Γουόλβερχαμπτον – Τσέλσι στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 25.08.2024 Premier League

Home » Γουόλβερχαμπτον – Τσέλσι στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 25.08.2024 Premier League

Wolverhampton – Chelsea FC

Η προτροπή μας για το στοίχημα Γουλβερχάμπτον – Τσέλσι είναι: Νίκη της Τσέλσι – απόδοση 1.78

  • Η Γουλβερχάμπτον έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια
  • Η Τσέλσι κέρδισε τον τελευταίο αγώνα
  • Η Γουλβερχάμπτον βρίσκεται στην προτελευταία θέση

W

Η δεύτερη αγωνιστική της Premier League είναι προ των πυλών και μας φέρνει μια συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς και την Τσέλσι. Και οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν μετά την ήττα της πρεμιέρας, γεγονός που αναμένεται να κάνει το ματς ιδιαίτερα συναρπαστικό. Μάθετε ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό μας Γουλβερχάμπτον – Τσέλσι.

Μας ενδιαφέρει επίσης η γνώμη σας. Ποιος θα κερδίσει αυτή την αναμέτρηση; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω:

Πληροφορίες για το Γουλβερχάμπτον – Τσέλσι

  • Ημερομηνία & ώρα: 25.08.2024, 15:00 μ.μ.
  • Τοποθεσία: Στάδιο Molineux, Γουλβερχάμπτον
  • Διαγωνισμός: Premier League, 2η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: Sky

W

Wolverhampton Form & Balance Check

Στην πρώτη αγωνιστική της Premier League, η Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς ηττήθηκε με 2-0 από την Άρσεναλ. Οι Κανονιέρηδες έδειξαν την ανωτερότητά τους από τα πρώτα λεπτά και κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Στο 25ο λεπτό, ο shooting star Bukayo Saka έβγαλε μια ακριβή σέντρα στην περιοχή του πέναλτι, την οποία ο Kai Havertz με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η Γουλβερχάμπτον δεν είχε σημαντική επιρροή στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η Άρσεναλ κυριάρχησε στο παιχνίδι και είχε 64% κατοχή μπάλας. Οι συσχετισμοί δυνάμεων δεν άλλαξαν ιδιαίτερα μετά την ανάπαυλα. Στο 74ο λεπτό, ο Σάκα ήταν και πάλι αυτός που έκανε το 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε χωρίς αξιόλογες φάσεις και η Γουλβερχάμπτον μπορούσε τελικά να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που το σκορ έμεινε στο 2-0.

Θα τελειώσει το νικηφόρο σερί;

Η Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς έχει κερδίσει κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Τσέλσι, γεγονός που καθιστά το επερχόμενο παιχνίδι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Ωστόσο, η τρέχουσα φόρμα της Γουλβς είναι ανησυχητική. Η πρόσφατη ήττα από την Άρσεναλ, στην οποία η Γούλβερχαμπτον κατάφερε μετά βίας να κάνει το παραμικρό λάθος, δείχνει ξεκάθαρα ότι η επίθεση δεν είναι στα καλύτερά της αυτή τη στιγμή. Αυτή η εμφάνιση ήταν ένα σαφές κατηγορητήριο για τις επιθετικές ικανότητες της Γουλβερχάμπτον.

Θα είναι ζωτικής σημασίας για τη Γουλβερχάμπτον να βελτιώσει την επιθετική της κίνηση και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της με μεγαλύτερη συνέπεια, αν θέλει να συνεχίσει την πορεία της απέναντι στην Τσέλσι. Θα χρειαστεί ένα πιο επιθετικό και αποφασιστικό παιχνίδι, αν θέλει να σταθεί απέναντι στους ευνοημένους σήμερα Μπλε.

Wolverhampton facts & analysis
  • Έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια
  • Έχασε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της
  • Κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Τσέλσι

W

Τσέλσι έλεγχος φόρμας & ρεκόρ

Η Τσέλσι είχε να αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι την πρώτη αγωνιστική και ηττήθηκε με 2-0. Ήταν ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά η Σίτι ήταν πιο σταθερή μπροστά στο τέρμα. Το πρώτο γκολ για τη Σίτι σημείωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο 15ο λεπτό. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Τζάκσον της Τσέλσι σκόραρε, αλλά ο διαιτητής το έκρινε οφσάιντ και αποσύρθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τσέλσι έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά τα τελειώματά της δεν ήταν αρκετά ακριβή. Στο 84ο λεπτό, ο Mateo Kovačić έκανε το 2-0 και σφράγισε την υπόθεση νίκη. Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι οι Μπλε πραγματοποίησαν μια σταθερή εμφάνιση, αλλά στο τέλος της ημέρας, μόνο η ομάδα που πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ κερδίζει

Ποιος μένει και ποιος φεύγει;

Η ευρεία ομάδα της Τσέλσι έχει δεχθεί έντονη κριτική τις τελευταίες ημέρες. Με 39 ποδοσφαιριστές στην επίσημη αποστολή, υπάρχουν πολλά να συζητηθούν, καθώς ο προπονητής Έντσο Μαρέσκα τόνισε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ότι σχεδιάζει μόνο με 27 ποδοσφαιριστές και τους προπονεί και στην ομάδα των μεγάλων. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι τι θα γίνει με τους υπόλοιπους κορυφαίους παίκτες και τις πολυάριθμες νέες μεταγραφές.

Η Τσέλσι απέκτησε πολλούς παίκτες με μεγάλα ονόματα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Μεταξύ αυτών είναι ο Πέδρο Νέτο, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ και προορίζεται για δεξιός εξτρέμ, και ο Ζοάο Φελίξ, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 52 εκατομμυρίων ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης ως κρεμαστός κεντρικός αμυντικός. Επιπλέον, ο Kiernan Dewsbury-Hall ήρθε έναντι 35,4 εκατ. ευρώ από τη Λέστερ Σίτι ως κεντρικός μέσος, ο Filip Jørgensen έναντι 24,5 εκατ. ευρώ ως τερματοφύλακας από τη Βιγιαρεάλ και ο Omari Kellyman, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 22,5 εκατ. ευρώ από την ομάδα U21 της Άστον Βίλα ως επιτελικός μέσος.

Με αυτές τις ενισχύσεις, ο ανταγωνισμός στην ομάδα της Τσέλσι έχει γίνει ακόμα πιο έντονος. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και πώς ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει την πρόκληση μιας τόσο μεγάλης ομάδας.

Τσέλσι γεγονότα και ανάλυση
  • Η Τσέλσι έχει μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια
  • Η Τσέλσι έχει ξοδέψει 241 εκατ. ευρώ για μεταγραφές μέχρι στιγμής
  • Η Τσέλσι θεωρείται φαβορί στην επερχόμενη αναμέτρηση

W

Η Wolverhampton θα παραταχθεί με σύστημα 3-5-2, προσφέροντας μια συμπαγή άμυνα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και μια συμπαγή μεσοεπιθετική γραμμή. Αυτός ο σχηματισμός θα της επιτρέψει να ελέγχει το κέντρο του γηπέδου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει γρήγορες αντεπιθέσεις από τα άκρα.

Η Τσέλσι θα παραταχθεί με σχηματισμό 4-3-3, όπως έκανε και στον τελευταίο προκριματικό του Conference League, ο οποίος ενθαρρύνει ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Αυτός ο σχηματισμός επιτρέπει στους Μπλε να επιτίθενται δυναμικά με τρεις επιθετικούς και μια ευέλικτη μεσαία γραμμή και να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα

Wolverhampton – Chelsea head-to-head &amp? stats

Στις 81 συναντήσεις μεταξύ της Γουλβερχάμπτον και της Τσέλσι μέχρι στιγμής, έχει διαμορφωθεί ένα εντυπωσιακά ισορροπημένο ρεκόρ: Η Γουλβερχάμπτον έχει πετύχει 31 νίκες, ενώ η Τσέλσι έχει φύγει νικήτρια σε 30 περιπτώσεις, με 20 παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα. Σε αυτά τα παιχνίδια, η Γουλβερχάμπτον έχει πετύχει συνολικά 141 γκολ, ενώ η Τσέλσι 148.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα πιο ισορροπημένο ρεκόρ. Με βάση την τρέχουσα φόρμα και τη δύναμη των δύο ομάδων, πιστεύουμε ότι η Τσέλσι θα ισοφαρίσει τη Γουλβερχάμπτον σε αριθμό νικών στον επερχόμενο αγώνα και θα κερδίσει το παιχνίδι.

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024