Προγνωστικά Βραζιλία – ΗΠΑ Μπάσκετ Olympia 06.08.2024

Home » Προγνωστικά Βραζιλία – ΗΠΑ Μπάσκετ Olympia 06.08.2024

Ολυμπιακοί αγώνες μπάσκετ, προημιτελικά, Τρίτη, 06/08/2024, 21:30

Αν και η καλύτερη ομάδα του προκριματικού γύρου, η σχεδόν παράνομα καλή ομάδα των ΗΠΑ έχει ανατεθεί στον πιο αδύναμο προημιτελικό από πλευράς βαθμολογίας.

Κατά συνέπεια, το στοιχηματικό μου tip ΗΠΑ-Βραζιλία μπορεί να σας εκπλήξει λίγο στην αρχή. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να έχετε συνειδητοποιήσει ότι οι Βορειοαμερικανοί θα ανεβάσουν ρυθμό μόνο σταδιακά (αλλά θα το κάνουν σκληρά)

Αν αναρωτιέστε γιατί ο Joel Embiid αποδοκιμάζεται ανελέητα από το γαλλικό κοινό κάθε φορά που παίζει μπάλα, θα πρέπει να γνωρίζετε το εξής ιστορικό:

Ο Embiid πολιτογραφήθηκε Γάλλος πολίτης πριν από δύο χρόνια, ώστε να μπορέσει να παίξει για τη Γαλλία στο Παρίσι το 2024. Λίγο πριν από την έναρξη του τουρνουά, όμως, αποφάσισε ότι τελικά δεν ήθελε να παίξει για τους οικοδεσπότες.

Δεν είναι περίεργο, γιατί όταν έμαθε ποιο αστρικό σύνολο θα παρατάξουν οι ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ότι θα μπορούσε να είναι μέρος του σόου, αναθεώρησε την απόφασή του

Στο παρκέ, εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ κυριάρχησαν στη φάση των ομίλων. Είχαν κάποια κενά εδώ κι εκεί, αλλά όποτε έμπαιναν σε μπελάδες, εκτοξεύονταν ξανά στην κορυφή με τουλάχιστον ένα εξαιρετικό δεκάλεπτο.

Είναι απλά απίστευτο πόση πίεση μπορεί να δημιουργήσει η “Dream Team 2.0” σε 40 λεπτά, καθώς μπορεί να φέρνει συνεχώς φρέσκους σούπερ σταρ από τον πάγκο.

Θυμίζει λίγο την ταινία “Το πεδίο των ονείρων” με τον Κέβιν Κόστνερ, όταν όλοι οι μεγάλοι παίκτες του μπέιζμπολ του παρελθόντος εμφανίζονται στο περιθώριο για να πάρουν μέρος στη δράση.

Αυτό θυμάμαι από τους αγώνες μπάσκετ των ΗΠΑ όταν βλέπω τον Στίβεν Κάρι και τον Κέβιν Ντουράντ να στέκονται στο περιθώριο μετά από περίπου επτά με οκτώ λεπτά

Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω για τη Βραζιλία με δύο λέξεις είναι: Τίποτα το εξαιρετικό!

Οι Νοτιοαμερικανοί ήταν τουλάχιστον ανταγωνιστικοί απέναντι στη Γαλλία (66:78) και τη Γερμανία (73:86), αλλά τους έλειπε η μεγάλη διαφορά.

Η πρόκρισή τους κατέστη δυνατή χάρη στη νίκη με 102:84 επί της Ιαπωνίας την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ενώ αυτό είναι αξιέπαινο, δεν αφήνει την εντύπωση ότι η Βραζιλία έχει αυτό που χρειάζεται για να αποτελέσει σοβαρή απειλή για τις ΗΠΑ την Τρίτη.

Το πλεονέκτημα των ΗΠΑ δεν είναι τόσο το επιθετικό τους παιχνίδι, όσο η ισχυρή τους άμυνα. Κατά συνέπεια, ακολουθώ ένα πολύ συγκεκριμένο στοιχηματικό μοτίβο.

Οι Βορειοαμερικανοί είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν. Αλλά μόλις αποκτήσουν ένα άνετο προβάδισμα 20 πόντων, τείνουν να κατεβάζουν ταχύτητα.

Πάντως, οι bookmakers έχουν ορίσει απόδοση 1,90 για το σενάριο ότι οι ΗΠΑ θα κερδίσουν τη Βραζιλία με 27,5 πόντους, όπως και το Πουέρτο Ρίκο.

Αλλά εγώ λέω “Όχι, ευχαριστώ” σε αυτό – και θα έπρεπε να το κάνετε κι εσείς! Διότι παρά τη μεγάλη αγωνιστική τους ποιότητα, δεν έχουν κερδίσει ακόμα παιχνίδι σε αυτή την Ολυμπιάδα με τέτοια διαφορά πόντων

Προσωπικά, εκτιμώ ότι οι ΗΠΑ θα το αφήσουν και πάλι να ξεφύγει κατά τόπους και θα ανεβάσουν προσωρινά την 6η ταχύτητα μόνο όταν χρειαστεί.

Μέχρι στιγμής, έχουν κερδίσει και τα τέσσερα δεκάλεπτα μόνο απέναντι στη Σερβία – και αυτό μάλλον μόνο επειδή είδαν τους βαλκάνιους μπαλαδόρους ως ισάξιους αντιπάλους.

Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τους, ωστόσο, έχουν παραχωρήσει τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο. Στον αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο, κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τις μισές περιόδους

Ως εκ τούτου, λίγο πριν από τη σέντρα, κλίνω έντονα προς την προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Betano, η οποία προσφέρει απόδοση περίπου 1,45 αν οι ΗΠΑ δεν κερδίσουν όλα τα δεκάλεπτα.

Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να γλυκάνετε αυτή την προσφορά ακόμη περισσότερο αν εκμεταλλευτείτε επίσης το ελκυστικό μπόνους νέων πελατών της Betano από τον ομώνυμο bookie

Συμπεράσματα: Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι Βορειοαμερικανοί θα προκριθούν στα ημιτελικά.

Ωστόσο, αμφιβάλλω έντονα ότι θα διατηρήσουν την πίεση και στις τέσσερις περιόδους.

Ειδικά αν είναι 30 πόντους μπροστά στην ανάπαυλα, είναι πολύ πιθανό να κάνουν ροτέισον και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων από νωρίς.

Αυτό έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής, με εξαίρεση τον εναρκτήριο αγώνα με τη Σερβία.

Ωστόσο, καθώς τα κρίσιμα παιχνίδια διεξάγονται πλέον σε όλο και μικρότερα χρονικά διαστήματα, εκτιμώ ότι δεν θα καταβάλλουν πλέον περιττές προσπάθειες.

Ειδικά καθώς ο Κέβιν Ντουράντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν είναι πλέον οι νεότεροι

Η συμβουλή μου: Καμία ομάδα δεν κερδίζει όλα τα προημιτελικά

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024