Λειψία – Φρανκφούρτη στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 13.01.2024 Bundesliga

Home » Λειψία – Φρανκφούρτη στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 13.01.2024 Bundesliga

RB Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει επιτέλους από τη χειμερινή διακοπή και μπαίνει στο 2024 με την 17η αγωνιστική. Και για να γιορτάσουμε τη νέα χρονιά, υπάρχουν πέντε παιχνίδια στη σαββατιάτικη διοργάνωση. Στη μεγαλύτερη πόλη της Σαξονίας θα διεξαχθεί μια αναμέτρηση για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Μάθετε ποια ομάδα θα βγει νικήτρια σε αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό μας για το Λειψία – Φρανκφούρτη.

Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους που μετράει πέντε σερί παιχνίδια. Πριν από τα Χριστούγεννα, ωστόσο, έμειναν στο απογοητευτικό 1-1 με τη Βέρντερ Βρέμης. Η Λειψία εξακολουθεί να βρίσκεται στην επιβλητική 4η θέση του πίνακα και έχει προβάδισμα έξι βαθμών από την BVB που βρίσκεται μία θέση πιο κάτω.

Εν τω μεταξύ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται στην σταθερή 6η θέση του πίνακα. Ωστόσο, η νίκη με 2:1 επί της Γκλάντμπαχ πριν τη χειμερινή διακοπή ήταν πολύ τυχερή. Ο στόχος τώρα είναι να ξεκινήσει με επιτυχία το 2024 στη Λειψία

Λειψία – Φρανκφούρτη πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 13.01.2024, 15:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής: Red Bull Arena, Λειψία
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 17η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Leipzig Form & Balance Check

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται και φέτος στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Μετά τις πρώτες 16 αγωνιστικές, η RasenBallsport βρίσκεται στην σταθερή 4η θέση του πίνακα με 33 βαθμούς. Πρόκειται μάλιστα για το καλύτερο πρώτο μισό της σεζόν για τους Σάξονες από τη σεζόν 2019/20 και μετά.

Η RB έχει δεχθεί μόλις τρεις ήττες μέχρι στιγμής και μπαίνει στο νέο έτος με τον άνεμο της ουράς των πέντε αγώνων χωρίς ήττα. Ωστόσο, υπήρξε ακόμα ένα μικρό πισωγύρισμα πριν από τη χειμερινή διακοπή. Η Λειψία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης

Παρέμεινε χώρος στα αριστερά

Η Λειψία έχει παίξει ως επί το πλείστον με ένα πολύ επιθετικό 4-4-2 στο πρώτο μισό της σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά έχει στραφεί και σε ένα 3-4-2-1 σε κάποια παιχνίδια. Μια σταθερά στο παιχνίδι, ωστόσο, ήταν μια κάποια ασυμμετρία στην επίθεση των Σαξόνων. Καθοριστικός παράγοντας σε αυτό το στυλ παιχνιδιού είναι ο αριστερός μπακ Ντέιβιντ Ράουμ.

Ο 25χρονος έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια της Bundesliga μέχρι στιγμής και η επιθετική του ορμή έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο 19 φορές διεθνής Γερμανός είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις σέντρες του. Ο γεννημένος στη Νυρεμβέργη έβαλε την μπάλα στο κέντρο 40 φορές στο πρώτο μισό της σεζόν, που είναι ο κορυφαίος αριθμός στην κατηγορία. Ο Μπέντζαμιν Χένριχς, από την άλλη πλευρά, έβγαλε μόνο 13 σέντρες στο κέντρο

Leipzig facts & analysis
  • Στην Μπουντεσλίγκα, το νικηφόρο σερί της RB Λειψίας εντός έδρας έχει διαρκέσει 4 παιχνίδια.
  • Το εντός έδρας ρεκόρ της RB Λειψίας τη φετινή σεζόν: 6 νίκες – 2 ισοπαλίες – 0 ήττες.
    Η
  • RB Leipzig έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της.

Frankfurt Form & Balance Check

Η SGE υπέστη μεγάλη ανατροπή το καλοκαίρι, η οποία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη το χειμώνα. Επομένως, τα αποτελέσματα των Αετών στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν μάλλον ανάμεικτα. Η SGE έχασε μάλιστα τα έξι από τα οκτώ τελευταία ανταγωνιστικά παιχνίδια της. Παρ’ όλα αυτά, η Άιντραχτ έφτασε στη νοκ άουτ φάση του Conference League και βρίσκεται επίσης στη σταθερή 6η θέση του πρωταθλήματος.

Λίγο πριν από τη χειμερινή διακοπή, ωστόσο, φαινόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι ο απολογισμός των “αετών” θα ήταν ακόμη πιο αδύναμος. Κόντρα στην Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ, η SGE βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 εντός έδρας μέχρι τις καθυστερήσεις. Μετά από δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο, επιτεύχθηκε τελικά μια ευτυχής νίκη με 2:1

Συνδέσεις με την RB

Όπως και η πλειοψηφία της Bundesliga, οι οπαδοί της SGE δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την επερχόμενη αντίπαλό τους από τη Λειψία. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες συνδέσεις με τους Σάξονες στην αθλητική διοίκηση της SGE. Ο σημερινός προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντίνο Τόπμελλερ, εργάστηκε ως βοηθός του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην RB Λειψίας τη σεζόν 2020/21.

Υπάρχουν επίσης δεσμοί μεταξύ της SGE και των Σαξόνων σε ανώτερο αθλητικό επίπεδο. Ο Markus Krösche, σημερινός αθλητικός διευθυντής της Φρανκφούρτης, κατείχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην RB Λειψίας από το 2019 έως το 2021

Frankfurt facts & analysis
  • Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Πριν από ένα χρόνο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν δεύτερη στον πίνακα με 30 βαθμούς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση (24).
  • Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει δεχθεί γκολ σε κάθε ένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της.

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 11 Ιανουαρίου 2024


Προβλέπουμε ότι η Λειψία θα υιοθετήσει και πάλι σχηματισμό 4-4-2, με την εξάδα των αμυντικών να έχει πολύ αποσυρμένο ρόλο και τους ακραίους να επικεντρώνονται στην επίθεση. Ο Τίμο Βέρνερ πάντως δεν είναι πλέον στη διάθεση των Σαξόνων, καθώς μέσα στην εβδομάδα μετακόμισε δανεικός στην Τότεναμ.

Περιμένουμε οι φιλοξενούμενοι από τη Φρανκφούρτη να υιοθετήσουν και πάλι σχηματισμό 3-4-2-1, με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Donny van de Beek και Sasa Kalajdzic να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα. Οι Farès Chaïbi, Ellyes Skhiri και Omar Marmoush, ωστόσο, θα παραμείνουν στο Africa Cup

Leipzig – Φρανκφούρτη head-to-head &amp? stats

Το ρεκόρ των δύο ομάδων είναι αρκετά ισορροπημένο. Στις 16 αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα, η RasenBallsport έχει κερδίσει πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ η Φρανκφούρτη έχει τέσσερις νίκες στο ενεργητικό της. Η Λειψία κέρδισε επίσης τον τελικό κυπέλλου μεταξύ αυτών των δύο ομάδων την προηγούμενη σεζόν

  • Το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα μεταξύ της RB Λειψίας και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι 1-1. 4 παιχνίδια έληξαν με αυτόν τον τρόπο.
  • Στους τελευταίους 16 αγώνες, η RB Λειψία έχει φύγει νικήτρια από το γήπεδο 5 φορές. 7 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε 4 φορές. Η διαφορά τερμάτων από την πλευρά της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι 20-19.
  • Η RB Λειψίας έχει περήφανο ρεκόρ 7 αγώνων χωρίς ήττα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας.
    Η
  • RB Λειψία σκοράρει κατά μέσο όρο 2.21 γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης σκοράρει κατά μέσο όρο 1.69 γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια.
  • Κατά μέσο όρο η RB Λειψία σκοράρει 1 γκολ εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης σκοράρει 1.2 γκολ εναντίον της RB Λειψίας.
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!