Προγνωστικά Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ – 04.02.2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ – 04.02.2024 Bundesliga

VfL Wolfsburg – TSG Hoffenheim

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Bundesliga μπαίνει στην 20η αγωνιστική της και την Κυριακή είναι προγραμματισμένα άλλα δύο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί αυτή η αγωνιστική. Στις 15:30 στο Autostadt, θα συγκρουστούν δύο ομάδες που αποδίδουν κάπως πιο αδύναμα από ό,τι ελπίζαμε στο πρωτάθλημα. Στο προγνωστικό μας Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ μπορείτε να μάθετε αν μία από τις δύο ομάδες θα εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς το Σαββατοκύριακο.

Πάντως, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που και οι δύο ομάδες είχαν πάρει τρεις βαθμούς. Η Κάτω Σαξονία εξασφάλισε για τελευταία φορά τρίποντο στα μέσα Δεκεμβρίου με την εκτός έδρας νίκη της στην έδρα της Ντάρμσταντ. Η Χόφενχαϊμ, εν τω μεταξύ, περίμενε μια εβδομάδα περισσότερο για μια νίκη και έχει κερδίσει μόνο ένα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

Παρά τη μιζέρια αυτή, η ομάδα του προπονητή Πελεγκρίνο Ματαράτσο βρίσκεται στην 8η θέση και έχει ακόμα ορατή την ευρωπαϊκή της πορεία. Η Βόλφσμπουργκ, από την άλλη, βρίσκεται μόλις στην ενδέκατη θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους

Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 04/02/2024, 15:30 μ.μ.
  • Πόλη διεξαγωγής: Volkswagen Arena, Βόλφσμπουργκ
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 20η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: DAZN

Wolfsburg Form & Balance Check

Οι Λύκοι από το Autostadt έχασαν μια θέση στην Conference League την τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν και ήθελαν να επιστρέψουν επιτέλους φέτος στις ευρωπαϊκές δουλειές. Ωστόσο, ο σύλλογος από την Κάτω Σαξονία δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να παρουσιάσει σταθερή απόδοση και ως εκ τούτου παραμένει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης, οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Η VfL Βόλφσμπουργκ πήρε επίσης πρόσφατα τρεις σερί ισοπαλίες με 1-1 για να ξεκινήσει το νέο έτος. Ο προπονητής Νίκο Κόβατς ελπίζει πλέον σε ένα ακόμη τρίποντο κόντρα στην TSG. Δεν έχουν υπάρξει ποτέ τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με το ίδιο αποτέλεσμα για τον σύλλογο από την Κάτω Σαξονία

Μεγάλη ομάδα;

Το καλοκαίρι, η VfL Wolfsburg αναγκάστηκε να αποχωρήσει από δύο σημαντικούς παίκτες, τον Micky van de Ven και τον Felix Nmecha. Ωστόσο, οι Λύκοι επένδυσαν επίσης πολλά χρήματα σε νέες μεταγραφές. Στα χαρτιά, λοιπόν, η VfL διαθέτει μια ευρεία ομάδα με αρκετή ποιότητα στον πάγκο. Ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.

Η VfL δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πετύχει γκολ μετά από αλλαγή φέτος. Το τελευταίο γκολ που σημείωσε Τζόκερ στην Μπουντεσλίγκα χρονολογείται από την 32η αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν και το πέτυχε ο Luca Waldschmidt, ο οποίος τώρα ανήκει στην 1. FC Köln. Αυτό συνέβη στον αγώνα με την προσεχή αντίπαλο Χόφενχαϊμ

Wolfsburg facts & analysis
  • Το ήξερες ότι η VfL Βόλφσμπουργκ πετυχαίνει το 43% των γκολ της μεταξύ των 31-45 λεπτών; Αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό στο πρωτάθλημα.
  • Το ξέρατε ότι η VfL Wolfsburg σκοράρει μόνο το 4% των γκολ της μεταξύ 46-60 λεπτών; Αυτό είναι το χειρότερο ποσοστό στο πρωτάθλημα.
  • Η VfL Wolfsburg δεν έχει χάσει κανένα από τα 4 τελευταία παιχνίδια της.

Hoffenheim Form & Balance Check

Η τελευταία φορά που η TSG Hoffenheim έφτασε στις ευρωπαϊκές θέσεις ήταν τη σεζόν 2019/20 και μάλιστα την προηγούμενη σεζόν κινδύνευσε με υποβιβασμό. Φέτος, το ενδιαφέρον θα πρέπει να επικεντρωθεί και πάλι στην κορυφή και το ξεκίνημα της σεζόν φάνηκε ελπιδοφόρο. Ωστόσο, η Χόφενχαϊμ έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε δέκα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν και πάλι απογοητευτική με την ισοπαλία 1:1 κόντρα στη Χάιντενχαϊμ. Χάρη στο καλό τους ξεκίνημα στη σεζόν, ωστόσο, οι Κραϊχγκάουερς εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στην ευρωπαϊκή κούρσα. Η TSG βρίσκεται στην σταθερή 8η θέση του πίνακα και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη Φράιμπουργκ, η οποία βρίσκεται από πάνω της

Ο Βεγκόρστ επέστρεψε στο Βόλφσμπουργκ

ΟWout Weghorst βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών της VfL Wolfsburg με 59 γκολ, πίσω από τον Edin Dzeko. Ο Ολλανδός αγωνίστηκε στους Λύκους από το 2018 έως το 2022. Μετά από κάπως απογοητευτικές εμφανίσεις στην Premier League και τη Süper Lig, ο επιθετικός στη συνέχεια εντάχθηκε στην TSG Hoffenheim ως δανεικός το καλοκαίρι.

Ο Βέγκχορστ εξελίχθηκε αμέσως σε παίκτη-κλειδί στο Κράισγκαου και έχει συνεισφέρει πέντε γκολ μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Επιπλέον, ο 31χρονος έχει ξεκινήσει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του Κράιχγκαου, όταν δεν ήταν τραυματίας. Ο Weghorst θα επιστρέψει λοιπόν στην παλιά του πατρίδα για πρώτη φορά στην Bundesliga την Κυριακή

Hoffenheim facts & analysis
  • TSG Η Χόφενχαϊμ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Πριν από ένα χρόνο, η TSG Hoffenheim βρισκόταν στην 14η θέση του πίνακα με 19 βαθμούς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση (25).
  • Η TSG Hoffenheim έχει δεχθεί ένα γκολ σε κάθε ένα από τα 16 τελευταία παιχνίδια της.

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 3 Φεβρουαρίου 2024


Προβλέπουμε ότι η VfL Βόλφσμπουργκ θα παίξει και πάλι με σχηματισμό 4-2-3-1 την Κυριακή. Ο προπονητής Νίκο Κόβατς αρέσκεται στο ροτέισον της αρχικής ενδεκάδας και θα μπορούσε και πάλι να αλλάξει κάποιες θέσεις. Ο νεοαποκτηθείς Kevin Behrens αναμένεται να ξεκινήσει στον πάγκο.

Η Χόφενχαϊμ επέστρεψε πρόσφατα στην τετράδα κόντρα στη Χάιντενχαϊμ και έπαιξε με μια πολύ συμπαγή μεσαία γραμμή. Με αυτό το σχηματισμό περιμένουμε να παίξουν οι Κραϊσγκάουερς και στο Βόλφσμπουργκ. Ωστόσο, ο Florian Grillitsch θα λείψει από την TSG με αποβολή από κίτρινη κάρτα

Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ head-to-head & στατιστικά

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 32 φορές σε ανταγωνιστικούς αγώνες. Ενώ η VfL Βόλφσμπουργκ έχει σημειώσει 15 νίκες, η TSG έχει πετύχει μόνο δέκα φορές. Έχουν επίσης μοιραστεί επτά βαθμούς

  • Η εντός έδρας επίδοση της VfL Wolfsburg απέναντι στην TSG Hoffenheim στα τελευταία 15 παιχνίδια: 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η διαφορά τερμάτων: 33-18 υπέρ της VfL Wolfsburg.
  • Ο Jonas Wind έχει τις περισσότερες ασίστ για την VfL Wolfsburg με 5 ασίστ. Ο Grischa Promel (4) είναι ο κορυφαίος για την TSG Hoffenheim.
  • Η VfL Wolfsburg κερδίζει το 34% των ημιχρόνων, η TSG Hoffenheim κερδίζει το 31%.
  • Κατά μέσο όρο η VfL Wolfsburg σκοράρει 1,8 γκολ εναντίον της TSG Hoffenheim και η TSG Hoffenheim σκοράρει 1,8 γκολ εναντίον της VfL Wolfsburg.
  • Ο μέσος όρος των γκολ στο πρώτο ημίχρονο στις συναντήσεις μεταξύ VfL Wolfsburg και TSG Hoffenheim είναι 1.6.
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!