Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Χόφενχαϊμ – Κολωνία – 11.02.2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Χόφενχαϊμ – Κολωνία – 11.02.2024 Bundesliga

TSG 1899 Hoffenheim – 1.FC Köln

Ενώ μέσα στην εβδομάδα διεξήχθησαν οι προημιτελικοί του DFB Cup, η Bundesliga επιστρέφει στο πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μερικές συναρπαστικές αναμετρήσεις μας περιμένουν σε αυτή την 21η αγωνιστική. Το Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής με το παιχνίδι Χόφενχαϊμ – Κολωνία, δύο ομάδες που δεν εκπροσωπούνται πλέον στο κύπελλο και ως εκ τούτου είχαν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν πλήρως την εβδομάδα για να προετοιμαστούν για αυτή την αναμέτρηση. Μπορείτε να μάθετε ποιος θα κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι στο προγνωστικό μας για το Χόφενχαϊμ – Κολωνία.

Η Χόφενχαϊμ χρειάζεται επειγόντως άλλη μια νίκη, αν θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση των διεθνών θέσεων. Την περασμένη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την VfL Βόλφσμπουργκ σε ένα ζωντανό παιχνίδι.

Η Κολωνία πήρε μια εξαιρετικά σημαντική νίκη απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης την προηγούμενη αγωνιστική. Με αυτόν τον τρόπο έστειλε μήνυμα στον ανταγωνισμό στη μάχη του υποβιβασμού και κατάφερε να βελτιώσει κάπως την αρχική της θέση. Μένει να δούμε αν η ΠΑΕ θα καταφέρει να ξεπεράσει τον επόμενο διεκδικητή του ευρωπαϊκού κυπέλλου και αυτό το Σαββατοκύριακο

Hoffenheim – Κολωνία πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 11.02.2024, 17:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής: Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 21η αγωνιστική

W

Hoffenheim Form & Balance Check

Η TSG δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από την πορεία της στα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα του προπονητή Πελεγκρίνο Ματαράτσο εξακολουθεί να περιμένει την πρώτη της νίκη στο 2024 και έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Αυτό δεν είναι αρκετό για μια ομάδα που θέλει να παίξει διεθνώς του χρόνου. Η διαφορά από την έκτη θέση έχει ήδη αυξηθεί στους πέντε βαθμούς και η Χόφενχαϊμ πρέπει να προσέξει να μην χάσει την επαφή με τη Φράιμπουργκ και τη Φρανκφούρτη. Η TSG έχει την ευκαιρία να ανατρέψει την κατάσταση τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς αντιμετωπίζει δύο αντιπάλους από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, την Κολωνία και την Ουνιόν Βερολίνου.

Η άμυνα συνεχώς σε μεταβατικό στάδιο

Ένα από τα τρέχοντα προβλήματα των Κραϊχγκαουερς είναι η εύθραυστη άμυνα τους. Η TSG έχει δεχτεί εννέα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και έχει υπάρξει μόνο ένα ανταγωνιστικό ματς φέτος στο οποίο έχει κρατήσει καθαρό σκορ. Ένας λόγος για αυτό είναι η συνεχής εναλλαγή στην άμυνα, την οποία ο προπονητής Ματαράτσο δεν κάνει πάντα οικειοθελώς. Αυτό το Σαββατοκύριακο, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο προπονητής θα αναγκαστεί να κάνει αλλαγές στα μετόπισθεν λόγω αποβολής με κίτρινη κάρτα, καθώς αυτή τη φορά ο Τζον Άντονι Μπρουκς πρέπει να εκτίσει ποινή αποκλεισμού, αφού οι Οζάν Καμπάκ και Φλόριαν Γκρίλιτς είχαν μείνει εκτός από μία φορά ο καθένας στα προηγούμενα παιχνίδια. Επομένως, θα είναι δύσκολο να βγει στον αγωνιστικό χώρο μια καλά συντονισμένη άμυνα

Hoffenheim facts & analysis
  • Ογδοη θέση στον πίνακα
  • Δύο ισοπαλίες πρόσφατα
  • Δεν έχει κερδίσει ακόμα φέτος

W

Κολωνία Φόρμα και έλεγχος ισολογισμού

Η Κολωνία έδειξε μετά τη χειμερινή διακοπή ότι είναι έτοιμη να αναλάβει τη μάχη του υποβιβασμού. Η Κολωνία έχει χάσει μόνο μία φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και κατά τα άλλα έχει πάρει δύο ισοπαλίες και μία νίκη. FC βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις θέσεις του υποβιβασμού στον πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία βρίσκεται στη 15η θέση. Η διαφορά της από τις δύο τελευταίες ομάδες, Μάιντς και Ντάρμσταντ, είναι τέσσερις βαθμοί.

Στη Φρανκφούρτη, η ομάδα του προπονητή Τίμο Σουλτς πραγματοποίησε μια εξαιρετικά συγκεντρωμένη εμφάνιση και ανταμείφθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ των Φαρίντε Αλιντού και Γιαν Τίλμαν, εξασφαλίζοντας μια πανάξια νίκη με 2:0

Καρναβάλι χωρίς καλή πρόβλεψη

Φυσικά, η Ρηνανία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η 5η αγωνιστική είναι πάνω στους κατοίκους της Κολωνίας. Παραδοσιακά, οι Billy Goats φορούν μια ειδική καρναβαλική εκδοχή της φανέλας τους αυτό το Σαββατοκύριακο και γιορτάζουν με τους οπαδούς τους μετά το παιχνίδι. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η ΠΑΕ δεν τα έχει καταφέρει στις καρναβαλικές της αναμετρήσεις, με μόλις δύο νίκες στα τελευταία 20 παιχνίδια της Bundesliga το καρναβαλικό Σαββατοκύριακο. Δεν είναι καλός οιωνός, λοιπόν, όταν η Κολωνία αντιμετωπίζει τη Χόφενχαϊμ μια μέρα πριν από την Καθαρά Δευτέρα

Κολωνία γεγονότα και ανάλυση
  • 16η θέση στον πίνακα
  • Τελευταία νίκη
  • Σκόραρε και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια μετά τη χειμερινή διακοπή

W

Η ομάδα της Χόφενχαϊμ παρατάσσεται σε σχηματισμό 3-5-2. Ο Γκρίλιτς επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα στην άμυνα για τον τιμωρημένο Μπρουκς. Περιμένουμε τον Μάριους Μπούλτερ να ξεκινήσει στην πτέρυγα. Ο Umut Tohumcu και ο Robert Skov θα είναι επίσης επιλογές για τη μεσαία γραμμή της Hoffenheim.

Η Κολωνία παίζει με σύστημα 4-3-3 και δεν έχει λόγο να κάνει ροτέισον λόγω των καλών εμφανίσεων της στα τελευταία παιχνίδια. Περιμένουμε τους δύο σκόρερ του τελευταίου αγώνα, Αλιντού και Θίλμαν, καθώς και τον Ντέγιαν Λιούμπιτσιτς να ξεκινήσουν στην πρώτη τριάδα. Σε περίπτωση που ο προπονητής Σουλτς θελήσει να κάνει αλλαγή στην επίθεση, ο Σαρκίς Αδαμιάν είναι διαθέσιμος

Hoffenheim – Κολωνία head-to-head &amp? stats

30 μονομαχίες έχουν ήδη διεξαχθεί μεταξύ της Χόφενχαϊμ και της Κολωνίας. Οι Κραϊχγκαουερς προηγούνται στην απευθείας σύγκριση με 14 νίκες, ενώ οι Ρηνανδοί έχουν κερδίσει εννέα φορές. Ωστόσο, ο απολογισμός από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις είναι ισορροπημένος, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη και ένα ματς να λήγει ισόπαλο. Η πρώτη ιστορική αναμέτρηση έλαβε χώρα το 2002. Στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου DFB, η Κολωνία αναδείχθηκε σαφής νικήτρια με 5:1.

Άμεση σύγκριση (H2H)

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!