Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ – 21.01.2024 Bundesliga

Home » Προγνωστικά, Προβλέψεις & Προγνωστικά Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ – 21.01.2024 Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – FC Augsburg

Το πρώτο μισό της Bundesliga ολοκληρώθηκε την τελευταία αγωνιστική και η 18η αγωνιστική σηματοδοτεί την έναρξη ενός συναρπαστικού δεύτερου μισού της σεζόν. Ενώ ορισμένες ομάδες μπορούν να βγάλουν θετικό συμπέρασμα από τις πρώτες 17 αγωνιστικές, άλλες πρέπει να σκουπίσουν το στόμα τους και να προχωρήσουν. Για να ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο, η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ θα αντιμετωπίσει το πρωί της Κυριακής την Άουγκσμπουργκ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά η μία στην άλλη στον πίνακα και τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Μάθετε ποιος θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι και ποιος αξίζει να ποντάρετε στο προγνωστικό μας για το Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ.

Η Γκλάντμπαχ πηγαίνει με αυτοπεποίθηση σε αυτό το ματς, καθώς τα “Φώτα” κέρδισαν στο τελευταίο τους παιχνίδι την τρίτη VfB Στουτγάρδης. Για τους οπαδούς της, αυτό αποτέλεσε το σήμα εκκίνησης για ένα καλύτερο δεύτερο μισό της σεζόν, στο οποίο η Μπορούσια ίσως μπορέσει ακόμα να διεκδικήσει τις διεθνείς θέσεις.

Από την άλλη πλευρά, η Άουγκσμπουργκ έχασε το τελευταίο της παιχνίδι από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν με το στενό 1:0, κάτι που σημαίνει ότι το σερί της χωρίς νίκη συνεχίζεται και μια ακόμη ήττα θα μπορούσε να βάλει την FCA ξανά στη συζήτηση για τον υποβιβασμό. Η ομάδα του προπονητή Jess Thorup θέλει να το αποφύγει αυτό πάση θυσία

Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 21.01.2024, 17:30 μ.μ.
  • Πόλη διεξαγωγής: Borussia-Park, Mönchengladbach
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 18η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: DAZN

Gladbach Form & Balance Check

Η Γκλάντμπαχ είχε ένα μικτό πρώτο μισό της σεζόν, παρουσιάζοντας κατά καιρούς τόσο καλές προσεγγίσεις όσο και κακές εμφανίσεις. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται δικαιολογημένα στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 20 βαθμούς. Μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, την περασμένη αγωνιστική έλυσε το αδιέξοδο με νίκη 3:1 επί της Στουτγάρδης.

Η Γκλάντμπαχ γνωρίζει ότι φέτος βρίσκεται σε κατάσταση ανατροπής και οι στόχοι τέθηκαν χαμηλότερα πριν από τη σεζόν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, με εμφανίσεις όπως την περασμένη αγωνιστική, τα “πουλάρια” είναι υπολογίσιμη δύναμη στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η ομάδα του προπονητή Gerardo Seoane απέχει αυτή τη στιγμή επτά βαθμούς από μια θέση διεθνούς πρόκρισης

Προσωπικές ανησυχίες στη μεσαία γραμμή

Ο κόουτς Σεοάνε θα πρέπει να αυτοσχεδιάσει λίγο στο κέντρο της μεσαίας γραμμής απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Πρώτον, ο Julian Weigl είναι τιμωρημένος λόγω της 5ης κίτρινης κάρτας του. Από την άλλη, απουσιάζει και ο Μανού Κονέ, ο οποίος στην προπόνηση έπαθε τράβηγμα στον καμπτήρα του ισχίου. Το πόσο καιρό θα μείνει εκτός είναι ακόμα αμφίβολο.

Επιπλέον, ο επιθετικός παίκτης και πρώτος σκόρερ των “φουαγιέ”, Αλασάν Πλεά, ενδέχεται επίσης να έχει χτυπήσει περισσότερο απ’ ό,τι αρχικά πιστεύεται. Ο Γάλλος χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο ματς με τη Στουτγκάρδη λόγω τραυματισμού και έχει υποστεί κάκωση στον αστράγαλο. Μένει να δούμε πώς θα αντισταθμίσει τις απουσίες αυτές ο Σεοάν από πλευράς έμψυχου δυναμικού

Gladbach facts & analysis
  • Το ξέρατε ότι η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ πετυχαίνει το 29% των γκολ της μεταξύ 16-30 λεπτών;
  • Η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ δεν έχει χάσει κανένα από τα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία 15 παιχνίδια της.

Augsburg Form & Balance Check

Η Άουγκσμπουργκ αυτή τη στιγμή διανύει μια μικρή περίοδο ξηρασίας. Η ήττα στο τελευταίο ματς ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Αν και ήταν κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα, η απώλεια βαθμών είναι πικρή, καθώς το νικητήριο γκολ της Λεβερκούζεν σημειώθηκε μόλις στο 94ο λεπτό. Συνολικά, η Άουγκσμπουργκ έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δωδέκατη θέση του πίνακα.

Με 18 βαθμούς, η ομάδα απέχει αυτή τη στιγμή επτά βαθμούς από τις θέσεις υποβιβασμού. Με νίκη η FCA θα προσπεράσει την Γκλάντμπαχ, αλλά με ήττα θα διολισθήσει βαθύτερα στην επικίνδυνη ζώνη. Ούτε οι επόμενοι αγώνες θα είναι εύκολοι, καθώς η Άουγκσμπουργκ έχει να αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων, τις Μπάγερν και Λειψία τις επόμενες τρεις εβδομάδες

Ακόμα χωρίς καθαρό φύλλο αγώνα η Ντάμεν

Ένα στατιστικό στοιχείο που οι φίλοι της Άουγκσμπουργκ δεν θα χαρούν να διαβάσουν είναι το γεγονός ότι ο τερματοφύλακάς της, Finn Dahmen, δεν έχει κρατήσει ακόμα καθαρό φύλλο αγώνα σε κανένα παιχνίδι της Bundesliga στην καριέρα του. Ο πρωταθλητής Ευρώπης U21 περιμένει 30 παιχνίδια για το πρώτο του clean sheet και έτσι κατέχει ένα ρεκόρ που σίγουρα δεν θα τον ευχαριστήσει.

Παραλίγο να συμβεί την τελευταία αγωνιστική, αλλά ο Εξέκιελ Παλάσιος της Λεβερκούζεν πέτυχε το νικητήριο γκολ για την Μπάγερ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ωστόσο, ο Ντάμεν δεν θα μπορέσει να σπάσει μόνος του το σερί, καθώς οι επιδόσεις των μπροστινών του αποτυπώνονται και στα αρνητικά στατιστικά του

Augsburg facts & analysis
  • Το ήξερες ότι η Άουγκσμπουργκ πετυχαίνει το 33% των γκολ της μεταξύ 31-45 λεπτών;
  • Η FC Augsburg δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε 4 από τα 8 εκτός έδρας παιχνίδια της στην Bundesliga τη φετινή σεζόν.
  • Όταν η FC Augsburg προηγείται με 0-1 σε εκτός έδρας αγώνες, κερδίζει το 16% αυτών των αγώνων.

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 20 Ιανουαρίου 2024


Η Γκλάντμπαχ δεν έχει στη διάθεσή της τον Kō Itakura, ο οποίος αγωνίζεται με την Ιαπωνία στο Ασιατικό Πρωτάθλημα, τον τερματοφύλακα Jonas Omlin λόγω τραυματισμού και τον Julian Weigl λόγω αποβολής του με κίτρινη κάρτα. Ο Koné εξακολουθεί επίσης να είναι τραυματίας. Ο Florian Neuhaus θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα. Το σύστημα παιχνιδιού είναι 4-2-3-1.

Περιμένουμε έναν παρόμοιο σχηματισμό με αυτόν που χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Λεβερκούζεν. Ο Niklas Dorsch είναι εκτός και επίσης τιμωρημένος. Ο Arne Engels είναι πιθανό να μπει στην αρχική ενδεκάδα στη θέση του. Οι Tim Breithaupt και Arne Meier θα μπορούσαν επίσης να καλύψουν αυτή τη θέση. Θα αγωνιστούν επίσης σε σχηματισμό 4-2-3-1

Gladbach – Augsburg head-to-head &amp? stats

Το

Gladbach – Augsburg έχει παιχτεί 27 φορές στην ιστορία. Οι 25 από αυτές τις αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας, ενώ οι ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές στη League Two. Η Γκλάντμπαχ προηγείται άνετα στη συνολική στατιστική, κερδίζοντας δέκα αγώνες. Η FCA, από την άλλη πλευρά, έχει κερδίσει εννέα φορές.

Στο πρώτο ματς της φετινής σεζόν είχαμε μια θεαματική ισοπαλία 4-4, στην οποία ο νεοαποκτηθείς Tomás Čvančara της Γκλάντμπαχ ισοφάρισε για τα “Φουόλς” στο 97ο λεπτό. Η πρόσφατη προϊστορία είναι έτσι ισορροπημένη, καθώς οι δύο σύλλογοι έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια τους

  • Στις τελευταίες 28 μονομαχίες, η Borussia Mönchengladbach έχει φύγει από το γήπεδο ως νικήτρια 11 φορές. Τα 9 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, η FC Augsburg κέρδισε 8 φορές. Η διαφορά τερμάτων από την πλευρά της Borussia Mönchengladbach είναι 48-38.
  • Η Borussia Mönchengladbach έχει περήφανο ρεκόρ 9 αγώνων χωρίς ήττα απέναντι στην FC Augsburg εντός έδρας.
  • Μια ματιά στην Borussia Mönchengladbach: Ο Alassane Plea είναι ο πρώτος σκόρερ με 7 γκολ. 8 φορές σκόραρε ο Ermedin Demirovic για την FC Augsburg.
  • Κατά μέσο όρο η Borussia Mönchengladbach σκοράρει 1,8 γκολ εναντίον της FC Augsburg και η FC Augsburg σκοράρει 1,6 γκολ εναντίον της Borussia Mönchengladbach.
  • Η Borussia Mönchengladbach σκοράρει κατά μέσο όρο 1.7 γκολ όταν παίζει στην έδρα της και η FC Augsburg σκοράρει κατά μέσο όρο 1.48 γκολ όταν παίζει εκτός έδρας (κατά μέσο όρο).
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!