Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Ντάρμσταντ – Λεβερκούζεν – 03.02.2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Ντάρμσταντ – Λεβερκούζεν – 03.02.2024 Bundesliga

SV Darmstadt 98 – Bayer Leverkusen

Αυτό το Σάββατο επιφυλάσσει άλλα πέντε συναρπαστικά παιχνίδια για εμάς τους φίλους της Μπουντεσλίγκα στη διοργάνωση. Μια πραγματική σύγκρουση αντιπάλων θα λάβει χώρα στο Böllenfalltor στις 3.30 μ.μ. Η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο της κατηγορίας. Μπορείτε να μάθετε αν μπορεί να μας περιμένει εκεί κάποια έκπληξη στο προγνωστικό μας για το Ντάρμσταντ – Λεβερκούζεν.

Τη σεζόν 2023/24, ο τελευταίος της βαθμολογίας θα συναντήσει για πρώτη φορά τους πρωτοπόρους. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν τον Νοέμβριο του 2022 στο ματς μεταξύ Σάλκε και Μπάγερν, το οποίο κέρδισαν οι πρωταθλητές ρεκόρ με 2-0.

Η Ντάρμσταντ, εν τω μεταξύ, υπέστη και άλλο ένα στραβοπάτημα την προηγούμενη εβδομάδα. Η SVD έχασε δίκαια με 1-0 στην αναμέτρηση του υπογείου με την Ουνιόν Βερολίνου, ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχασε ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη αγωνιστική. Η Βέρκελ έμεινε στο 0-0 στην αναμέτρηση της Ρηνανίας με την Γκλάντμπαχ

Darmstadt – Leverkusen info

  • Ημερομηνία & ώρα: 03/02/2024, 3:30 μ.μ.
  • Πόλη διεξαγωγής: Merck Stadium at Böllenfalltor, Darmstadt
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 20η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Darmstadt Form & Balance Check

Η

SV Darmstadt ανέβηκε κάπως αναπάντεχα από τη 2η Bundesliga στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας την προηγούμενη σεζόν. Οι οπαδοί των “κρίνων” γνώριζαν λοιπόν ήδη πριν από τη σεζόν ότι ο μοναδικός στόχος φέτος θα ήταν η αποφυγή του υποβιβασμού. Και αυτό είναι σίγουρα ακόμα εφικτό για την ομάδα του προπονητή Torsten Lieberknecht.

Με έντεκα βαθμούς μέχρι στιγμής, η SVD βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη θέση υποβιβασμού που κατέχει σήμερα η 1. FC Köln. Ωστόσο, ο σύλλογος από την Έσση έχει πετύχει μόνο δύο νίκες μέχρι στιγμής φέτος και περιμένει ένα τρίποντο στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας από τις αρχές Οκτωβρίου

Lilien χωρίς αμυντική σταθερότητα

Η εντυπωσιακή αμυντική λειτουργία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της Ντάρμσταντ 98 στη σεζόν της ανόδου. Τα “κρίνα” δέχτηκαν μόλις 33 γκολ σε ολόκληρη τη σεζόν της δεύτερης κατηγορίας, γεγονός που τα καθιστά την πιο σταθερή άμυνα σε ολόκληρη την κατώτερη κατηγορία. Μέχρι στιγμής, όμως, τη φετινή σεζόν η SVD δεν μπορεί να βασιστεί σε μια σταθερή άμυνα.

Η Ντάρμσταντ έχει ήδη δεχθεί 47 γκολ, 15 περισσότερα από την προηγούμενη σεζόν, καθιστώντας την την πιο ευάλωτη άμυνα της κατηγορίας. Ακόμη και η Γκλάντμπαχ, που έχει τη δεύτερη πιο αδύναμη άμυνα, έχει δεχθεί εννέα γκολ λιγότερα. Τα “κρινάκια” έχουν επίσης δεχθεί περισσότερα από τρία γκολ σε τρεις περιπτώσεις και μάλιστα δέχτηκαν πέντε στο πρώτο παιχνίδι με τη Βέρκελφ.

Darmstadt facts & analysis
  • Η SV Darmstadt 98 δεν έχει κερδίσει εδώ και 13 παιχνίδια.
  • Με 4 κόκκινες κάρτες, η SV Darmstadt 98 βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των επιθέσεων της Bundesliga.
  • Η SV Darmstadt 98 δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε 4 από τα 10 εντός έδρας παιχνίδια της στη φετινή Bundesliga.

Leverkusen Form & Balance Check

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει να διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Οι παίκτες του προπονητή Xabi Alonso συνεχίζουν να θρονιάζονται στην κορυφή του πίνακα και ήδη έχουν 25 βαθμούς περισσότερους στο ενεργητικό τους σε σχέση με το ίδιο σημείο της προηγούμενης σεζόν. Ωστόσο, η Βέρκεσλεφ υπέστη ένα μικρό πλήγμα την περασμένη αγωνιστική.

Στην αναμέτρηση της Ρηνανίας με την Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ, η Μπάγερ 04 αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0. Ως αποτέλεσμα, η διαφορά από την Μπάγερν στη δεύτερη θέση του πίνακα συρρικνώθηκε στους δύο βαθμούς. Η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων θα διεξαχθεί λοιπόν στην BayArena την επόμενη εβδομάδα.

Η ιστορική Βέρκελ

Η φετινή σεζόν θα μπορούσε να είναι πραγματικά ιστορική για τους Ράινλαντερς. Η Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει κανένα από τα 28 αγωνιστικά παιχνίδια της μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν. Οι άνθρωποι κάτω από το Bayerkreuz πέτυχαν μια ανάλογη πορεία πίσω στις μέρες της δεύτερης κατηγορίας. Τότε, η σειρά έλαβε τέλος στον 29ο αγωνιστικό αγώνα τον Φεβρουάριο του 1979 κόντρα στη Φορτούνα Κολωνίας. Ωστόσο, αυτό το σερί δεν πρέπει να σπάσει κόντρα στην Ντάρμσταντ.

Οι οπαδοί της Βέρκελφ έχουν ως εκ τούτου επικεντρωθεί ιδιαίτερα στη νίκη. Ένα τρίποντο στο Ντάρμσταντ θα βοηθούσε τη Λεβερκούζεν να ξεπεράσει την περσινή συγκομιδή βαθμών την 20η αγωνιστική, κάτι που θα ήταν ιστορικό. Ποτέ άλλοτε η Βέρκελφ δεν είχε ξεπεράσει τόσο νωρίς τους βαθμούς της προηγούμενης σεζόν- μέχρι τώρα αυτό συνέβαινε το νωρίτερο την 21η αγωνιστική

Leverkusen facts & analysis
  • Το ήξερες ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν πετυχαίνει το 24% των γκολ της στο διάστημα 61-75 λεπτών;
  • Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει κανένα από τα τελευταία 31 παιχνίδια της.
  • Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία 30 παιχνίδια της.

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση την 1η Φεβρουαρίου 2024


Αφού η Ντάρμσταντ έπαιξε πρόσφατα με τετράδα κόντρα στην Ουνιόν χωρίς επιτυχία, περιμένουμε ότι η ομάδα του κόουτς Λίμπερκνεχτ θα παίξει και πάλι με τριάδα το Σάββατο. Ο Luca Pfeiffer θα παίξει και πάλι μπροστά.

Θα δούμε και πάλι τους φιλοξενούμενους από τη Λεβερκούζεν με τη συνηθισμένη τους διάταξη 3-4-2-1. Ο Έντμοντ Ταψόμπα επέστρεψε από το Κύπελλο Αφρικής, αλλά μάλλον θα καθίσει στον πάγκο προς το παρόν. Υποθέτουμε επίσης ότι ο Granit Xhaka δεν θα αγωνιστεί, καθώς αυτή τη στιγμή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και η FC Bayern περιμένει την επόμενη εβδομάδα

Darmstadt – Leverkusen head-to-head &amp? stats

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής οκτώ φορές σε ανταγωνιστικούς αγώνες. Η Λεβερκούζεν έχει πετύχει έξι φορές, ενώ τα “κρίνα” έχουν πετύχει μόλις δύο νίκες. Η μοναδική εντός έδρας νίκη των “κρίνων” ήρθε στον 2ο γύρο του Κυπέλλου DFB το 1989

  • Στις τελευταίες 6 μονομαχίες, η SV Darmstadt 98 έχει φύγει νικήτρια από το γήπεδο 1 φορά. 0 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, η Bayer Leverkusen κέρδισε 5 φορές. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει διαφορά τερμάτων 16-6.
  • Luca Pfeiffer έχει τις περισσότερες ασίστ για την SV Darmstadt 98 με 3 ασίστ. Ο Άλεξ Γκριμάλντο (8) είναι ο πρώτος σκόρερ για την Μπάγερ Λεβερκούζεν.
  • Η SV Darmstadt 98 κερδίζει το πρώτο ημίχρονο στο 17% των αγώνων της, η Bayer Leverkusen στο 54% των αγώνων της.
  • Κατά μέσο όρο η SV Darmstadt 98 σκοράρει 1 γκολ εναντίον της Bayer Leverkusen και η Bayer Leverkusen σκοράρει 2.4 γκολ εναντίον της SV Darmstadt 98.
  • Η SV Darmstadt 98 σκοράρει κατά μέσο όρο 1.2 γκολ όταν παίζει στην έδρα της και η Bayer Leverkusen σκοράρει κατά μέσο όρο 2.07 γκολ όταν παίζει εκτός έδρας (κατά μέσο όρο).
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!