Μπάγερν – Γκλάντμπαχ στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 03.02.2024 Bundesliga

Home » Μπάγερν – Γκλάντμπαχ στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 03.02.2024 Bundesliga

Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ

Η Μπάγερν αυτή τη στιγμή έχει να αντιμετωπίσει τους φοβερούς αντιπάλους της στην Μπουντεσλίγκα. Αφού ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στο Άουγκσμπουργκ, όπου πάντα δυσκολευόταν το τελευταίο διάστημα, η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ έρχεται το Σάββατο στην Allianz Arena. Μπορείτε να μάθετε αν οι πρωταθλητές ρεκόρ μπορούν να επικρατήσουν των “πουλάδων” στο προγνωστικό Μπάγερν – Γκλάντμπαχ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, πάντως, η FCB ξεπέρασε την κακή της φόρμα στο Άουγκσμπουργκ. Οι πρωταθλητές ρεκόρ επικράτησαν με 3:2 στο “Fuggerstädter”, με το στραβοπάτημα της Λεβερκούζεν να μειώνει τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

Ο λόγος για το στραβοπάτημα της Λεβερκούζεν, εν τω μεταξύ, είναι οι προσεχείς αντίπαλοι της Μπάγερν. Η Γκλάντμπαχ σε καμία περίπτωση δεν έβγαλε τα αστέρια από τον ουρανό, αλλά πραγματοποίησε μια σταθερή αμυντική εμφάνιση. Τα “πετεινά” βρίσκονται στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το 0-0

Μπάγερν – Γκλάντμπαχ πληροφορίες

  • Ημερομηνία και ώρα: 03.02.2024, 15:30 μ.μ.
  • Πόλη διεξαγωγής: Allianz Arena, Μόναχο
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 20η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Bayern Form & Balance Check

Η Μπάγερν υπέστη μια εντελώς αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τη Βέρντερ Βρέμης πριν από δύο εβδομάδες. Ωστόσο, η FCB έχει τουλάχιστον εν μέρει εξιλεωθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η Μπάγερν εξασφάλισε δύο οριακές νίκες στο παιχνίδι της ρεβάνς κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου και την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του προπονητή Τόμας Τούχελ καταδίωξε και πάλι την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν και πλέον βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη Βέρκελ. Η απευθείας μονομαχία μεταξύ των δύο σημερινών γιγάντων του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί μετά το παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ. Η FCB θα ήθελε τώρα να διατηρήσει την πίεση με νίκη απέναντι στα πουλάρια

Η Μπάγερν στο στόχαστρο

Η νίκη της Μπάγερν επί της FC Augsburg την προηγούμενη εβδομάδα ήταν κάπως τυχερή για την ομάδα του Μονάχου, καθώς η Fuggerstädter σημείωσε περισσότερα xG στο τέλος της αναμέτρησης. Ωστόσο, η ομάδα του Μονάχου δεν ήταν απαραίτητα τυχερή μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.

Μέχρι στιγμής, οι πρωταθλητές ρεκόρ έχουν πάρει στην πραγματικότητα ακριβώς τους βαθμούς που αναμενόταν. Και τα γκολ που έχει πετύχει και τα γκολ που έχει δεχθεί η FCB είναι επίσης εντός του αναμενόμενου εύρους. Συγκριτικά, η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν έχει συγκεντρώσει 7,53 βαθμούς περισσότερους από ό,τι δείχνει ο πίνακας xPTS. Η Μπάγερν επίσης τελείωνε πάντα τις σεζόν στο αναμενόμενο εύρος βαθμών τα τελευταία χρόνια

Bayern facts & analysis
  • Εσωτερικός απολογισμός της Μπάγερν Μονάχου τη φετινή σεζόν: 8 νίκες – 1 ισοπαλία – 1 ήττα.
  • Όταν η Μπάγερν Μονάχου προηγείται με 1-0 στην έδρα της, κερδίζει το 80% των αγώνων της.
  • Όταν η Μπάγερν Μονάχου προηγείται με 0-1 στην έδρα της, κερδίζει το 42% των αγώνων.

Gladbach Form &amp? Balance Check

Η

Gladbach υπέστη σημαντικές ανακατατάξεις το καλοκαίρι και βρέθηκε αντιμέτωπη με μια δύσκολη σεζόν. Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν ακριβώς το ίδιο για τα πουλάρια. Η Μπορούσια έκανε αδύναμο ξεκίνημα στη σεζόν και βρέθηκε στην απογοητευτική 15η θέση του πίνακα μετά τις πρώτες αγωνιστικές. Στη συνέχεια η ομάδα παρουσίασε κάποια βελτίωση υπό τον προπονητή Ζεράρδο Σεοάνε.

Η VfL ήταν ιδιαίτερα δυνατή μεταξύ των τελών Οκτωβρίου και των αρχών Δεκεμβρίου και έφτασε επίσης στα προημιτελικά του DFB Cup κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπου την επόμενη εβδομάδα περιμένει η Saarbrücken από την 3η κατηγορία. Στο πρωτάθλημα, τα “πετεινά” πήραν τέσσερις βαθμούς από τα τρία πρώτα παιχνίδια του νέου έτους με Στουτγκάρδη, Άουγκσμπουργκ και Λεβερκούζεν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δωδέκατη θέση

Επέστρεψε ο Νέουχαους

Πριν από μερικά χρόνια, ο Florian Neuhaus θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο 26χρονος σήμερα παίκτης πανηγύρισε το ξεπέταγμα του κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ τη σεζόν 2017/2018. Έκτοτε, ο μέσος είχε μάλιστα δέκα συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γερμανίας. Το καλοκαίρι ο Νόιχαους επέκτεινε και το συμβόλαιό του με την Μπορούσια.

Αλλά υπό τον προπονητή Σεοάνε, ο γεννημένος στο Λάντσμπεργκ μέσος δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μισό της σεζόν. Ειδικά το ξέσπασμα του Ρόκο Ράιτς μείωσε τον χρόνο συμμετοχής του Νόιχαους. Στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν, ωστόσο, ο 26χρονος επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα και εντυπωσίασε κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο. Μετά από αυτή την εμφάνιση, ο Neuhaus μπορεί να ελπίζει σε συμμετοχές στο αρχικό σχήμα και στα επόμενα παιχνίδια

Gladbach facts & analysis
  • Η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ έχει δεχτεί γκολ σε κάθε ένα από τα 6 τελευταία παιχνίδια της.
  • Borussia Mönchengladbach έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία 17 παιχνίδια της.

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση την 1η Φεβρουαρίου 2024


Η Μπάγερν θα παίξει και πάλι με 4-2-3-1. Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν προστέθηκε στην άμυνα του Μονάχου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εκτός θα είναι επίσης οι Γκνάμπρι, Λάιμερ, Κίμιχ, Σαρρ και Ουπαμεκάνο. Ο Min-jae Kim είναι επίσης ακόμα σε διεθνείς υποχρεώσεις. Περιμένουμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα Sacha Boey να είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Περιμένουμε ότι η Γκλάντμπαχ θα παρατάξει και πάλι μια τριάδα στην άμυνα απέναντι στην Μπάγερν το Σάββατο. Αφού κράτησε καθαρό φύλλο αγώνα απέναντι στη Βέρκελ, δεν περιμένουμε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο, ο κεντρικός αμυντικός Ko Itakura εξακολουθεί να βρίσκεται στο ασιατικό πρωτάθλημα

Μπάγερν – Γκλάντμπαχ head-to-head &amp? stats

Η Γκλάντμπαχ είναι κάτι σαν φοβερός αντίπαλος για την Μπάγερν. Οι Μονάχοι έχουν κερδίσει μόλις τέσσερα από τα τελευταία δώδεκα παιχνίδια τους κόντρα στα “πουλάρια”. Ωστόσο, οι πρωταθλητές ρεκόρ έχουν κερδίσει τα 58 από τα 119 αγωνιστικά τους παιχνίδια, ενώ η Γκλάντμπαχ έχει καταφέρει μόλις 29 τρίποντα

  • Ο εντός έδρας απολογισμός των τελευταίων 30 αγώνων της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ είναι: 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η διαφορά τερμάτων: 61-32 υπέρ της Μπάγερν Μονάχου.
  • Μια ματιά στην Μπάγερν Μονάχου: Η Μπάγερν Μονάχου είναι η καλύτερη ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρωτάθλημα: Ο Χάρι Κέιν είναι ο πρώτος σκόρερ με 23 γκολ. Ο Alassane Plea σκόραρε 7 φορές για την Borussia Mönchengladbach.
  • Ο Λερόι Σανέ έχει τις περισσότερες ασίστ για την Μπάγερν Μονάχου με 10. Ο Franck Honorat (6) είναι ο πρώτος σκόρερ για την Borussia Mönchengladbach.
  • Κατά μέσο όρο, η Μπάγερν Μονάχου σκοράρει 1,2 γκολ εναντίον της Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ και η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ σκοράρει 2,4 γκολ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.
  • Η Μπάγερν Μονάχου σκοράρει κατά μέσο όρο 2.79 γκολ στους εντός έδρας αγώνες και η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ σκοράρει κατά μέσο όρο 2.04 γκολ στους εκτός έδρας αγώνες (κατά μέσο όρο).
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!