Nuggets – Timberwolves Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 20.05.2024

Home » Nuggets – Timberwolves Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 20.05.2024

NBA Playoffs 2023/24, 2ος γύρος, παιχνίδι 7, Κυριακή, 20.05.2024

Είναι ένα απίστευτο μπρος-πίσω και ίσως το αποκορύφωμα των πλέι οφ του ΝΒΑ 2024. Ούτε οι τελικοί δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τον ενθουσιασμό που θα επικρατήσει σε αυτό το καθοριστικό Game 7.

Η εξαργύρωση ενός δωρεάν στοιχήματος χωρίς κατάθεση σε συνδυασμό με το tip μου Nuggets Timberwolves για το “Winner-Takes-it-All-Match” αξίζει επίσης τον κόπο, επειδή το παιχνίδι θα ξεκινήσει σε ευνοϊκή ώρα από γερμανικής πλευράς.

Είναι μια απίστευτα συναρπαστική και ταυτόχρονα εξαιρετικά ασυνήθιστη σειρά που διεξάγεται αυτή τη στιγμή μεταξύ αυτών των δύο ομάδων.

Οι πρωταθλητές έχασαν τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια τους σε ένα μέρος όπου θεωρούνται σχεδόν ανίκητοι – για να κερδίσουν στη συνέχεια τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια στη Μινεσότα.

Στη συνέχεια, η δράση μεταφέρθηκε πίσω στο Ντένβερ στο Game 5, όπου οι Nuggets πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα χάρη στην εμφάνιση 40 πόντων του Nikola Jokic.

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, πολλοί πίστεψαν ότι η αντίσταση των Timberwolves είχε σπάσει οριστικά, αλλά αυτό ήταν μια λανθασμένη αντίληψη. Διότι η MIN κυριάρχησε στο Game 6 με έναν σχεδόν απίστευτο τρόπο, επικρατώντας με 115:70.

Όποιος προκαλεί ήττα με διαφορά 45 πόντων σε Jokic & Co λιγότερο από 24 ώρες πριν, δεν θα έπρεπε να επιτρέψει στον εαυτό του να ξεγελαστεί σε ένα παιχνίδι όλα ή τίποτα τώρα, έτσι δεν είναι; Αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα που απασχολεί τόσο τους οπαδούς του ΝΒΑ όσο και τους bookmakers.

Ωστόσο, οι Γερμανοί bookmakers έχουν ήδη κάνει την κρίση τους σε αυτό το θέμα. Σύμφωνα με τις αποδόσεις τους Nuggets Timberwolves από 1,50 έως 2,55, είναι πολύ πιθανό οι πρωταθλητές να ανακάμψουν με επιτυχία από αυτή την αιματηρή ήττα.

Ωστόσο, προσωπικά εκτιμώ ότι οι Γουλβς θα έχουν βρει τις σωστές τακτικές απαντήσεις στον Σέρβο στην τελευταία αναμέτρηση για να νικήσουν και πάλι τους Νάγκετς απόψε …

Οι Wolves έπρεπε να βρουν κάτι καινούργιο για να σταματήσουν τον Jokic, ειδικά μετά την προαναφερθείσα εμφάνισή του με 40 πόντους πριν λίγες μέρες.

Έτσι επέστρεψαν στα βασικά – χρησιμοποιώντας τον Towns ως πρώτη γραμμή άμυνας και χρησιμοποιώντας τον Rudy Gobert όπου χρειαζόταν.

Ο Jokic δεν μπορούσε να απειλήσει τους Wolves ως σκόρερ ή εμπλέκοντας τους συμπαίκτες του. Πέτυχε μόλις 22 πόντους, ενώ οι γρήγορες περιστροφές της Μινεσότα έκλειναν τους διαδρόμους για πάσα και μόλις και μετά βίας επέτρεπαν στους συμπαίκτες του ανοιχτά σουτ.

Αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος: ο Γιόκιτς είχε μόνο δύο ασίστ, αλλά είναι ένας εξαιρετικός πλέι μέικερ!

Επίσης ενδιαφέρον: Στα τρία τελευταία παιχνίδια, που όλα τα κέρδισε το Ντένβερ, οι Νάγκετς ευστόχησαν σε πάνω από 50% των σουτ τους. Την Πέμπτη, όμως, έμειναν στο χαμηλό ποσοστό των πλέι οφ, στο 30% συνολικά και στο 19,4% (7 από 36) στα τρίποντα.

Για τους Wolves, αυτό σηματοδότησε την επιστροφή στην εκπληκτικά καλή τους εμφάνιση από το Game 2, που ήταν μία από τις καλύτερες αμυντικές επιδόσεις ομάδας στην πρόσφατη ιστορία των playoffs.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έλαβαν στήριξη στο τελευταίο παιχνίδι και από παίκτες που συνήθως δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο μπροστά, όπως ο Άντονι Έντουαρντς, για παράδειγμα, αλλά είναι παρόλα αυτά σημαντικοί.

Οι Γουλβς έχουν συνηθίσει την εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς, και την Πέμπτη δεν ήταν διαφορετική – υπερασπίστηκε πολλούς παίκτες, βοηθώντας να σταματήσει τον Πόρτερ (8 πόντοι) και κατά διαστήματα τον Μάρεϊ (10 πόντοι).

Είναι ένα πρόσθετο μπόνους όταν ο McDaniels αποδίδει τόσο καλά και επιθετικά. Τότε οι Λύκοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Πρόσφατα ο McDaniels πέτυχε 8 στα 10 σουτ συνολικά και 3 στα 5 τρίποντα, που του απέφεραν 21 πόντους. Αυτοί οι αριθμοί είναι σίγουρα κάτι για το οποίο πρέπει να είστε υπερήφανοι

Αν λοιπόν η άμυνα είναι τόσο σταθερή όσο ήταν, ο Jokic καταστεί ακίνδυνος και ο McDaniels κάνει άλλη μια θετική εμφάνιση για τους Wolves και στις δύο πλευρές του παρκέ, τότε θα στοιχημάτιζα σχεδόν στην πρόκριση της MIN στον επόμενο γύρο.

Με μια εφαρμογή αθλητικού στοιχήματος στη διάθεσή μου, η οποία έχει δοκιμαστεί διεξοδικά από τους φίλους μου που ασχολούνται με το στοίχημα, η στοιχηματική απόφαση καθίσταται εύκολη.

Διότι με τις προαναφερθείσες αποδόσεις για νίκη των Timberwolves, δεν μπορείς να παραπονιέσαι. Το 2.65 είναι μια πρώτης τάξεως προσφορά με φόντο ότι το Ντένβερ είχε ήδη καταστραφεί προχθές μπασκετικά

Συμπεράσματα: Οι Nuggets ξεμπροστιάστηκαν προχθές με τρόπο που δεν έχω ξαναδεί.

Η άμυνα των Timberwolves έπαιξε στο ίδιο επίπεδο με τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς και ως εκ τούτου είναι αχτύπητη σε αυτή τη μορφή.

Αν οι φιλοξενούμενοι τα αφήσουν όλα όπως ήταν στο Game 6 από πλευράς τακτικής, εκτιμώ ότι το Ντένβερ θα χάσει και πάλι.

Και ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, σίγουρα δεν θα πόνταρα στο Ντένβερ με δεδομένες τις αποδόσεις που ευνοούν άδικα τους γηπεδούχους…

Η συμβουλή μου: Νίκη Timberwolves

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!