Προγνωστικά Άρσεναλ – Έβερτον – 19.05.2024 Premier League

Home » Προγνωστικά Άρσεναλ – Έβερτον – 19.05.2024 Premier League

FC Arsenal – FC Everton

Η προτροπή μας για το στοίχημα Άρσεναλ – Έβερτον είναι: Νίκη της Άρσεναλ (-1 χάντικαπ) – απόδοση 1.53

  • Η Άρσεναλ έχει κερδίσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια
  • Οι Κανονιέρηδες διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους
  • Η Έβερτον έχει ήδη χάσει το πρώτο παιχνίδι

Η τελευταία αγωνιστική της Premier League διεξάγεται και στο νησί αυτό το Σαββατοκύριακο και οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία τις τελικές αποφάσεις. Τόσο κοντά δεν έχει βρεθεί εδώ και χρόνια και η μονομαχία μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ Λονδίνου για το αγγλικό στέμμα θα κριθεί μόνο στη μακρινή μονομαχία αυτής της τελευταίας αγωνιστικής.

Οι Λονδρέζοι θα φιλοξενήσουν την Everton FC και εκτός από το δικό τους τρίποντο, θα πρέπει να ελπίζουν σε ένα στραβοπάτημα των Πολιτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την ίδια ώρα τη West Ham United. Η πρόβα τζενεράλε των “κανονιέρηδων” την προηγούμενη αγωνιστική στέφθηκε με επιτυχία, καθώς επικράτησαν δύσκολα με 1:0 της Μαν Γιουνάιτεντ.

Για την Everton FC, από την άλλη πλευρά, δεν έχει μείνει τίποτα για να παίξει. Οι “Toffees” χτυπήθηκαν σκληρά από την αφαίρεση βαθμών λόγω οικονομικών ατασθαλιών και βρέθηκαν κάποια στιγμή στη μάχη του υποβιβασμού. Ωστόσο, χάρη στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, εξασφάλισαν από νωρίς την παραμονή τους στην κατηγορία και μπορούν να παίξουν ελεύθερα κόντρα στην Άρσεναλ.

Μάθετε ποιος θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι και ποια στοιχήματα θα μπορούσαν να αποδώσουν σύμφωνα με τους ειδικούς μας στο προγνωστικό μας Άρσεναλ – Έβερτον

W

πληροφορίες για το Άρσεναλ – Έβερτον

  • Ημερομηνία & ώρα: 19.05.2024, 17:00 μ.μ.
  • Τοποθεσία: Emirates Stadium, Λονδίνο
  • Διαγωνισμός: Premier League, 38η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση/live stream: Sky

Arsenal Form & Balance Check

Η Άρσεναλ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και έχει κερδίσει με το παραπάνω το δικαίωμα να παίξει για το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική. Για μεγάλο χρονικό διάστημα έμοιαζε με τριπλή μάχη, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες οι Κανονιέρηδες και η Μαν Σίτι έχουν καταφέρει να προσπεράσουν τη Λίβερπουλ.

Η Άρσεναλ πηγαίνει στην αναμέτρηση με την Everton FC με πλατύ στήθος, έχοντας πέντε σερί νίκες μετά την ήττα από την Άστον Βίλα πριν από έξι εβδομάδες. Παρ’ όλα αυτά, οι Λονδρέζοι θα πρέπει να ελπίζουν σε κάποια βοήθεια, καθώς βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τους “Sky Blues” στη δεύτερη θέση του πίνακα με 86 βαθμούς. Η αφετηρία λοιπόν είναι ξεκάθαρη, καθώς η Άρσεναλ χρειάζεται νίκη και ήττα της Σίτι για να αρπάξει τελικά το πρωτάθλημα

W

Ισορροπημένη επίθεση

Η φετινή επίθεση της Άρσεναλ διαθέτει δυνατούς και ζωηρούς επιθετικούς, όπως ο Γερμανός Κάι Χάβερτζ, ο Μπουκάγιο Σάκα και ο Λεάντρο Τρόσαρντ, κανένας από τους οποίους δεν ταιριάζει στο κλασικό προφίλ του επιθετικού. Παρ’ όλα αυτά, η επίθεση λειτουργεί με αξιοσημείωτη κατανομή του φορτίου, καθώς και οι τρεις έχουν πετύχει δώδεκα ή περισσότερα γκολ και είχαν τις κούρσες τους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα δεν εξαρτάται από έναν κεντρικό παίκτη και αν ένας από αυτούς βρίσκεται σε μικρή πτώση για μερικά παιχνίδια, ένας άλλος θα βάλει τα γκολ. Πιο πρόσφατα ήταν ο Τρόσαρντ που άνθισε. Σκόραρε το νικητήριο γκολ απέναντι στη Μαν Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα και σκόραρε επίσης απέναντι στην Μπόρνμουθ την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό ανεβάζει τον απολογισμό του σε τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια και βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα την κατάλληλη στιγμή

W

Arsenal facts & analysis
  • Δεύτερη θέση στον πίνακα
  • Κέρδισε τα τελευταία πέντε παιχνίδια
  • Τα λιγότερα γκολ που δέχτηκε στη λίγκα

Everton Form & Balance Check

Η ΠΑΕ Έβερτον μπορεί να πάει και σε αυτή την αναμέτρηση με αυτοπεποίθηση και χωρίς πίεση. Οι Toffees έχουν υποβιβαστεί από νωρίς και το μόνο που τους απασχολεί είναι η διατήρηση της 15ης θέσης στον πίνακα. Τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα του προπονητή Sean Dyche παρουσιάζει σταθερές εμφανίσεις και έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Η Έβερτον έχει ήδη θέσει τον εαυτό της στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς κατά τη διάρκεια της πορείας της προς την κατάκτηση του τίτλου νίκησε την Liverpool FC, στερώντας έτσι από τους “κόκκινους” το μερίδιο του πρωταθλήματος. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να βάλει εμπόδια και στην FC Arsenal

W

Η διοίκηση αποδέχεται την αφαίρεση βαθμών

Το αιώνιο νομικό μπρος-πίσω λόγω της αφαίρεσης βαθμών από τους Toffees σίγουρα δεν άφησε αλώβητη την ομάδα. Τις τελευταίες εβδομάδες αφαιρέθηκαν και πάλι δύο βαθμοί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον σύλλογο να κάνει και πάλι έφεση. Καθώς η Έβερτον εξασφάλισε τον υποβιβασμό παρά την αφαίρεση βαθμών, ο σύλλογος ανακοίνωσε τώρα ότι αποσύρει την έφεσή του, πράγμα που σημαίνει ότι η προγραμματισμένη για τα τέλη του μήνα ακρόαση δεν θα πραγματοποιηθεί πλέον.

Τόσο για τον σύλλογο όσο και για τους παίκτες, η ηρεμία επέστρεψε επιτέλους, αν και ίσως λίγο αργά. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι με τη Λονδίνο μπορεί να προσεγγιστεί με εντελώς χαλαρό τρόπο και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν μπορεί να ξεκινήσει νωρίς

W

Everton facts & analysis
  • 15η θέση στον πίνακα
  • Τελευταία νίκη
  • Μόνο μία ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια

Η Άρσεναλ παίζει με ένα κλασικό σύστημα 4-3-3. Δεν περιμένουμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την πρόσφατη νίκη επί της Μαν Γιουνάιτεντ. Ο Γουίλιαμ Σαλίμπα και ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ θα ηγηθούν της άμυνας, ενώ ο Τόμας Παρτέι θα μοιράζει την μπάλα στο κεντρικό κέντρο της άμυνας. Αμετάβλητη παραμένει και η μπροστινή τριάδα των Σάκα, Χάβερτζ και Τρόσαρντ. Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι και ο Γκαμπριέλ Ζέσους αποτελούν μπαλαντέρ επιλογές από τον πάγκο.

Η Everton FC θα παίξει με σύστημα 4-4-1-1. Ο Abdoulaye Doucoure, που είναι δυνατός το τελευταίο διάστημα, θα είναι κρεμασμένος κεντρικός αμυντικός πίσω από τον επιθετικό Dominic Calvert-Lewin. Δεν περιμένουμε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Οι Chermiti και André Gomes είναι διαθέσιμοι ως επιλογές από τον πάγκο.

W

Arsenal – Everton head-to-head &amp? stats

Θα είναι μια μονομαχία μεταξύ δύο παραδοσιακών αγγλικών συλλόγων, καθώς Άρσεναλ και Έβερτον έχουν συναντηθεί 205 φορές στην ιστορία. Οι Κανονιέρηδες προηγούνται ξεκάθαρα στην απευθείας σύγκριση και έχουν κερδίσει 101 αγώνες. Η Έβερτον έχει κερδίσει 61 μονομαχίες. Οι Λονδρέζοι έχουν το πάνω χέρι και στην πρόσφατη ιστορία, κερδίζοντας τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Ο πρώτος αγώνας της φετινής σεζόν πήγε επίσης με 1-0 υπέρ της Άρσεναλ. Σκόρερ σε εκείνο το ματς ήταν ο Βέλγος Τρόσαρντ, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε πολύ καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες. Η πρώτη συνάντηση έγινε το 1905. Τότε, η Έβερτον κέρδισε με 1:0.

W

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!