Ντόρτμουντ – Μπόχουμ στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 28.01.2024 Bundesliga

Home » Ντόρτμουντ – Μπόχουμ στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 28.01.2024 Bundesliga

Borussia Dortmund – VfL Bochum

Η 19η αγωνιστική της Bundesliga έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικές συναρπαστικές και πρωτοποριακές αναμετρήσεις. Το πρωτάθλημα και η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο συναρπαστικά από ό,τι ήταν εδώ και πολύ καιρό. Όμως, υπάρχουν και λίγοι βαθμοί που χωρίζουν τις ομάδες στη μάχη του υποβιβασμού και κάθε βαθμός μπορεί να σημαίνει καλύτερη θέση στον πίνακα. Η BVB περιμένει την VfL Bochum στο Signal-Iduna Park στο τέλος της αγωνιστικής. Φυσικά, οι ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικές θέσεις, αλλά και οι δύο χρειάζονται τους βαθμούς. Μάθετε ποιος θα κερδίσει αυτή την αναμέτρηση και σε ποιον πρέπει να ποντάρετε στο προγνωστικό μας για το Ντόρτμουντ – Μπόχουμ.

Η BVB έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα χρονιά μετά από μια σύντομη περίοδο αδυναμίας πριν από τη χειμερινή διακοπή. Η πρόσφατη νίκη με 4:0 επί της Κολωνίας δείχνει ότι η Ντόρτμουντ θέλει να επιτεθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν και να διεκδικήσει εκ νέου την είσοδό της στο Champions League. Με νίκη θα μπορούσε να προσπεράσει τους αντιπάλους της.

Η Μπόχουμ, από την άλλη, εξακολουθεί να παλεύει για βαθμούς στη μάχη του υποβιβασμού. Πήρε μια απίστευτα σημαντική νίκη επί της VfB Στουτγκάρδης την περασμένη αγωνιστική και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει ένα μικρό προβάδισμα έναντι των θέσεων υποβιβασμού. Ωστόσο, η BVB σίγουρα δεν είναι πιο εύκολος αντίπαλος αυτή την εβδομάδα.

Δόρτμουντ – Μπόχουμ πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 28.01.2024, 17:30 μ.μ.
  • Πόλη διεξαγωγής: Signal Iduna Park, Ντόρτμουντ
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 19η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: DAZN

Dortmund Form & Balance Check

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή και μπήκε ξανά στην κούρσα για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο δυνατές νίκες δηλώσεις. Οι “μαυροκίτρινοι” βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση, αλλά τα στραβοπατήματα των Μπάγερν, Λειψίας και Λεβερκούζεν το περασμένο Σαββατοκύριακο τους έφεραν σε απόσταση αναπνοής. Με 33 βαθμούς, η ομάδα του προπονητή Έντιν Τέρζιτς είναι ισόβαθμη με τη Λειψία στην τέταρτη θέση και έναν βαθμό πίσω από την τρίτη Στουτγάρδη.

Αν η BVB καταφέρει να σημειώσει ένα τρίτο διαδοχικό τρίποντο αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να προσπεράσει τη Λειψία και τη Στουτγάρδη. Η τωρινή δίψα της Μπορούσια για γκολ είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, καθώς οι Βεστφαλοί έχουν πετύχει ισχυρά επτά γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια τους και έτσι δούλεψαν και την εν δυνάμει σημαντική διαφορά τερμάτων

Holland-Connection

Η Ντόρτμουντ εξασφάλισε τις υπηρεσίες του αμυντικού Ίαν Μάατσεν κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Ο Ολλανδός έρχεται ως δανεικός από την Chelsea FC μέχρι το τέλος της σεζόν και αμέσως ενσωματώθηκε στην άμυνα της BVB. Όχι μόνο κρατάει καθαρή την αριστερή πλευρά, αλλά έδειξε και τις επιθετικές του αρετές απέναντι στην Κολωνία και πέτυχε το πρώτο του γκολ. Με την πάσα του στον συμπατριώτη του Ντονιέλ Μαλέν, ο Μάατσεν έβαλε τις βάσεις για το ενδιάμεσο 3:0 και έβαλε πλώρη για τη νίκη.

Η ολλανδική σύνδεση φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Το κοινό χαρακτηριστικό των Ολλανδών είναι ότι και οι δύο πέρασαν κάποια από τα νεανικά τους χρόνια στην αγγλική πρωτεύουσα, αν και σε διαφορετικούς συλλόγους. Ο Malen πέρασε από τις ομάδες U21 και U23 της Arsenal FC, ενώ ο Maatsen αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Chelsea

Dortmund facts & analysis
  • Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει χάσει κανένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια της.
  • Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Όταν η Μπορούσια Ντόρτμουντ προηγείται με 1-0 σε εντός έδρας αγώνες κερδίζει το 80% αυτών.

Bochum Form &; Balance Check

Η VfL μπόρεσε να γιορτάσει ένα είδος απελευθέρωσης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η νίκη με 1:0 επί της τρίτης Στουτγκάρδης δείχνει ότι η Μπόχουμ δούλεψε καλά και κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής και μπόρεσε να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς από δύο παιχνίδια στο νέο έτος. Έτσι εδραίωσε τη θέση της στον πίνακα μπροστά από τους υποψήφιους υποβιβαστές και απομακρύνθηκε εννέα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στη 14η θέση, αλλά ισόβαθμη βαθμολογικά με τη Γκλάντμπαχ στη δωδέκατη.

Η ομάδα του προπονητή Τόμας Λετς θα επιδιώξει φυσικά να πάρει βαθμούς κόντρα στην Ντόρτμουντ. Μετά από αυτό, συνεχίζει κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και τη Φρανκφούρτη. Πάντως, ο απολογισμός της Μπόχουμ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της δεν είναι σπουδαίος, έχοντας χάσει δύο και φέρει μία ισοπαλία

Geheimtest θετικό

Την επομένη της επιτυχίας επί της Στουτγκάρδης, η Μπόχουμ έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών με την 1. FC Köln. Το τεστ, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν κυρίως οι αναπληρωματικοί της προηγούμενης ημέρας, ήταν επίσης θετικό για την Μπόχουμ και επικράτησε με 2:0. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Philipp Hofmann και Lukas Daschner, ο οποίος έκρινε το παιχνίδι με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ήταν το δεύτερο γκολ του Daschner απέναντι στην Κολωνία, καθώς είχε ήδη σκοράρει στον κανονικό αγώνα πρωταθλήματος τον Νοέμβριο. Για τον προπονητή Λετς, το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία να δει ποιοι θα μπορούσαν να υπολογίζονται για να ξεκινήσουν κόντρα στην Ντόρτμουντ. Ο Ντάσνερ έχει σίγουρα συστήσει τον εαυτό του

Bochum facts &; analysis
  • Η VfL Bochum δεν έχει χάσει κανένα από τα 2 τελευταία παιχνίδια της.
  • Η VfL Bochum δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε 5 από τα 9 εκτός έδρας παιχνίδια της στη φετινή Bundesliga.
    Ο εκτός έδρας απολογισμός της
  • VfL Bochum αυτή τη σεζόν: 1 νίκες – 3 ισοπαλίες – 5 ήττες.

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 27 Ιανουαρίου 2024


Ο Ντρόμμουντ θα αγωνιστεί σε σχηματισμό 4-3-3. Δεν περιμένουμε σημαντικές αλλαγές από τον κόουτς Τέρζιτς μετά το θέαμα με τα πολλά γκολ απέναντι στην Κολωνία. Μετά την απουσία του από δύο παιχνίδια, ο Ματς Χούμελς αναμένεται να επιστρέψει στην άμυνα. Αν και πάλι δεν είναι αρκετά καλός, τη θέση του θα αναλάβει και πάλι ο Niklas Süle. Ο Emre Can επιστρέφει επίσης μετά από διακοπή ενός αγώνα και θα είναι επίσης μια επιλογή για την πρώτη ενδεκάδα. Στη συνέχεια, ο Salih Özcan θα κάνει τη θέση του.

Η Μπόχουμ θα αγωνιστεί επίσης με σύστημα 4-3-3. Στην άμυνα αναμένεται να επιστρέψει στην τετράδα ο Κριστιάν Γκαμπόα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Βραζιλιάνος Μπερνάρντο, από την άλλη, θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του από κίτρινη κάρτα στην άλλη πλευρά της άμυνας αυτή την εβδομάδα. Στη θέση του θα αγωνιστεί ο Maximilian Wittek. Αναμένουμε επίσης την επιστροφή του Κέβιν Στέγκερ στο αρχικό σχήμα στην κεντρική μεσαία γραμμή

Dortmund – Bochum head-to-head &amp? stats

Η Ντόρτμουντ και η Μπόχουμ είναι δύο σύλλογοι πλούσιοι σε παράδοση. Αντίστοιχα, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 67 συναντήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Η BVB προηγείται ξεκάθαρα στην απευθείας σύγκριση. Οι Βεστφαλοί έχουν 27 νίκες στο ενεργητικό τους, ενώ η VfL έχει κερδίσει 17 παιχνίδια. Ωστόσο, ο απολογισμός της Μπόχουμ στα τελευταία πέντε παιχνίδια δείχνει πιο ευνοϊκός. Μία νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες έχει ο πίνακας. Η πρώτη φορά που οι ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες ήταν το 1971, όταν η Μπόχουμ κέρδισε με 4:2.

  • Στους τελευταίους 38 αγώνες, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει επικρατήσει 18 φορές. Τα 11 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, η VfL Bochum κέρδισε 9 φορές. Η διαφορά τερμάτων από την πλευρά της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι 69-46.
  • Μια ματιά στην Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ο Ντόνιελ Μαλέν είναι ο πρώτος σκόρερ με 7 γκολ. Ο Τακούμα Ασάνο σκόραρε 5 φορές για λογαριασμό της VfL Bochum.
  • Ο Julian Brandt έχει τις περισσότερες ασίστ για την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 7 ασίστ. Ο Κέβιν Στόγκερ (4) είναι ο πρώτος σκόρερ για την VfL Bochum.
  • Κατά μέσο όρο η Μπορούσια Ντόρτμουντ σκοράρει 2 γκολ εναντίον της VfL Μπόχουμ και η VfL Μπόχουμ σκοράρει 1,4 γκολ εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
  • Η Μπορούσια Ντόρτμουντ σκοράρει κατά μέσο όρο 2.5 γκολ όταν παίζει στην έδρα της και η VfL Bochum σκοράρει κατά μέσο όρο 1.23 γκολ όταν παίζει εκτός έδρας (κατά μέσο όρο).
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!