Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Mainz – Augsburg – 17.02.2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Mainz – Augsburg – 17.02.2024 Bundesliga

FSV Mainz 05 – FC Augsburg

Αφού οι καλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης συνέχισαν τις διεθνείς τους διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται η Μπουντεσλίγκα. Η 22η αγωνιστική είναι στο πρόγραμμα και η FSV Mainz και η FC Augsburg είναι μεταξύ αυτών που αναμετρώνται στην κατάμεστη διάσκεψη του Σαββάτου.

Η Μάιντς εξακολουθεί να βρίσκεται βαθιά μέσα στο υπόγειο μετά την ήττα της με 3:1 από τη Στουτγκάρδη την περασμένη αγωνιστική. Χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να μην χάσει εντελώς την επαφή της με τη μάχη του πρωταθλήματος. Όπως τόσο συχνά τις τελευταίες εβδομάδες, δεν πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο τελευταίο ματς, αλλά δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε βαθμούς. Η ομάδα τράβηξε το σχοινί και ο προπονητής έπρεπε να φύγει.

Η Άουγκσμπουργκ εξασφάλισε βαθμό στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην RB Λειψίας και εξασφάλισε έτσι τη θέση της στη μέση της βαθμολογίας. Το χαμένο πέναλτι της Λειψίας λίγο πριν το τέλος σήμαινε ότι ο βαθμός ήταν ίσως λίγο τυχερός, αλλά η Άουγκσμπουργκ έχει σταθεροποιηθεί κάπως τις τελευταίες εβδομάδες και έχει χάσει μόνο από τους κορυφαίους συλλόγους από Λεβερκούζεν και Μόναχο το νέο έτος. Μπορείτε να μάθετε αν η Άουγκσμπουργκ θα βυθίσει τη Μάιντς ακόμα περισσότερο στην κρίση ή αν η Μάιντς μπορεί επιτέλους να στείλει ένα σημάδι ζωής στο προγνωστικό μας για το Μάιντς – Άουγκσμπουργκ:

Μάιντς – Άουγκσμπουργκ πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 17/02/2024, 15:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής: Mewa Arena, Mainz
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 22η αγωνιστική

W

Mainz Form & Balance Check

Η Μέιντζ υπέστη άλλη μια αποτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η ήττα στην έδρα της VfB ήταν η τρίτη ήττα σε τέσσερις αγώνες, επεκτείνοντας το σερί της Μάιντς χωρίς νίκη σε έντεκα παιχνίδια. Η ομάδα του πρώην πλέον προπονητή Jan Siewert παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με την τελευταία ομάδα Darmstadt. Ευτυχώς για τη Μάιντς, η Κολωνία κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις στην TSG Hoffenheim την περασμένη αγωνιστική, επιτρέποντάς της να πάρει μόλις έναν βαθμό. Εδώ και εβδομάδες είναι η ίδια ιστορία και η Μάιντς χρειάζεται επειγόντως ένα τρίποντο για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Δεν υπάρχει πλέον καμία εμπιστοσύνη στον προπονητή Ζάιβερτ και έτσι ο σύλλογος ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα ότι προπονητής και σύλλογος τραβούν χωριστούς δρόμους. Ο νέος προπονητής είναι ο Δανός Bo Henriksen, ο οποίος έσωσε την FC Zurich από τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν και τώρα θα κάνει το ίδιο στη Mainz

Ο Αχόρκ επιτέλους σκοράρει ξανά

Το μόνο φωτεινό σημείο για τη Μάιντς την περασμένη αγωνιστική ήταν ότι ο επιθετικός Λουντοβίκ Αγιορκ έβαλε επιτέλους τέλος στην ξηρασία των γκολ του, δίνοντας ελπίδες στην υποτονική επίθεση της Μάιντς. Ο Γάλλος, ο οποίος προηγουμένως είχε μείνει 16 αγωνιστικές χωρίς γκολ, παρουσιάζει βελτιωμένες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και κέρδισε θέση στο αρχικό σχήμα της Μάιντς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αυτό δίνει ελπίδες στη Μάιντς, καθώς ο Αγιορκ την βοήθησε ήδη πέρυσι να αποφύγει τον υποβιβασμό με έξι γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν και χαιρετίστηκε ως “γίγαντας του γκολ” από τους οπαδούς

Mainz facts & analysis
  • 17η θέση στον πίνακα
  • Τελευταίο χαμένο παιχνίδι
  • Χωρίς νίκη σε έντεκα αγώνες

W

Augsburg Form & Balance Check

Η Άουγκσμπουργκ μπορεί να είναι αρκετά ικανοποιημένη από το φετινό της ρεκόρ, καθώς η ομάδα είχε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Οι τρεις από τους πέντε τελευταίους αντιπάλους της ήταν η Λεβερκούζεν, η Μπάγερν και η Λειψία και η FCA πήρε πέντε βαθμούς από αυτά τα πέντε παιχνίδια. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του προπονητή Jess Thorup έχει εδραιωθεί στη μέση της βαθμολογίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 23 βαθμούς. Απέχει επτά βαθμούς από τις θέσεις υποβιβασμού και έντεκα βαθμούς από μια θέση απευθείας υποβιβασμού. Ο προπονητής Thorup γνωρίζει ότι απομένουν ακόμη μερικά παιχνίδια, αλλά η ομάδα του βρίσκεται προς το παρόν σε καλό δρόμο για να εξασφαλίσει από νωρίς τη θέση της στην κατηγορία και να μπορέσει να προσεγγίσει το φινάλε της σεζόν λίγο πιο χαλαρά από πέρυσι.

Ο Ντέμιροβιτς αποδίδει

Η ΦΚΑ αυτή τη στιγμή έχει πάρει φωτιά στην επίθεση και έχει πετύχει επτά δυνατά γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Ο βασικός παίκτης εδώ είναι ο επιθετικός Eredin Demirović, ο οποίος κατάγεται από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και αποδίδει από τη χειμερινή διακοπή. Έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια και μάλιστα πέτυχε και ένα τσουβάλι κόντρα στην Μπάγερν. Ο 25χρονος έχει πετύχει πλέον συνολικά δώδεκα γκολ και είναι πέμπτος στη λίστα των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος. Επίσης, έχει και έξι εντυπωσιακές ασίστ. Ο Ντέμιροβιτς συμμετέχει λοιπόν σχεδόν στο 60% όλων των γκολ της Άουγκσμπουργκ και η άμυνα της Μάιντς θα πρέπει να είναι προειδοποιημένη

Augsburg facts & analysis
  • Η ενδεκάδα στον πίνακα
  • Τα δύο τελευταία παιχνίδια που έληξαν ισόπαλα
  • Τέσσερις βαθμοί από τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια

W

Εξαιτίας της αλλαγής προπονητή, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πόσο θα κάνει ροτέισον ο νέος προπονητής. Αναμένουμε ότι ο Ντάνι ντα Κόστα θα επιστρέψει ως οπισθοφύλακας στο σύστημα 4-3-3. Ο Leondro Barreiro θα μπορούσε επίσης να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Dominik Kohr στην αμυντική μεσαία γραμμή. Ο Tom Krauß θα ήταν επίσης μια επιλογή εδώ. Στην επίθεση, πάντως, περιμένουμε να δούμε τον Αγιορκέ ως κεντρικό επιθετικό, καθώς και τους Τζόναθαν Μπέρκχαρντ και Τζέσιτς Νγκάνκαμ.

Αναμένουμε ότι η Άουγκσμπουργκ θα παρατάξει την ίδια ομάδα με τα δύο τελευταία παιχνίδια. Ο Ντέμιροβιτς και ο Φίλιπ Τίετς θα παραταχθούν μπροστά σε ένα 4-4-2. Σε περίπτωση που ο κόουτς Θόρουπ προβεί σε αλλαγές στη μεσαία γραμμή, οι Άρνε Μάιερ και Πεπ Μπιέλ θα είναι διαθέσιμοι. Οι Jeffrey Gouweleeuw και Kristijan Jakić συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και κινδυνεύουν να αποβληθούν για το επόμενο παιχνίδι

Mainz – Augsburg head-to-head &amp? stats

35 αγώνες έχουν ήδη διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία. Η Άουγκσμπουργκ προηγείται στην απευθείας σύγκριση με μικρή διαφορά 16 νικών έναντι 13. Αν εξετάσουμε τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις, η ισορροπία είναι ισορροπημένη και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει από δύο φορές. Η Μάιντς θα επιδιώξει να πάρει εκδίκηση για την ήττα με 2:1 στο πρώτο παιχνίδι στο προσεχές παιχνίδι. Η πρώτη κιόλας συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 1974. Σε εκείνη την αναμέτρηση της δεύτερης κατηγορίας, το σκορ έμεινε ισόπαλο 0-0.

Απευθείας σύγκριση (H2H)

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!