Fritz – Musetti άκρη Wimbledon 10.07.2024

Home » Fritz – Musetti άκρη Wimbledon 10.07.2024

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βάδισε και πάλι στο ματς και φάνηκε να έχει υπό έλεγχο τον Τέιλορ Φριτς. Στο τέλος όμως ο Γερμανός δυσκολεύτηκε με τη φυσική του κατάσταση λόγω προβλημάτων στο γόνατο, ενώ ο Αμερικανός ανέβασε το επίπεδο και γύρισε το ματς.

Είναι η δεύτερη εμφάνισή του σε προημιτελικό του Wimbledon. Για τον αντίπαλό του Musetti, είναι η πρώτη του. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι έχει τις καλύτερες πιθανότητες απέναντι στον Fritz. Στο προγνωστικό μου για τον Musetti Fritz, λοιπόν, στέλνω στον αγώνα το χάντικαπ -1,5 σετ για τον Fritz στην Bet365

Ο Fritz συνεχίζει την πορεία του σε μια σχεδόν άψογη σεζόν στο γρασίδι μέχρι στιγμής. Έχει κερδίσει τους δέκα από τους έντεκα αγώνες του, μεταξύ των οποίων και την αρπαγή του τίτλου στο τουρνουά προετοιμασίας του Wimbledon στο Eastbourne, και τώρα βρίσκεται στα προημιτελικά στο αγιασμένο χορτάρι, όπως ακριβώς και το 2022.

Και πηγαίνει στον αγώνα με τον Musetti ως φαβορί. Οι πάροχοι στοιχημάτων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι οποίοι βέβαια βρίσκονται και στην εκκίνηση του Γουίμπλεντον, του δίνουν 1,25. Ο Musetti ξεκινάει στο 3,75. Ένα spread που αφήνει ακόμα το χάντικαπ -1,5 σετ για τον Fritz σε ένα προσοδοφόρο εύρος.

Με αυτές τις αποδόσεις 1.58 από την Bet365, ο Musetti μπορεί να κερδίσει το πολύ ένα σετ. Δεν νομίζω ότι ο άνθρωπος από την Carrara είναι ικανός για κάτι περισσότερο, καθώς είναι πολύ πιο ευάλωτος στο σερβίς του από τον αντίπαλό του, ο οποίος δεν έχει αφήσει σχεδόν καθόλου τον Zverev σε ένα service game πρόσφατα

Ο Zverev πήρε μόνο το 21% των πόντων όταν ο Fritz σέρβιρε και ο Γερμανός κάθε άλλο παρά κακός return player είναι. Οι Alejandro Tabilo και Christopher O’Connell ήταν ακόμη και κάτω από το 20%.

Όταν πρόκειται για το θέμα, μπορεί να αυξήσει το ποσοστό του στα πρώτα σερβίς. Στη φάση των 16 και στη φάση των 16, για παράδειγμα, χτύπησε σημαντικά περισσότερα πρώτα σερβίς σε σχέση με τους προηγούμενους γύρους.

Αυτό θα βάλει επίσης μεγάλο έργο στον Musetti, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει μόνο έναν άσσο στο σερβίς, τον Giovanni Mpetshi Perricard.

Ο 26ος παίκτης στον κόσμο διάβασε καλά το σερβίς και ήταν πάντα σε θέση να παλεύει να μπει στα ράλι, όπου στη συνέχεια μπορούσε να πάρει τον έλεγχο ως πολύ πιο κινητικός παίκτης

Σε πολλές περιπτώσεις, ο αντίπαλός του δεν είχε τις ιδέες και την ποιότητα να αξιοποιήσει περισσότερο τη μπάλα που μόλις είχε επιστρέψει με το δεύτερο χτύπημά του. Ο Fritz έχει καλύτερο συνολικό πακέτο και κινείται πολύ καλύτερα στο γήπεδο.

Ειδικά στους πρώτους γύρους, ο Constant Lestienne και ο Luciano Darderi έδειξαν πως ο Musetti μπορεί να πιαστεί από το σερβίς. Σε αυτούς τους αγώνες έχασε οκτώ γκέιμς σερβίς. Με τους Francisco Comesana και Mpetshi Perricard, έπιασε στη συνέχεια δύο άπειρους αντιπάλους στο πράσινο.

Για λόγους σύγκρισης: ο Fritz έχει χάσει συνολικά μόνο δύο service games στο Wimbledon, ένα εναντίον του Zverev, ο οποίος κατάφερε να πάρει μόνο δύο break points, και ένα εναντίον του Arthur Rinderknech.

Η άμεση σύγκριση δείχνει επίσης ότι ο Musetti έχει το πλεονέκτημα στα γήπεδα ταχύτητας. Έπαιξαν αντίπαλοι στον πρώτο γύρο του Wimbledon το 2022, με τον Νοτιοκαλιφορνέζο να βγαίνει νικητής σε τρία συνεχόμενα σετ χωρίς tie-break.

Το ίδιο συνέβη και σχεδόν έξι μήνες αργότερα στο Davis Cup, όπου το τελικό σκορ ήταν 7-6, 6-3. Ο Musetti μπόρεσε να ανταποδώσει με επιτυχία την εύνοια στην αγαπημένη του επιφάνεια, το κόκκινο χώμα. Έπαιξαν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο στο Μόντε Κάρλο φέτος, με 6-4, 6-4 υπέρ του Musetti.

Ο Fritz είχε μια κατάμαυρη μέρα με καταστροφικό 44% στα πρώτα σερβίς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τελείως διαφορετική φόρμα, γίνεται όλο και πιο δυνατός από αγώνα σε αγώνα. Αντλεί επίσης μεγάλη αυτοπεποίθηση από τη μεγαλειώδη επιστροφή του κόντρα στην τετράδα του κόσμου.

Λόγω των βελτιωμένων τιμών του σερβίς, θεωρώ ότι τουλάχιστον ένα tie-break δεν είναι απίθανο, η Betano σας σερβίρει απόδοση 1,35, όχι κακή επιλογή για ένα συνδυαστικό δελτίο με τον επίσημο συνεργάτη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, όπου μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα δωρεάν στοίχημα 20 ευρώ χωρίς κατάθεση!

Η συμβουλή μου Μουσέτι Φριτς

Τις δύο απευθείας μονομαχίες σε γρήγορες επιφάνειες κέρδισε ξεκάθαρα ο Fritz απέναντι στον Musetti. Εκείνη την εποχή, ο 20χρονος Ιταλός δεν ήταν ακόμα τόσο καταξιωμένος όσο τώρα, αλλά βρισκόταν ήδη σε παρόμοια σφαίρες στην παγκόσμια κατάταξη.

Το επικίνδυνο σερβίς του Fritz είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο γρασίδι, κατά μέσο όρο δίνει μόνο έναν στους πέντε πόντους στο Wimbledon όταν σερβίρει. Οι πιθανότητες για break είναι πολύ λίγες και, σύμφωνα με την ATP, ο τέταρτος καλύτερος σερβίροντας έχει πλεονέκτημα και σε πιθανό tie-break.

Τον βλέπω ξεκάθαρα μπροστά από τον Musetti, ο οποίος έχει βελτιωθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά και είχε ήδη δώσει δυνατά τουρνουά στο γρασίδι πριν το Wimbledon, αλλά δεν έχει συναντήσει πρόσφατα ούτε την crème de la crème του κόσμου του τένις στο γρασίδι.

Ο Fritz έχει χάσει μόνο δύο σερβίς σε 15 σετ. Η ποιότητα του σερβίς του αναμένεται να κάνει τη διαφορά σε αυτή τη μονομαχία.

Η συμβουλή μου για τον Musetti Fritz: Ο Musetti δεν θα κερδίσει δύο σετ

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!