F1 Dutch GP Προγνωστικά, Προβλέψεις & Αποδόσεις Στοιχήματα Formula 1 2024

Home » F1 Dutch GP Προγνωστικά, Προβλέψεις & Αποδόσεις Στοιχήματα Formula 1 2024

Dutch Grand Prix in Zandvoort, Sunday, 25/08/2024 at 15:00

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Formula 1 τελείωσαν. Οι οδηγοί και οι ομάδες είχαν τέσσερις εβδομάδες για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Μετά το Γκραν Πρι του Βελγίου, το περιοδεύον τσίρκο κατευθύνεται στις ακτές της Βόρειας Θάλασσας, στο Zandvoort.

Η κορυφαία κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού αγωνίζεται ξανά σε αυτή την πίστα από το 2021. Ο Max Verstappen πυροδότησε μια έκρηξη της Formula 1 στην Ολλανδία και επανέφερε την ταχύτερη αγωνιστική σειρά στον κόσμο στην παραδοσιακή πίστα, η οποία αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος της σειράς από την αρχή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτου μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980, με λίγες εξαιρέσεις, αλλά όχι μόνο, αλλά και από την αρχή.

Θρύλοι όπως ο Ayrton Senna, ο Niki Lauda και ο Alain Prost έτρεξαν στους αμμόλοφους πριν από τη σημερινή γενιά

Ο

Verstappen είναι επίσης ο μόνος οδηγός που έχει κερδίσει στο Zandvoort από την επιστροφή της πίστας. Μπορεί να το κάνει τέσσερα για το 200ο Grand Prix του; Θα είναι δύσκολο απέναντι στη McLaren και τη Mercedes. Η Red Bull κυριάρχησε στην αρχή της σεζόν

Καμία ένδειξη για τις αποδόσεις νίκης του Verstappen στο 1,25, ξεκινάει από τη δεύτερη θέση πίσω από τον Norris, ο οποίος πηγαίνει στον αγώνα ως φαβορί. Καθώς είναι πολύ κοντά στην πρώτη θέση, θα προτιμούσα να στείλω ένα στοίχημα μονομαχίας στον αγώνα.

Η Mercedes έχει ξεκάθαρα το δυνατότερο μονοθέσιο στον αγώνα από την Aston Martin, οπότε στοιχηματίζω ότι ο Hamilton θα τερματίσει μπροστά από τον Alonso μετά την γκάφα του στις κατατακτήριες

Είναι πιο συναρπαστικό από ό,τι ήταν εδώ και πολύ καιρό στη Formula 1, τουλάχιστον όταν εξετάζουμε τους επιμέρους αγώνες. Το έτος 2024 έχει ήδη αναδείξει επτά νικητές. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Verstappen έχει ήδη προβάδισμα 78 βαθμών έναντι του στενότερου αντιπάλου του Norris. Αλλά οι κόκκινοι ταύροι παραπαίουν.

Δεν έχει μείνει τίποτα από την απόλυτη κυριαρχία στην αρχή της σεζόν, όταν ο Verstappen και ο team-mate Sergio Perez σημείωναν τη μία διπλή νίκη μετά την άλλη.

Η McLaren θεωρείται πλέον ως το ταχύτερο μονοθέσιο. Ωστόσο, τόσο το τμήμα στρατηγικής όσο και ο ίδιος ο Norris εξακολουθούν να είναι πολύ επιρρεπείς στα λάθη

Δοκιμή: Πίνακας εκκίνησης για το GP Ολλανδίας

Ο Norris δεν μπόρεσε να μειώσει το προβάδισμα. Επιπλέον, η αναζωογονημένη ομάδα της Mercedes παίρνει πλέον βαθμούς και από τις υπόλοιπες αγωνιστικές ομάδες.

Ωστόσο, μετά το χειρότερο ξεκίνημα σε μια σεζόν το 2011, η Mercedes δεν μπορεί πλέον να έχει λόγο στο πρωτάθλημα οδηγών. Υπάρχουν ακόμα μερικές νίκες σε αγώνες που μπορούν να κερδηθούν.

Ο Verstappen έχει φύγει με άδεια χέρια όσον αφορά τις νίκες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Μόνο στο Silverstone κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Στο Spielberg συγκρούστηκε με τον Norris, στο Βέλγιο έπρεπε να εκκινήσει από πιο πίσω λόγω ποινής για τον κινητήρα και στη Βουδαπέστη απλά δεν είχε τον ρυθμό

Τα πιτ στοπ πάνε επίσης στραβά από καιρό σε καιρό, οι στρατηγικές είναι μερικές φορές βελτιώσιμες. Η Red Bull παραπαίει και η Mercedes παλεύει για νίκες μαζί με τη McLaren.

Έχω ήδη αξιολογήσει υψηλά τη Mercedes για το GP Βελγίου, με τους δύο οδηγούς να βρίσκονται στην πρώτη 6άδα στο αντίστοιχο στοιχηματικό μου tip.

Η απόδοση πέρασε, παρά τον μετέπειτα αποκλεισμό του George Russell. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα στην τελετή απονομής του βάθρου. Η Mercedes είναι ιδιαίτερα καλή όταν οι συνθήκες δεν είναι πραγματικά καυτές. Στη ζέστη, η Mercedes δυσκολεύεται κατά διαστήματα με την ισορροπία

Στο Zandvoort, αρχικά θα βρέξει, αλλά οι σημερινές προβλέψεις κάνουν λόγο για ξηρό καιρό την Κυριακή, με το θερμόμετρο να παραμένει κάτω από τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι πιθανότητες για μια νίκη της Mercedes;

Ο George Russell θα εκκινήσει πίσω από τους οδηγούς της McLaren και τον Verstappen από την τέταρτη θέση της ομάδας καταδίωξης. Ο Χάμιλτον πρέπει να εκκινήσει από τη 14η θέση, αφού δεν μπόρεσε να κάνει καλό γύρο στο Q2.

Ωστόσο, η Mercedes ήταν γρήγορη σε όλα τα δοκιμαστικά και, όσον αφορά το στοίχημα μονομαχίας μου με τον Alonso, σημαντικά ταχύτερη από την Aston Martin. Αν δεν μπορέσει να προσπεράσει τον Ισπανό στην πίστα, τα Ασημένια Βέλη θα βάλουν τον Hamilton μπροστά με τη σωστή στρατηγική.

Η McLaren είναι η πιο σταθερή από πλευράς ρυθμού, αλλά η παραδοσιακή βρετανική ομάδα καταλήγει συχνά να κερδίζει τον εαυτό της. Η Red Bull είναι δυνατή στο Zandvoort τα τελευταία χρόνια, ο Verstappen έχει κερδίσει κάθε αγώνα και ο σούπερ σταρ έχει ιδιαίτερο κίνητρο στον αγώνα της πατρίδας του.

Επιπλέον, ο Verstappen ήταν ταχύτερος στα δοκιμαστικά του τελευταίου αγώνα στο Spa μόνο από πλευράς χρόνων γύρου, αλλά δυσκολεύτηκε να προσπεράσει τα υπόλοιπα μονοθέσια στον αγώνα από την ενδέκατη θέση του grid. Ωστόσο, δεν έχει ποινή εκκίνησης στο Zandvoort

Οι τελευταίοι 5 αγώνες στο Circuit Zandvoort:

Και τι γίνεται με τη Ferrari; Οι Ιταλοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή μόνο στην τέταρτη θέση, αλλά δεν απέχουν πολύ από την κορυφή. Οι πιο αργές πίστες στην πραγματικότητα ευνοούν τη Scuderia στα χαρτιά.

Μετά τη νίκη στο Μονακό, η Ferrari θεωρήθηκε επίσης ως μια ομάδα που θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη στην Ουγγαρία, μια πίστα που συχνά συγκρίνεται με την πίστα δρόμου λόγω των πολλών αργών τμημάτων της.

Ο Charles Leclerc και ο Carlos Sainz, ωστόσο, έμειναν απλά πίσω ασθμαίνοντας.

Στο Spa, ο Leclerc δεν μπόρεσε να κατακτήσει την pole position και σταδιακά τον προσπέρασαν. Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, εξακολουθώ να βλέπω τη Ferrari μόνο ως το νούμερο τέσσερα πίσω από τις Red Bull, Mercedes και McLaren

Εν τω μεταξύ, ο Bernd Mayländer είναι πιθανό να ηγηθεί του πεδίου αντί αυτού. Το Zandvoort είναι ένα πολύ πολυσύχναστο μέρος τα τελευταία χρόνια. Δεν θα απέκλεια τη βροχή, ακόμη και αν οι σημερινές προβλέψεις δείχνουν ότι ο αγώνας θα είναι στεγνός.

Αλλά ακόμη και σε έναν αγώνα χωρίς βροχόπτωση, η στενή πίστα μπορεί να γίνει γρήγορα ανώμαλη. Στο Betano παίρνετε 1,50 για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου ασφαλείας. Ως νέος πελάτης, μπορείτε επίσης να εξασφαλίσετε ένα δωρεάν στοίχημα 20 ευρώ χωρίς κατάθεση.

Παίρνετε ελαφρώς καλύτερες αποδόσεις για το tip «Κάτω από 18,5 οδηγοί στον τερματισμό». Μετά τις πολυάριθμες συγκρούσεις το Σαββατοκύριακο, τις οποίες είχα και εγώ στο μυαλό μου, το στοίχημα έχει πλέον υποχωρήσει από το 2,25 στο 1,60, αλλά εξακολουθεί να αξίζει στα μάτια μου.

Συμπεράσματα: Θα πρέπει να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα τετραπλή μάχη στην πρώτη θέση μεταξύ των οδηγών της McLaren, του Verstappen και του Russell. Τα προσπεράσματα είναι εξαιρετικά δύσκολα στη στενή, σύντομη πίστα του Zandvoort. Μια έξυπνη στρατηγική μπορεί να είναι καθοριστική για τον αγώνα.

Ο νικητής του Σπα και του Σίλβερστοουν Χάμιλτον θα πρέπει να εκκινήσει από τη 14η θέση μετά από μια κακή προκριματική. Η Betano προσφέρει μεγάλες αποδόσεις για το Head2Head απέναντι στον Alonso, ο οποίος εκκινεί επτά θέσεις πιο μπροστά, αλλά έχει σαφώς τον χειρότερο ρυθμό.

Είναι θέμα γύρων πότε θα προσπεράσει τον γηραιότερο οδηγό του αγώνα στην πίστα ή μέσω στρατηγικής.

Η συμβουλή μου για το GP της Ολλανδίας Formula 1: Hamilton μπροστά από τον Alonso.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024