Sinner – Fritz tip US Open final 08.09.2024

Home » Sinner – Fritz tip US Open final 08.09.2024

US Open, final tip, Κυριακή, 08.09.2024, 20:00

Ο ένας ήταν από την αρχή ένα από τα μεγάλα φαβορί, ο άλλος έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Grand Slam. Ή όπως θα μπορούσαμε να πούμε πριν από τον τελικό του US Open 2024: Υπάρχει μια πολύ ξεκάθαρη άποψη από τους μπουκμέικερς!

Jannik Sinner και Taylor Fritz θα βρεθούν αντιμέτωποι απευθείας για τρίτη φορά το βράδυ της Κυριακής και όλοι συμφωνούν ότι μόνο ο Νοτιοτυρολέζος μπορεί να είναι αυτός που θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Μια πρόβλεψη με την οποία μπορώ να συμφωνήσω εκ πρώτης όψεως. Και … και με τη δεύτερη ματιά! Γι’ αυτό θα σας πω στο αναλυτικό μου tip για τον Sinner Fritz γιατί στοιχηματίζω ότι το φαβορί θα κερδίσει όχι μόνο τον αγώνα, αλλά και το συχνά καθοριστικό πρώτο σετ

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για τον Jannik Sinner. Συζητήσεις που δεν αφορούσαν την εξαιρετικά δυνατή αθλητική του χρονιά το 2024, αλλά μια δυσάρεστη ιστορία ντόπινγκ. Αρκετοί αναρωτήθηκαν αν αυτό θα μπορούσε ίσως να διαταράξει τη συγκέντρωσή του.

Ο Νοτιοτυρολέζος μας έδωσε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, το οποίο, όπως όλοι γνωρίζουμε, βρίσκεται στο γήπεδο, από την πρώτη μέρα. Δεν πάλεψε για να μπει στον τελικό, αλλά έπαιξε εύκολα το δρόμο του για τον μεγάλο τελικό γύρο με γύρο!

Κάποιες στιγμές φαινόταν σαν να έκανε ακόμα και περίπατο. Στον ημιτελικό απέναντι στον Jack Draper είχε κερδίσει με 7-5, 7-6, 6-3, ενώ πριν από αυτόν είχε κερδίσει τον Daniil Medvedev με 6-2, 1-6, 6-1, 6-4.

Αυτή η μικρή ταλάντευση στο δεύτερο σετ ήταν η μόνη που επέτρεψε στον εαυτό του ο Νοτιοτυρολέζος. Και δεν ήταν σαν να του δόθηκαν απλά εύκολοι αντίπαλοι, καθώς ο Tommy Paul είχε ήδη κληρωθεί στη φάση των 16

Αλλά ο

Sinner δεν ενδιαφέρθηκε και πολύ για όλα αυτά. Διατήρησε τα νεύρα του ακόμα και σε κλειστά ματς όπως αυτό με τον Paul, όταν η νίκη του με 7-6, 7-6, 6-1 στα δύο πρώτα σετ ήταν λίγο στην κόψη του ξυραφιού.

Θα αφήσω από την περαιτέρω ανάλυσή μου τις τρεις πρώτες νίκες, τις οποίες ο Sinner κέρδισε εύκολα απέναντι σε λιγότερο δυνατούς αντιπάλους. Πώς ήταν η ποιότητα του σερβίς του, για παράδειγμα;

Ας το θέσουμε έτσι: Καλό, αλλά ακόμα όχι τόσο τέλειο όσο έχουμε ήδη δει από τον Ιταλό. Οι πόντοι που κέρδισε στο πρώτο του σερβίς, για παράδειγμα, μόλις μία φορά στους τρεις τελευταίους αγώνες ξεπέρασαν το 80%.

Επιτυχημένα πρώτα σερβίς; Κατά μέσο όρο λίγο πάνω από τα μισά! Επιπλέον, ο Sinner μετέτρεψε περίπου το ένα τρίτο των ευκαιριών του για break, αλλά δέχτηκε 16 απέναντι στους Draper, Medvedev και Paul

Απλά φαίνεται ότι ο 23χρονος δίνει πάντα ακριβώς αυτό που πρέπει να δώσει για να κερδίσει, χωρίς να το παρακάνει. Τι γίνεται με τις απευθείας μονομαχίες εναντίον του Taylor Fritz;

Υπήρξε από ένας αγώνας το 2021 και το 2023, οπότε οι δύο τους δεν έχουν συναντηθεί στην πραγματικότητα πολύ συχνά. Παρεμπιπτόντως, και οι δύο αγώνες έγιναν στο Indian Wells. Τώρα ρίχνω μια ματιά στους bookmakers μας για να δω πώς βαθμολογούν το ζευγάρι.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Sinner είναι το φαβορί, με τις αποδόσεις να κυμαίνονται κατά μέσο όρο από 1,25 έως 3,75. Αν θέλετε να πάρετε λίγο μεγαλύτερο ρίσκο στο Winamax, μπορείτε να πάρετε απόδοση 2,50 για νίκη του Sinner με 3-0.

Ο Taylor Fritz θα πρέπει να ζήσει με τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ. Δεν είναι περίεργο, άλλωστε έχει φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό Grand Slam και μάλιστα μπροστά στους δικούς του οπαδούς!

Σίγουρα χρειάστηκε να πιέσει τα όριά του περισσότερο από τον Sinner, πρόσφατα στον ημιτελικό με τον Frances Tiafoe χρειάστηκε πέντε σετ, κερδίζοντας με 4-6, 7-5, 4-6, 6-4, 6-1 στο τέλος, σφίγγοντας τα λουριά μόνο στο τέλος.

Ήταν το πρώτο του πεντάρι, αλλά στους προηγούμενους γύρους χρειάστηκε να περάσει από τέσσερα σετ. 7-6, 3-6, 6-4, 7-6 κόντρα στον Alexander Zverev και 3-6, 6-4, 6-3, 6-2 κόντρα στον Casper Ruud, έχει αφήσει πραγματικά μερικούς κόκκους τις τελευταίες μέρες.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αμερικανός παίζει συνολικά ένα δυνατό τουρνουά. 97% των πρώτων του σερβίς ήταν στο στόχο απέναντι στον Tiafoe, στους τρεις τελευταίους αγώνες με πραγματικά δυνατούς αντιπάλους το σύνολο των κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς ήταν πάνω από 80% κατά μέσο όρο.

Έδωσε στους Ruud, Zverev και Tiafoe 15 ευκαιρίες για break, κάτι που πιθανότατα δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του απέναντι στον Sinner. Για πρώτη φορά από το 2006, ένας Αμερικανός επιστρέφει στον τελικό και δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα για τους φιλάθλους

My Sinner Fritz tip

W

Για τον Τέιλορ Φριτς, η επίτευξη του τελικού του US Open ήταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα και πιθανότατα θα αφήσει όλη του την καρδιά στο γήπεδο. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τον περιμένει το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Jannik Sinner δεν έδειξε καμία αδυναμία σε αυτό το τουρνουά, χάνοντας μόνο ένα σετ από τον Daniil Medvedev. Δεν περιμένω ότι ο Fritz θα μπορέσει να τον ακολουθήσει, όχι μόνο επειδή έχει χάσει το πρώτο σετ σε δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες του. Γι’ αυτό και η τελική μου συμβουλή είναι τώρα:

Ο Sinner κερδίζει το πρώτο σετ και τον αγώνα!

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024