Στοίχημα, προγνωστικά & αποδόσεις – 22/09/2024 Bundesliga

Home » Στοίχημα, προγνωστικά & αποδόσεις – 22/09/2024 Bundesliga

FC St. Pauli – RB Leipzig

Η προτροπή μας για το στοίχημα Σεντ Πάουλι – Λειψία είναι: Νίκη της RB Λειψίας – απόδοση 1.65

  • Η Λειψία παραμένει αήττητη στην τρέχουσα σεζόν της Bundesliga
  • Με τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια ξεκίνησε η Στ.
  • Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στη φετινή Bundesliga

W

Η Bundesliga ξεκινάει την τέταρτη αγωνιστική της αυτό το Σαββατοκύριακο και τα πρώτα γκρουπ στον πίνακα αρχίζουν αργά αλλά σταθερά να διαμορφώνονται. Φυσικά, όλα είναι ακόμα αρκετά κοντά σε αυτή τη νεαρή σεζόν, αλλά αυτή η αγωνιστική μπορεί να δείξει και το δρόμο για κάποιες ομάδες. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σφιχτά στο υπόγειο του πίνακα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις ομάδες που δεν έχουν κερδίσει ακόμα ούτε ένα παιχνίδι: Μπόχουμ, Κίελο και Σεντ Πάουλι. Οι δύο πρώτες παίζουν μεταξύ τους αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε τουλάχιστον μία ομάδα θα θέλει να μαζέψει βαθμούς.

Το Αμβούργο αντιμετωπίζει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής απέναντι στη Λειψία. Μετά την ήττα στο ματς του Champions League μέσα στην εβδομάδα, οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να επανορθώσουν. Μάθετε ποιος έχει τις καλύτερες κάρτες σε αυτό το παιχνίδι στο προγνωστικό μας για το Σεντ Πάουλι – Λειψία

Η επερχόμενη αναμέτρηση υπόσχεται να είναι πολύ συναρπαστική. Ποιος πιστεύετε ότι θα βγει νικητής; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

St. Pauli – Λειψία πληροφορίες

  • Ημερομηνία και ώρα: 22/09/2024, 19:30 μ.μ.
  • Τοποθεσία: Στάδιο Millerntor, Αμβούργο
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 4η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: DAZN

W

St. Pauli Form & Balance Check

Η St. Pauli ανέβηκε επάξια μετά από μια εξαιρετική περσινή σεζόν. Ωστόσο, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον προπονητή της Fabian Hürzeler, ήταν ξεκάθαρο ότι η σεζόν θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Και αυτό το πρόβλημα αντικατοπτρίζεται και στα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Στο κύπελλο, οι Κιέτσικερς μόλις που κατάφεραν να φτάσουν στον δεύτερο γύρο απέναντι στην Hallescher FC στην παράταση, αλλά στο πρωτάθλημα παλεύουν για την επιβίωση. Ηττήθηκαν από τις Χάιντενχαϊμ, Γιούνιον Βερολίνου και Άουγκσμπουργκ, τρεις αντιπάλους που δεν συγκαταλέγονται απαραίτητα στις κορυφαίες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, και βρίσκονται στην 17η θέση με τους μηδέν βαθμούς που προκύπτουν. Μόνο η συμπολίτισσα ανεβασμένη Κίελο βρίσκεται πιο κάτω στον πίνακα λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων.

Αδυναμία εντός έδρας

Στην Μπουντεσλίγκα, το Αμβούργο κάθε άλλο παρά καλά φαίνεται να τα πηγαίνει στην έδρα του. Στο ίδιο τους το γήπεδο, η FC. St. Pauli έχει χάσει τα τελευταία έξι συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια της Bundesliga φέτος, που είναι και το σημερινό αρνητικό ρεκόρ του συλλόγου. Από την Τασμανία Βερολίνου το 1965/66 (8), μόνο η Ντάρμσταντ (7, 2023/24), η Βέρντερ Βρέμης (7, 2019/20), το Ανόβερο (7, 2015/16) και η Χάνσα Ρόστοκ (8, 2004/05) έχουν δεχθεί επτά ή περισσότερες συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στην κορυφαία κατηγορία. Η Λειψία έχει φυσικά πολύ άχαρο έργο να σπάσει αυτό το σερί. Ωστόσο, δεν είναι ακατόρθωτο

Pauli facts & analysis
  • 17η θέση στον πίνακα
  • Τρία παιχνίδια, τρεις ήττες
  • Αναλογία τερμάτων 1:6

W

Leipzig Form & Balance Check

Το ξεκίνημα της Λειψίας στη σεζόν δύσκολα θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Κυριάρχησε της RW Essen στο κύπελλο και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο με το επιβλητικό 4:1, ενώ και στο πρωτάθλημα η Λειψία αισθάνεται πολύ άνετα μέχρι στιγμής. Κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια της απέναντι σε Μπόχουμ και Λεβερκούζεν, ενώ την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ουνιόν. Στη συνέχεια, η ομάδα του Μάρκο Ρόουζ υπέστη το πρώτο της στραβοπάτημα μέσα στην εβδομάδα, όταν έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού προηγήθηκε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα και ως εκ τούτου είναι πολύ κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ιστορικό ξεκίνημα

Με επτά βαθμούς από αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια, η RB Λειψία έχει απολαύσει το καλύτερο ξεκίνημα σε μια σεζόν της Bundesliga εδώ και τέσσερα χρόνια (2020721 επίσης 7). Μόνο τη σεζόν 2019/20 είχε καταφέρει να κερδίσει και τα τρία πρώτα παιχνίδια της. Η σεζόν 2019/20 ήταν επίσης η μοναδική σεζόν στην οποία η Λειψία ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας νίκες, κάτι που θα μπορούσε τώρα να επαναληφθεί. Οι Κόκκινοι Ταύροι δεν έχουν ηττηθεί σε 14 παιχνίδια της Bundesliga και ως εκ τούτου έχουν το μεγαλύτερο τρέχον αήττητο σερί στην κορυφαία κατηγορία (εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες).

Leipzig facts & analysis
  • Τρίτη θέση στον πίνακα
  • Ηττήθηκε 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας
  • Ακόμα αήττητη στην Bundesliga

W

Η Στ. Πόλι θα ξεκινήσει πιθανότατα και πάλι με 3-5-2 υπό τον Αλεξάντερ Μπλέσιν. Αυτό το σύστημα λειτουργεί εναντίον της μπάλας σε μια άμυνα με πέντε παίκτες, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι το μεταβατικό παιχνίδι λειτουργεί με την απαραίτητη ταχύτητα. Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, θα ήταν καιρός για τη Σεντ Πάουλι να κάνει κάποιες αλλαγές. Οι Saad και Afolayan είχαν πάντα σημαντικό αντίκτυπο ως αναπληρωματικοί στις πτέρυγες τις τελευταίες εβδομάδες και θα άξιζαν να ξεκινήσουν. Ο Metcalfe θα επιστρέψει επίσης στην ενδεκάδα.

Η RB Λειψία θα μπορούσε να κάνει κάποιες αλλαγές λόγω της αγγλικής εβδομάδας. Σε ένα 4-4-2, ο Μάρκο Ρόουζ μπορεί να ξεκουράσει τους Xavi και Vermeeren, με τους Kampl και Seiwald να μπαίνουν στην πρώτη ενδεκάδα στη θέση τους. Η άμυνα και η επίθεση μάλλον θα παραμείνουν προς το παρόν οι ίδιες, αν και οι Poulsen και Geertruida είναι φυσικά επιλογές

St. Pauli – Λειψία head-to-head &amp? stats

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόλις τέσσερις φορές μέχρι στιγμής, με τις τέσσερις αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα στη 2η κατηγορία. Οι αριθμοί από αυτές τις προηγούμενες μονομαχίες εξακολουθούν να είναι ξεκάθαρα υπέρ του Αμβούργου. Η Σεντ Πάουλι ήταν νικήτρια σε τρεις από αυτές τις αναμετρήσεις. Η Λειψία έχει πετύχει αυτό το κατόρθωμα μόνο μία φορά. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη φέρει ισοπαλία. Η τελευταία αναμέτρηση διεξήχθη επίσης στο Millerntor, στην οποία οι Kiezkickers κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας τους και επικράτησαν δύσκολα με 1:0.

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!