμυντική γραμμή των πέντε ατόμων έχει σχεδιαστεί για να σταματήσει τις επιθέσεις της Μπαρτσελόνα νωρίς και να κλείσει τους χώρους

Μπαρτσελόνα – Γκετάφε head-to-head & στατιστικά

Η σύγκριση head-to-head μεταξύ των δύο ομάδων έχει ως εξής: Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει 30 φορές σε 44 παιχνίδια, ενώ η Γκετάφε έχει μόλις τέσσερις νίκες. Δέκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Οι Καταλανοί κυριαρχούν σε αυτό το ρεκόρ και αναμένεται να κερδίσουν και το επερχόμενο παιχνίδι

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!