Προγνωστικά Άουγκσμπουργκ – Μάιντς – 20/09/2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Άουγκσμπουργκ – Μάιντς – 20/09/2024 Bundesliga

FC Augsburg – FSV Mainz 05

Η προτροπή μας για το στοίχημα Άουγκσμπουργκ – Μάιντς είναι: Ισοπαλία – 3.60 – Αποδόσεις

  • Αμφότερες οι ομάδες παίζουν στο επίπεδο των ματιών τους
  • Η Μάιντζ έχει ήδη φέρει δύο ισοπαλίες φέτος
  • 11η θέση εναντίον 15ης θέσης

W

Η Μπουντεσλίγκα ξεκινάει την 4η αγωνιστική την Παρασκευή, και ένα παιχνίδι που θα δούμε από κοντά είναι το Άουγκσμπουργκ – Μάιντς. Και οι δύο ομάδες κοντράρονται στο ίδιο επίπεδο με το μάτι: Η Άουγκσμπουργκ πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν με 3-1 επί της Σεντ Πάουλι, ενώ η Μάιντς εξακολουθεί να κυνηγάει τους πρώτους της τρεις βαθμούς. Αναμένεται μια κλειστή και συναρπαστική μονομαχία. Μάθετε ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό μας Άουγκσμπουργκ – Μάιντς.

Αουγκσμπουργκ – Μάιντς πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 20.09.2024, 20:30 μ.μ.
  • Πόλη διεξαγωγής: WWK Arena, Άουγκσμπουργκ
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 4η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: DAZN 1

W

Augsburg Form & Balance Check

Η Άουγκσμπουργκ ξεκίνησε ανώμαλα το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα με μια ισοπαλία και μια καθαρή ήττα. Στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στη Σεντ Πάουλι, όμως, η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 3:1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ αδιάφορο, χωρίς γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μπρος: ο Βολφ πέτυχε το 1:0 για την FCA στο 47ο λεπτό. Ο Tietz έκανε το 2-0 στο 66ο λεπτό με ασίστ του Onyeka. Η Σεντ Πάουλι κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση στο 74ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις, 90+6, ο Καμπακαντί τελείωσε το παιχνίδι με το 3:1 για την Άουγκσμπουργκ. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με σκαμπανεβάσματα

Επιρρεπής σε αντεπιθέσεις

Η Άουγκσμπουργκ έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και έχει δεχτεί συνολικά εννέα γκολ. Η άμυνα πρέπει να αποφύγει αυτά τα λάθη προκειμένου να χτίσει μακροπρόθεσμη σταθερότητα. Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο απέναντι στη Μάιντς αν ενεργήσει απερίσκεπτα

Augsburg facts & analysis
  • Η Άουγκσμπουργκ κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα στην Bundesliga
  • Η Άουγκσμπουργκ πέτυχε τρία γκολ στον τελευταίο της αγώνα
  • Πλεονέκτημα έδρας για την FCA

W

Μέγιστη φόρμα και έλεγχος υπολοίπου

Η

Mainz ξεκίνησε δύσκολα το πρωτάθλημα της Bundesliga με δύο ισοπαλίες και πιο πρόσφατη την πικρή ήττα από τη Βέρντερ Βρέμης. Η Βρέμη προηγήθηκε με πέναλτι στο 8ο λεπτό, αλλά ο Λι Τζάε Σουνγκ ισοφάρισε στο 27ο λεπτό για το 1:1. Παρά την κόκκινη κάρτα για τη Βέρντερ Βρέμης στο 60ο λεπτό μετά την αποβολή του Φριντλ για κακό φάουλ, η Μάιντς δεν μπόρεσε να αναπτύξει διεισδυτική δύναμη όταν βρισκόταν σε αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο νεοαποκτηθείς Köhn πέτυχε το πρώτο γκολ για τη Βρέμη στο 69ο λεπτό, ενώ το παιχνίδι έληξε 1-2 υπέρ της Βρέμης στο 90ο λεπτό, με τη Mainz να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή.

Amiri και Burkardt σε εξαιρετική φόρμα

Ο Ναντιέμ Αμίρι έχει ήδη πετύχει δύο γκολ σε τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής και πραγματοποίησε δυνατή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης, αν και όλη η ομάδα δεν είχε καλή απόδοση. Ο Αμίρι φέρνει πάντα καλές ιδέες στο παιχνίδι και του αρέσει να το χτίζει, γι’ αυτό και θα παίξει σημαντικό ρόλο στη βασική ενδεκάδα της Μάιντς φέτος.

Ο Burkhardt, ο οποίος πέτυχε οκτώ γκολ και έδωσε δύο ασίστ σε 21 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, διανύει την έβδομη επαγγελματική του σεζόν στη Mainz και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή. Έχει ήδη πετύχει ένα γκολ σε τρία παιχνίδια φέτος και είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και άλλα γκολ.

Mainz facts & analysis
  • Η Μainz δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της
  • 15η θέση στην Bundesliga
  • Απομακρυσμένη δύναμη

W

Η Άουγκσμπουργκ θα παραταχθεί με σύστημα 4-5-1, παρόμοιο με αυτό του αγώνα με την Σεντ Πάουλι, το οποίο έχει αποδειχθεί επιτυχημένο το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, ο προπονητής θα στερηθεί τους Ρις Όξφορντ (επέστρεψε στις προπονήσεις) και Ρόμπερτ Γκούνι (ρήξη χιαστών).

Η Μάιντς θα παραταχθεί με σύστημα 3-4-2-1, όπως και στο τελευταίο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα, καθώς δεν έχει απουσίες. Αυτός ο σχηματισμός θα της επιτρέψει να είναι και αμυντικά σταθερή και να δώσει το στίγμα της στην επίθεση.

Αουγκσμπουργκ – Μάιντς head-to-head σύγκριση & στατιστικά

Συνολικά, οι δύο ομάδες έχουν δώσει 36 παιχνίδια μεταξύ τους. Η Άουγκσμπουργκ έχει κερδίσει 16 από αυτά τα παιχνίδια, ενώ η Μάιντς έχει κερδίσει 14. Έξι παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η Άουγκσμπουργκ προηγείται ελαφρώς, αλλά το παιχνίδι θα είναι συναρπαστικό

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!