Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ – 22/09/2024 Premier League

Home » Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ – 22/09/2024 Premier League

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Η προτροπή μας για το στοίχημα Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ είναι: Νίκη της Μάντσεστερ Σίτι – απόδοση 1.78

  • Η Μαν Σίτι παραμένει αήττητη φέτος
  • E. Ο Χάαλαντ έχει σκοράρει εννέα φορές σε τέσσερα παιχνίδια
  • Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα τελευταία 13 παιχνίδια τους στην Premier League

W

Κοιτάζοντας το προσεχές Σαββατοκύριακο, μπορούμε να δούμε και τα υπόλοιπα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παράλληλα με τη δράση του γερμανικού πρωταθλήματος. Στο νησί συγκεκριμένα, θα μπορούσε να υπάρξει μια σύγκρουση-ορόσημο το απόγευμα της Κυριακής. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στις 17:30 στην έδρα της τους Gunners από το Λονδίνο. Πέρυσι, οι δύο ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο του πρωταθλήματος μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές και η αφετηρία είναι και αυτή τη φορά η ίδια. Οι Πολίτες θα θέλουν οπωσδήποτε να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους στην έδρα τους, ενώ φυσικά για την Άρσεναλ θα ήταν όνειρο ζωής να κερδίσει την πιο κοντινή της αντίπαλο εκτός έδρας. Ποιοτικά, οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλά κοινά, αλλά η Άρσεναλ έχει συχνά μικρά κενά συγκέντρωσης, τα οποία ένας αντίπαλος όπως η Σίτι φυσικά θα εκμεταλλευτεί. Μάθετε ποια ομάδα είναι πιο πιθανό να βρεθεί στην κορυφή της Premier League μετά από αυτή την αγωνιστική στα προγνωστικά μας για το Μαν Σίτι – Άρσεναλ.

Μας ενδιαφέρει επίσης η γνώμη σας. Ποιος θα κερδίσει αυτή την αναμέτρηση; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω

Μαν Σίτι – Άρσεναλ πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 22.09.2024, 17:30
  • Τοποθεσία: Στάδιο Etihad, Μάντσεστερ
  • Διαγωνισμός: Premier League, 5η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: Sky

W

Man City Form & Balance Check

Οι εν ενεργεία πρωταθλητές συνεχίζουν τη φετινή σεζόν ακριβώς από εκεί που σταμάτησαν την προηγούμενη φορά. Υπό τον Πεπ Γκουαρντιόλα, οι Πολίτες παίζουν ένα απίστευτα κυρίαρχο ποδόσφαιρο κατοχής που κυριολεκτικά φθείρει τους περισσότερους αντιπάλους. Έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Σίτι δεν έχει αντιμετωπίσει τα μεγάλα ονόματα της Ίπσουιτς Τάουν, της Γουέστ Χαμ και της Μπρέντφορντ. Επίσης, την περασμένη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ίντερ Μιλάνο, στην οποία δεν κατάφερε να διασπάσει πραγματικά την άμυνα της ιταλικής ομάδας. Αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική ομάδα στην Premier League που έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια της και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα. Ωστόσο, οι Gunners βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους γηπεδούχους και θα μπορούσαν με νίκη να αναλάβουν αυτή την πολυπόθητη πρωτιά στον πίνακα.

Επιθετικά πυροτεχνήματα

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πολύ δυνατή επίθεση τη φετινή σεζόν. Με διαφορά τερμάτων 11:3, διαθέτει την πιο επικίνδυνη επίθεση στην Premier League μέχρι σήμερα. Ένας λόγος για αυτό είναι φυσικά ο Νορβηγός Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο επιθετικός της Σίτι έχει ήδη σκοράρει στην πρεμιέρα κόντρα στην Τσέλσι, πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Ίπσουιτς και τη Γουέστ Χαμ και σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Μπρέντφορντ την τελευταία αγωνιστική. Δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή και φυσικά έχει στην πλάτη του έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς τον Kevin de Bruyne.

Man City facts & analysis
  • Αρχή του πίνακα
  • Η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα
  • Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 0:0 στην έδρα της Ίντερ Μιλάνου

W

Arsenal Form & Balance Check

Αφού έχασαν την τελική προσπάθεια πέρυσι και αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν τον τίτλο της Premier League στους προσεχείς αντιπάλους τους, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να επιτεθούν και φέτος. Πήραν τρεις νίκες και μια ισοπαλία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους και, σε αντίθεση με τη Σίτι, το εναρκτήριο πρόγραμμά τους άξιζε να το παρακολουθήσετε. Με εξαίρεση τη Γουλβερχάμπτον, η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα έπρεπε να αποδείξει την αξία της απέναντι στην υποψήφια για το Champions League Άστον Βίλα, τη συμμετέχουσα στο Europa League Τότεναμ και την ανερχόμενη Μπράιτον και τα κατάφερε καλά με αυτά τα καθήκοντα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας στο Μπέργκαμο

Αμυντική σταθερότητα

Σε αντίθεση με τη Σίτι, η ομάδα από το Λονδίνο έχει ως κύριο μέλημα να κρατάει ένα καθαρό φύλλο στα μετόπισθεν. Οι Κανονιέρηδες έχουν εντυπωσιάσει φέτος με την τεράστια συμπαγή και σταθερή αμυντική τους λειτουργία. Στο πρωτάθλημα, έχουν κρατήσει καθαρό φύλλο σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια και έχουν δεχτεί συνολικά μόνο ένα γκολ, γεγονός που τους καθιστά, μαζί με τη Λίβερπουλ, την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Επιπλέον, η Άρσεναλ δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανένα από τα έντεκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε πλέον να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που δεν θα μείνει ποτέ πίσω σε δώδεκα εκτός έδρας παιχνίδια.

Arsenal facts & analysis
  • Δεύτερη θέση στον πίνακα
  • Μόνο ένα γκολ έχει δεχθεί σε τέσσερα παιχνίδια
  • Έπαιξε τρεις φορές στο μηδέν

W

Ο Πεπ Γκουραντιόλα πιθανότατα θα στείλει και πάλι την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με 3-4-2-1. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσες αλλαγές θα κάνει ο προπονητής μετά το παιχνίδι του Champions League μέσα στην εβδομάδα. Ο Γκουντογκάν είναι σίγουρα μια επιλογή για το κέντρο της μεσαίας γραμμής και ο Γκόκου θα μπορούσε να ξεκινήσει στον άξονα για τον Σαβίνιο. Στο πρόσωπο του Φιλ Φόντεν, ο Γκουαρντιόλα έχει άλλη μια επιθετική δύναμη σε κορυφαίο επίπεδο.

Η Άρσεναλ είχε επίσης μια σύγκρουση στην Premier League κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ως εκ τούτου θα μπορούσε να κάνει κάποιες αλλαγές. Στο 4-3-3, ο Μίκελ Αρτέτα μπορεί να επιλέξει αυτή τη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα Καλαφιόρι στην κεντρική άμυνα, με τον Μαγκαλχάες να παίρνει τη θέση του στον πάγκο προς το παρόν. Με τους Τρόσαρντ και Στέρλινγκ, ο Αρτέτα έχει και άλλους δυνατούς επιθετικούς στις τάξεις του, αλλά προς το παρόν μάλλον θα τους αρκεί μόνο για να παίξουν ρόλο μπαλαντέρ

Μαν Σίτι – Άρσεναλ head-to-head & stats

Αυτή η παραδοσιακή αγγλική μονομαχία έχει διεξαχθεί ήδη 178 φορές. Όλες αυτές οι αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί στην Premier League. Οι αριθμοί του παρελθόντος μιλούν ξεκάθαρα υπέρ της ομάδας της πρωτεύουσας. Οι Gunners έχουν νικήσει 84 φορές, ενώ η City έχει κερδίσει μόνο 51 φορές. Μεταξύ των δύο ομάδων έχουν σημειωθεί 43 ισοπαλίες. Την περασμένη σεζόν, η Άρσεναλ κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με 1-0 στο Λονδίνο και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στη ρεβάνς στο Μάντσεστερ

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!