Τζόκοβιτς – Μουσέτι προγνωστικό Ολυμπία 02.08.2024

Home » Τζόκοβιτς – Μουσέτι προγνωστικό Ολυμπία 02.08.2024

Ολυμπιακό τουρνουά τένις στο Παρίσι, ημιτελικοί, Παρασκευή, 02/08/2024, 19:00

Οφείλω να παραδεχτώ ότι στην πραγματικότητα έχω δύο αποδόσεις στο στόχαστρό μου για αυτόν τον ημιτελικό τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, και η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Τελικά, όμως, στοχεύουν στο ίδιο πράγμα, σε έναν ανταγωνιστικό Λορέντζο Μουσέτι απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος στοχεύει στο πρώτο του χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που απέκλεισε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον πριν από ακριβώς τρεις εβδομάδες. Στο χώμα, ωστόσο, βλέπω τη μονομαχία πιο ισορροπημένη.

Στα μάτια μου, το overbet είναι εξίσου καλή επιλογή με το tip μου για τον Τζόκοβιτς Musetti: νίκη σετ για τον Ιταλό! Θα πάρω την απόδοση στο Winamax

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν μπορεί να επαναλάβει την ολυμπιακή του επιτυχία μετά το χρυσό του μετάλλιο στο Τόκιο. Με τις δυνάμεις του να έχουν εξαντληθεί, δεν είχε την απαραίτητη φρεσκάδα στα προημιτελικά για να ανταποκριθεί στο ρόλο του φαβορί απέναντι στον Μουσέτι στις καυτές συνθήκες του μεσοκαλόκαιρου.

Σε αυτό ήρθε να προστεθεί ένας δυνατός Ιταλός που βρίσκεται στη φόρμα της νεαρής τενιστικής του ζωής. Η μόνη φορά που δεν μου άρεσε ήταν στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον κόντρα στον Τζόκοβιτς. Ακολούθησε το κλασικό στυλ παιχνιδιού του μόνο λίγο πριν το τέλος και αμέσως είχε ευκαιρίες για break.

Όμως ο πιο επιτυχημένος παίκτης όλων των εποχών πέτυχε μια ομαλή νίκη. Ήταν η έκτη νίκη στην έβδομη συνάντησή τους για τον Τζόκοβιτς, ο οποίος έχασε μόνο στο Monte Carlo Masters το 2023 και φέτος πήρε αμέσως την εκδίκησή του στο Πριγκιπάτο.

Όσον αφορά τις αποδόσεις νίκης, ο Τζόκοβιτς πηγαίνει στον αγώνα με 1.47, ενώ ο Μουσέτι έχει το ρόλο του ελαφρώς αουτσάιντερ με 2.80.

Κοντά στα χέρια ήταν τα αστέρια στο Γαλλικό Όπεν. Ο Τζόκοβιτς ανέτρεψε την κατάσταση μετά το 1:2 που βρέθηκε πίσω στο σετ. Είχαν ξανασυναντηθεί στο Court Philippe-Chatrier το 2021, όπου ο 37χρονος πλέον Τζόκοβιτς ίδρωσε επίσης, κερδίζοντας τελικά στο πέμπτο σετ μετά την εγκατάλειψη του Μουσέτι.

Δύο πεντάσετ στο Παρίσι και τώρα η μονομαχία θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο χώμα, ο άνθρωπος από την Carrara έχει καταφέρει να κερδίσει τουλάχιστον ένα σετ απέναντι στον 23 φορές πρωταθλητή του Grand Slam σε τρεις από τους τέσσερις αγώνες.

Το χώμα είναι σίγουρα η καλύτερη επιφάνεια για τον Musetti, ο οποίος μάλιστα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό νικών στο πράσινο λόγω του νικηφόρου σερί του στο γρασίδι σε αρκετά ματς. Έχει πάρει τη δυναμική από το Wimbledon στο τουρνουά προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Umag

Το τουρνουά έφτασε μέχρι τον τελικό. Ο Francisco Cerundolo επικράτησε τελικά στον τελικό σε ένα θρίλερ. Για τον Musetti, ήταν το τέταρτο συνεχόμενο τουρνουά στο οποίο έφτασε τουλάχιστον στα ημιτελικά. Τώρα στοχεύει στον πρώτο του μεγάλο θρίαμβο στο Παρίσι.

Ο 22χρονος δεν έχει χάσει ακόμα σετ και σίγουρα δεν είχε εύκολο ανταγωνισμό. Πριν από τον σπεσιαλίστα του Παρισιού Alexander Zverev, ο οποίος έχει φτάσει τέσσερις συνεχόμενες φορές στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, ο Musetti κέρδισε τον Taylor Fritz και τον δυνατό νεοφώτιστο Mariano Navone.

Ξεκίνησε με έναν εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον τοπικό αγαπημένο Gael Monfils. Δεν έχει χάσει ακόμα σετ, βρίσκεται ακόμα σε εξαιρετική φόρμα και έχει φέρει τον Τζόκοβιτς στα όρια σχεδόν κάθε φορά στο χώμα, οπότε η νίκη σετ είναι μέσα στα χαρτιά! Η αντίστοιχη απόδοση 1.64 περιμένει στο Winamax

Καθώς σας γράφω αυτές τις γραμμές, συνειδητοποιώ ότι έχει ήδη πέσει και όλο και περισσότεροι χρήστες της Winamax επιλέγουν αυτή την αγορά. Σημειώνεται με κόκκινο χρώμα ως ένα από τα δημοφιλή στοιχήματα, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του bookie.

Στην πραγματικότητα, κανένας χρήστης σε αυτή την αγορά δεν έχει επιλέξει ακόμη την παραλλαγή “Όχι, ο Μουσέτι δεν θα κερδίσει σετ”. Η απόδοση για τη νίκη σετ είναι 1,64 στο κουπόνι στοιχήματος.

Η εναλλακτική λύση που βουίζει στο μυαλό μου μπορεί να βρεθεί μεταξύ άλλων στην Intertops, πάνω από 21,5 παιχνίδια σε ελαφρώς χαμηλότερες αποδόσεις. Αυτό το στοίχημα θα εξασφάλιζε μια μεγάλη νίκη του Τζόκοβιτς σε δύο σετ, αλλά όχι το 2:0 για τον Μουσέτι, το οποίο δεν το θεωρώ και τόσο εξωπραγματικό.

Όπως και να έχει, και τα δύο στοιχήματα είναι εξαιρετικά και χάρη στις μεγάλες προσφορές μπόνους, μπορείτε να παίξετε και τις δύο αποδόσεις χωρίς ρίσκο. Στο Winamax μπορείτε να πάρετε 100 ευρώ δωρεάν πίστωση στοιχήματος μέχρι 100 ευρώ και στην Intertops μπορείτε να ξεσκονίσετε ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ χωρίς κατάθεση

Η συμβουλή μου για τον Τζόκοβιτς Μουσέτι

Οι αγώνες μεταξύ του Τζόκοβιτς και του Μουσέτι στο χώμα ήταν δύσκολοι. Το γεγονός ότι ο Τζόκοβιτς θέλει να καλύψει το κενό στη διογκωμένη τροπαιοθήκη του στο τμήμα “Ολυμπιακοί Αγώνες – χρυσό μετάλλιο” είναι εμφανές από τον τρόπο παιχνιδιού του. Όπως και ο Musetti, δεν παραχώρησε σετ στην πορεία του προς τα ημιτελικά.

Ωστόσο, είχε μόνο έναν πραγματικά δυνατό αντίπαλο, τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Μάθιου Έμπεν είχε να παίξει αγώνα στο μονό από το 2022, ο Ράφαελ Ναδάλ δεν είναι σε κορυφαία φόρμα σωματικά ή αγωνιστικά και ο Ντομινίκ Κέπφερ δεν ανήκει επίσης στην παγκόσμια ελίτ.

Η τρέχουσα φόρμα του Musetti είναι μια διαφορετική περίπτωση και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε μια τελείως διαφορετική απόδοση από τον άνθρωπο από την Carrara απ’ ό,τι στο γρασίδι. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η αναμέτρηση είναι πολύ πιο ισορροπημένη στο χώμα από ό,τι στο αγιασμένο χλοοτάπητα του Wimbledon.

Στο Γαλλικό Όπεν ανάγκασε τον Djoker δύο φορές στο πέμπτο σετ, ενώ όχι πολύ μακριά τον έχει ήδη κερδίσει στο χώμα στο Μονακό. Με την ταχύτητα, την τεχνική και την εξυπνάδα του να παραμένει απρόβλεπτος, θα είναι δύσκολο για τον “Τζόκερ”!

Η δική μου συμβουλή για τον Τζόκοβιτς Μουσέτι: Κερδίζει το σετ ο Μουσέτι!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024