Popyrin – Djokovic tip Wimbledon 06.07.2024

Home » Popyrin – Djokovic tip Wimbledon 06.07.2024

Wimbledon, 3ος γύρος, Σάββατο, 06.07.2024, 18:00

Τι γίνεται με τη φυσική του κατάσταση, τι γίνεται με το κίνητρό του, τι γίνεται με τη συνέπειά του; Ο Novak Djokovic βρίσκεται υπό ιδιαίτερο έλεγχο στο Wimbledon, έχοντας επιβιώσει στους δύο πρώτους γύρους με διάφορους τρόπους.

Τώρα θα παρελάσει στο γήπεδο στον 3ο γύρο, και πάλι σαφώς φαβορί φυσικά.

Στο tip μου για τον Πόπυριν Τζόκοβιτς, θα σας πω γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για ένα συναρπαστικό ματς και γιατί πιστεύω ότι το αουτσάιντερ θα κερδίσει τουλάχιστον ένα σετ

Για χρόνια, ήταν ένα πολύ απλό πιστεύω: ο Novak Djokovic αποφασίζει μόνος του ποιον θα κερδίσει, πότε και πόσο. Ο Σέρβος είχε έναν πολύ ξεκάθαρο στόχο για το Wimbledon 2024: να κατακτήσει τον τίτλο και τελικά να ισοφαρίσει τον πρωταθλητή ρεκόρ Roger Federer.

Τι εννοείτε “είχε”, φυσικά και εξακολουθεί να επιδιώκει αυτόν τον στόχο. Φαίνεται ότι απομένουν ακόμα ένα ή δύο ρεκόρ, αλλά προφανώς δεν θέλει να αποσυρθεί πριν από αυτό.

Αφού αναγκάστηκε να αποσυρθεί άθελά του από το Γαλλικό Όπεν πριν από τα προημιτελικά, ο Τζόκοβιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν σε τι φόρμα θα βρισκόταν στη γρήγορη επιστροφή του.

Ο Τζόκοβιτς ξεκίνησε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο Λονδίνο, κερδίζοντας τον Vit Kopriva με 6-1, 6-2, 6-2. Φυσικά, δεν είναι πολύ γνωστός αντίπαλος, αλλά πρέπει να μπεις σε ένα τέτοιο τουρνουά μετά από μια εβδομάδα διακοπής

Καμία ευκαιρία για break για τον αντίπαλο, 90% των πόντων κερδίζονται στο πρώτο σερβίς, σύμφωνα με αυτά τα στατιστικά στοιχεία περίμενα ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα και στο δεύτερο ματς, αλλά δεν υλοποιήθηκε.

Ο Jacob Fearnley, ένας θαρραλέος τοπικός ήρωας που βρίσκεται εκτός του top 200 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή του Djokovic. Τελικά, το φαβορί κέρδισε με 6-3, 7-4, 5-7, 7-5, αλλά γνώριζε πολύ καλά ότι ο αγώνας θα μπορούσε να είχε γείρει προς το τέλος.

Αυτή τη φορά δέχτηκε δύο break (σε έξι ευκαιρίες) και το ποσοστό του στο σερβίς έπεσε στο 80%. Αυτό εξακολουθεί να διαβάζεται καλά, φυσικά, αλλά δεν ήταν ακριβώς όπως το φανταζόταν ο ίδιος ο Τζόκοβιτς.

“Μια πολύ θυελλώδης μέρα, πολύ δύσκολες συνθήκες. Με έκανε να δουλέψω. Ήμουν μάλλον λίγο τυχερός στο τέταρτο σετ. Αυτός ο αγώνας μάλλον άξιζε να πάει στο πέμπτο σετ. Αλλά είμαι χαρούμενος που δεν εξελίχθηκε έτσι. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω καλύτερα στον επόμενο γύρο.”

Ο Τζόκοβιτς ήταν πολύ ρεαλιστής στην εκτίμησή του για τον αγώνα, περιμένοντας μια πιο ξεκάθαρη απόδοση απέναντι στο νούμερο 277 της παγκόσμιας κατάταξης. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο Alexei Popyrin θα αποτελέσει πλέον μια εντελώς διαφορετική πρόκληση.

Το 2019, ο Τζόκερ κέρδισε την πρώτη μονομαχία head-to-head με ξεκάθαρη διαφορά, ενώ η δεύτερη και τελευταία μέχρι σήμερα έγινε πριν από λίγους μήνες στο Australian Open. 6-3, 4-6, 7-6, 6-3 – Ο Τζόκοβιτς έπρεπε να δουλέψει πολύ διαφορετικά εδώ.

Αλλά οι καλύτεροι bookmakers μας εξακολουθούν φυσικά να τον ευνοούν, προσφέροντας αποδόσεις από 1.08 έως 6.50. Ο Αυστραλός γνωρίζει ότι μια νίκη θα ήταν μια μεγάλη έκπληξη, αλλά θα ήταν και η απόλυτη αίσθηση;

Ο Popyrin βρίσκεται στο νούμερο 47 της παγκόσμιας κατάταξης και με ύψος 1,96 μ. είναι πιθανό να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στο σερβίς. Είναι η πρώτη φορά που φτάνει στον 3ο γύρο του Wimbledon

Ένας γύρος των 16 σε τουρνουά Grand Slam; Αυτό θα ήταν ένα πρωτόγνωρο έδαφος για αυτόν. Ο 24χρονος είχε κερδίσει τον Thiago Monteiro στον εναρκτήριο αγώνα εδώ στο Wimbledon, κερδίζοντας με 6-4, 6-7, 6-3, 6-4 με σχετικά μικρή διαφορά.

Ο δεύτερος γύρος απέναντι στον Tomas Martin Etcheverry προσέφερε στη συνέχεια ένα ακόμη σετ. 3-6, 6-4, 4-6, 6-4, 6-3, 6-3, πήγαινε μπρος-πίσω. Όταν πραγματικά κρίθηκε το σετ νούμερο 4, ο Popyrin ήταν έτοιμος με ατσάλινα νεύρα.

Είχε ήδη πετύχει 41 άσους πάνω από το φιλέ στο ιερό γρασίδι, αλλά τα οκτώ διπλά λάθη απέναντι στον Etcheverry του κόστισαν και σημαντικούς πόντους. Το σερβίς του επιδεινώθηκε σημαντικά σε σχέση με τον πρώτο γύρο.

Ωστόσο, το σερβίς του εξακολουθεί να είναι η μεγάλη του δύναμη, αν και πρέπει να το πω αυτό: Popyrin έχασε νωρίς από τον Andy Murray στο Queens, οπότε δεν νομίζω ότι η φόρμα του είναι πραγματικά σταθερή ούτε

Η συμβουλή μου για τον Popyrin Djokovic

W

Δεν μπορώ να απαντήσω πραγματικά στην ερώτηση σχετικά με την αθλητική κατάσταση και την κατάσταση της υγείας του Novak Djokovic. Κορυφαίος στο πρώτο ματς, πολύ πιο απρόσεκτος στο δεύτερο, σίγουρα αφήνει κάτι να συμβεί εις βάρος του.

Ο Alexei Popyrin μπορεί, αν βρεθεί σε καλή μέρα, να γίνει ένας πολύ δυσάρεστος αντίπαλος. Ο Αυστραλός έχει κρατήσει τα νεύρα του δύο φορές, είναι δυνατός στο δικό του σερβίς και έχει ήδη κάνει πολύ κοντά τη μονομαχία με τον Τζόκοβιτς στο ΑΟ. Ως εκ τούτου, επιλέγω την ακόλουθη συμβουλή:

Ο Popyrin παίρνει ένα σετ από τον Djoker!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!