Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 03.02.2024 Bundesliga

Home » Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 03.02.2024 Bundesliga

SC Freiburg – VfB Stuttgart

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Bundesliga μπαίνει στην 20η αγωνιστική της σεζόν και το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικά συναρπαστικά παιχνίδια. Στο γεμάτο πρόγραμμα του Σαββάτου, η SC Freiburg αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων την VfB Stuttgart. Μάθετε ποιος θα κερδίσει σε αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό μας για το Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη.

Η Φράιμπουργκ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της στη Βρέμη την περασμένη αγωνιστική. Για την ίδια, οι διεθνείς υποχρεώσεις εξακολουθούν να είναι το ζητούμενο. Για να μην χάσει από τα μάτια της την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η ομάδα του Μπρέισγκαου χρειάζεται νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η Στουτγάρδη θα ταξιδέψει στο Europa-Park-Stadion με φαρδύ στήθος, καθώς οι Σουαβοί πέτυχαν επιτέλους την πρώτη τους φετινή νίκη με την επιβλητική επικράτηση στο ματς κορυφής με τη Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική. Παραμένουν στο κόλπο της μάχης για τις θέσεις του Champions League και θέλουν να χτίσουν πάνω στη δυνατή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας. Προμηνύεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και δεν θα χαρίσουν τίποτα η μία στην άλλη στον αγωνιστικό χώρο.

Freiburg – Stuttgart info

  • Ημερομηνία & ώρα: 03.02.2024, 15:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής: Europa-Park Stadium, Φράιμπουργκ
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 20η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Freiburg Form & Balance Check

Ο απολογισμός της Φράιμπουργκ μετά τη χειμερινή διακοπή είναι ανάμεικτος. Η ομάδα του προπονητή Κρίστιαν Στράιχ έχει μαζέψει συνολικά τέσσερις βαθμούς από τρία παιχνίδια. Η πρόσφατη ήττα με 3-1 από τη Βρέμη δεν άρεσε στη Φράιμπουργκ, καθώς η ομάδα δεν είχε σθένος και ενθουσιασμό. Παρόλα αυτά, η ομάδα βρίσκεται στην έβδομη θέση και παραμένει στις πρώτες θέσεις των διεκδικητών των διεθνών θέσεων, τρεις βαθμούς πίσω από τη Φρανκφούρτη.

Κόντρα στη Στουτγκάρδη, πάντως, οι μπρεϊσγκάουερς θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, έστω κι αν η φετινή πορεία της Σπορτ-Κλαμπ απέναντι στις κορυφαίες ομάδες δεν είναι ακριβώς απολαυστική. Οι μοναδικές ήττες μέχρι στιγμής έχουν έρθει από Λεβερκούζεν, Μόναχο, Στουτγκάρδη, Ντόρτμουντ και Λειψία

Κατάρα των πρώτων γκολ

Στη Βρέμη, η Φράιμπουργκ έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ χάρη σε πέναλτι του Μάρβιν Ντακς της Βέρντερ στο 9ο λεπτό. Αν και η SC κατάφερε στο μεταξύ να ισοφαρίσει το σκορ, το παιχνίδι τελικά χάθηκε. Φαίνεται πως υπάρχει μια κατάρα στους μπρεϊσγκάουερς, καθώς φέτος έχουν χάσει κάθε παιχνίδι στο οποίο η Σπορτ-Κλαμπ έχει δεχθεί γκολ στο πρώτο τέταρτο.

Αυτό το μοτίβο επεκτείνεται ακόμη και στα εννέα τελευταία παιχνίδια στα οποία έχουν δεχθεί γκολ νωρίς. Η Φράιμπουργκ έχει να καταφέρει να ανατρέψει ένα τέτοιο παιχνίδι από τον Μάιο του 2022. Στον πρώτο αγώνα με τη Στουτγκάρδη, οι Σουαβοί προηγήθηκαν επίσης στο 3ο λεπτό. Το τελικό σκορ ήταν 5:0 υπέρ της VfB.

Freiburg facts & analysis
  • Η Φράιμπουργκ δεν έχει χάσει κανένα από τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
  • SC Freiburg εντός έδρας ρεκόρ για τη φετινή σεζόν: 5 νίκες – 3 ισοπαλίες – 1 ήττα.
  • Όταν η SC Freiburg προηγείται με 1-0 σε εντός έδρας αγώνες, κερδίζει το 76% αυτών των αγώνων.

Stuttgart Form &amp? Balance Check

Μετά την έναρξη του νέου έτους με δύο ήττες, η VfB ξεκίνησε με το δεξί το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η νίκη με 5:2 επί της Λειψίας έδειξε γιατί η Στουτγάρδη βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία φέτος και πόσο συναρπαστικά μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα παραμένει στην πρώτη τριάδα και αυτή τη στιγμή έχει 37 βαθμούς.

Η RB Λειψία κρατήθηκε λίγο πιο μακριά προς το παρόν χάρη στην τελευταία της επιτυχία και η Στουτγάρδη έχει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από την πέμπτη θέση. Η ομάδα του προπονητή Sebastian Hoeneß θα επιδιώξει να προσθέσει κάτι στο ενεργητικό της απέναντι στη Φράιμπουργκ, καθώς η μάχη για την κορυφή παραμένει εξαιρετικά αμφίρροπη

Σύσταση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Undav

Ο επιθετικός της Στουτγκάρδης Ντενίζ Ουντάβ συνέχισε να εργάζεται για την κλήση του στην εθνική ομάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο και ενδεχομένως ακόμη και για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024 το καλοκαίρι. Με το τρεμπλ του κόντρα στη Λειψία, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη και υπογράμμισε τις δυνατές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Με δώδεκα γκολ και δύο ασίστ, είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Γερμανός επιθετικός και τέταρτος στη λίστα των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος. Αν ο Undav συνεχίσει να αποδίδει έτσι, ο προπονητής της εθνικής ομάδας Julian Nagelsmann μάλλον δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να δώσει στον 27χρονο την ευκαιρία να παρουσιαστεί στην ομάδα της DFB

Stuttgart facts & analysis
  • Τρία παιχνίδια διαρκεί πλέον το σερί των εκτός έδρας ηττών της Στουτγάρδης στην Bundesliga.
  • Η VfB Στουτγκάρδη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε 3 από τα 9 εκτός έδρας παιχνίδια της στη φετινή Bundesliga.
  • Όταν η VfB Stuttgart προηγείται με 0-1 σε εκτός έδρας αγώνες, κερδίζει το 83% αυτών.

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση την 1η Φεβρουαρίου 2024


Η ομάδα του προπονητή Στράιχ θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Παρά την ήττα στο πιο πρόσφατο ματς, αναμένονται λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Στην άμυνα θα επιστρέψει από τιμωρία ο Μανουέλ Γκούλντε. Υπάρχει ακόμα ερωτηματικό για το αν ο Ρόλαντ Σάλλαϊ θα είναι εγκαίρως έτοιμος. Ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς θα είναι μια εναλλακτική λύση στην επίθεση.

Ο προπονητής της Στουτγάρδης δεν έχει επίσης πολλούς λόγους να αλλάξει τον σχηματισμό. Παίζει επίσης σε 4-3-3 με τους εξαιρετικούς εσχάτως Undav και Chris Führich μπροστά. Στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει μόνο ο Ατακάν Καραζόρ, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική λόγω της 5ης κίτρινης κάρτας του

Freiburg – Stuttgart head-to-head &amp? stats

48 αγώνες έχουν ήδη διεξαχθεί μεταξύ των δύο συλλόγων. Τα 43 από αυτά έχουν λάβει χώρα στην Bundesliga, ενώ οι ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες και πέντε φορές στο DFB Cup. Η Στουτγάρδη προηγείται στην απευθείας σύγκριση και έχει κερδίσει 25 αγώνες. Η Φράιμπουργκ έχει κερδίσει 17 παιχνίδια. Πριν από την τελευταία ήττα της Σπορτ-Κλαμπ στο πρώτο ματς φέτος, η Φράιμπουργκ είχε έξι σερί νίκες. Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι ομάδες ήταν το 1993. Τότε, η Φράιμπουργκ κέρδισε με 2:1.

  • Ο εντός έδρας απολογισμός των τελευταίων 24 αγώνων μεταξύ SC Freiburg και VfB Stuttgart είναι: 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες. Η διαφορά τερμάτων: 39-32 υπέρ της SC Freiburg.
  • Μια ματιά στην SC Freiburg: Ο Lucas Holer είναι ο πρώτος σκόρερ με 6 γκολ. Ο Serhou Guirassy σκόραρε 17 φορές για την VfB Stuttgart.
  • Ο Vincenzo Grifo έχει τις περισσότερες ασίστ για την SC Freiburg με 6. Ο Κρις Φούριτς (6) είναι πρώτος στην κατάταξη για την VfB Στουτγκάρδη.
  • Κατά μέσο όρο η SC Freiburg σκοράρει 1,6 γκολ εναντίον της VfB Stuttgart και η VfB Stuttgart σκοράρει 1,6 γκολ εναντίον της SC Freiburg.
  • Η SC Freiburg σκοράρει κατά μέσο όρο 1.96 γκολ όταν παίζει στην έδρα της και η VfB Stuttgart σκοράρει κατά μέσο όρο 1.78 γκολ όταν παίζει εκτός έδρας (κατά μέσο όρο).
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!