Σέλτα Βίγκο – Βαλένθια στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 26.05.2024 La Liga

Home » Σέλτα Βίγκο – Βαλένθια στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 26.05.2024 La Liga

Celta Vigo – Valencia

Η προτροπή μας για το στοίχημα Σέλτα Βίγκο – Βαλένθια είναι: Νίκη της Σέλτα Βίγκο – απόδοση 1.95

  • Η Βαλένθια είναι αυτή τη στιγμή η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος
  • Η Βαλένθια έχει φέρει μόνο μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια της
  • Η Σέλτα Βίγκο με δύο συνεχόμενες νίκες

Η τελευταία αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας πλησιάζει και ουσιαστικά δεν υπάρχουν άλλες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν πριν από αυτή την αγωνιστική. Έχει ήδη αποφασιστεί ποιος θα κατέβει στη δεύτερη κατηγορία και ποιες ομάδες θα παίξουν στο Europa League και το Champions League. Οι πρωταθλητές έχουν ήδη στεφθεί πριν από αρκετές εβδομάδες. Φυσικά, οι ομάδες θα εξακολουθήσουν να στοχεύουν σε ένα συμφιλιωτικό τέλος της σεζόν και την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση. Το απόγευμα της Κυριακής, η Σέλτα Βίγκο θα φιλοξενήσει εντός έδρας τη Βαλένθια. Μπορείτε να μάθετε ποιος θα βγει νικητής σε αυτή την αναμέτρηση στο στοιχηματικό μας προγνωστικό Celta Vigo – Βαλένθια

W

Celta Vigo – Βαλένθια πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 26/05/2024, 4:15 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής: Balaídos, Βίγκο
  • Διαγωνισμός: La Liga, 38η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/livestream: Sky

Celta Vigo Form & Balance Check

RC Η Σέλτα αναγκάστηκε να παίξει εκτός έδρας με την υποβιβασμένη Γρανάδα την προηγούμενη αγωνιστική. Παρά την ξεκάθαρη υπεροχή της, δυσκολεύτηκε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο. Ένας λόγος για αυτό ήταν ότι ο τερματοφύλακας της Γρανάδα βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Μετά την ανάπαυλα, η ομιλία στα αποδυτήρια φάνηκε να έχει αποτέλεσμα και μέσα σε δύο λεπτά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0. Το γκολ που δέχτηκαν για το 2-1 δεν είχε συνέπειες και η Σέλτα Βίγκο μπόρεσε να πανηγυρίσει τη δέκατη φετινή της νίκη.

Οι “κέλτες” διανύουν φέτος μια μάλλον ανάμεικτη σεζόν, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχουν καταφέρει να πάρουν σταθερούς βαθμούς με καλά αποτελέσματα. Έχουν τρεις νίκες και μόλις δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή η συγκομιδή δώδεκα βαθμών σε πέντε παιχνίδια της επέτρεψε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη τις τελευταίες εβδομάδες και να ανέβει από την 17η στην 14η θέση. Αυτό σημαίνει ότι εδώ και καιρό είναι σίγουρη για την παραμονή της στην κατηγορία

W

Αμυντική αδυναμία

Ένα ιδιαίτερο πρόβλημα, ειδικά στην αρχή και στα μέσα της σεζόν, ήταν η αμυντική λειτουργία της Σέλτα Βίγκο. Έχει δεχτεί 55 γκολ στα 37 παιχνίδια της μέχρι στιγμής φέτος, γεγονός που την καθιστά την τέταρτη χειρότερη άμυνα στη La Liga. Μόνο οι δύο υποβιβασμένες ομάδες Γρανάδα και Αλμερία, καθώς και η οκτάδα Βιγιαρεάλ είναι χειρότερες αμυντικά. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Κλαούντιο Χιράλδεθ έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της τις τελευταίες εβδομάδες και έχει διαφορά τερμάτων 7:5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

W

Celta Vigo facts & analysis
  • Τέταρτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα
  • Δύο συνεχόμενες νίκες
  • 14η θέση στον πίνακα

Έντυπο και έλεγχος ισολογισμού της Βαλένθια

Η Βαλένθια αντιμετώπισε έναν δύσκολο αντίπαλο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Υποδέχτηκε την τρίτη Χιρόνα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν και καταπονήθηκε από την αρχή και δεν είχε πολλά να αντιμετωπίσει το γρήγορο παιχνίδι της Χιρόνα. Η τρίτη ομάδα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες της και προηγήθηκε με 1-0 μετά από κάτι περισσότερο από μισή ώρα. Η Βαλένθια παρέμεινε άφαντη μετά την ανάπαυλα και δέχτηκε άλλα δύο γκολ. Στη συνέχεια έδειξε λίγο πιο προσεκτική και με πέναλτι έκανε το 3-1, αλλά η τελική επίθεση ήρθε πολύ αργά.

Ο στόχος της Βαλένθια αυτή τη σεζόν ήταν ξεκάθαρος. Ήταν αποφασισμένη να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ειδικά σε αυτή τη σημαντική και τελική φάση της σεζόν, το χάλασε τελείως με τα δικά της αποτελέσματα. Από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έφερε μία ισοπαλία και δέχθηκε τέσσερις ήττες. Τώρα έχουν συμπληρώσει έξι παιχνίδια χωρίς νίκη και βρίσκονται επάξια στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα πρόσφατα αποτελέσματά της την έχουν αφήσει και στην τελευταία θέση του συνολικού πίνακα. Ενώ πριν από επτά αγωνιστικές βρισκόταν στην έβδομη θέση, τώρα βρίσκεται στην ένατη θέση και οκτώ βαθμούς μακριά από την Ευρώπη

W

Αδύναμη εκτός έδρας

Η απόδοση της Βαλένθια μακριά από την έδρα της ήταν ιδιαίτερα απογοητευτική. Έχει κερδίσει μόλις πέντε από τα 18 εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει φέρει τρεις ισοπαλίες και έχει ηττηθεί δέκα φορές. Η διαφορά τερμάτων 18:29 επιβεβαιώνει αυτή την θλιβερή επίδοση των φαβορί της Ευρώπης. Βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του εκτός έδρας πίνακα με τους 18 βαθμούς που προκύπτουν και πρέπει τώρα να προσπαθήσει να ελέγξει αυτή την εκτός έδρας αδυναμία στο τέλος της σεζόν.

W

Valencia facts & analysis
  • Χωρίς νίκη σε έξι παιχνίδια
  • Ένας βαθμός στα τελευταία πέντε παιχνίδια
  • Ένατη θέση στον πίνακα


Ο Κλαούντιο Χιράλδεθ πιθανότατα θα στείλει και πάλι την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 3-5-2. Αυτός ο σχηματισμός λειτούργησε καλά το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δεν χρειάζεται να προετοιμαστούμε για αλλαγές ούτε σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού.

Ο Ρούμπεν Μπαράγια και η Βαλένθια θα ξεκινήσουν με το συνηθισμένο 4-4-2. Ωστόσο, θα πρέπει να στερηθεί τον αριστερό μπακ Γκάγια (μυϊκός τραυματισμός), αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν προγραμματισμένος μόνο ως αναπληρωματικός του Γκασιορόφσκι. Στην επίθεση, ο Φεντερίκο και ο Γιάρεμτσουκ είναι επιλογές για να βάλουν νέους τόνους

W

Celta Vigo – Valencia head-to-head &amp? stats

Συνολικά, αυτός ο αγώνας έχει διεξαχθεί 115 φορές στο παρελθόν. Οι αριθμοί μιλούν ξεκάθαρα υπέρ της Βαλένθια. FC έχει κερδίσει 55 από αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ η Celta Vigo έχει κερδίσει μόνο 30 φορές. Εξίσου συχνά οι δύο ομάδες έχουν φέρει και ισοπαλία. Το πρώτο παιχνίδι στη Βαλένθια έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν σίγουρα πιο άνετοι

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!