Φράιμπουργκ – Γιούνιον στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 13.01.2024 Bundesliga

Home » Φράιμπουργκ – Γιούνιον στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 13.01.2024 Bundesliga

SC Freiburg – Union Berlin

Η χειμερινή διακοπή επιτέλους τελείωσε και η μπάλα κυλάει και πάλι στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα. Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή των συλλόγων τους στα γήπεδα και θα εμψυχώνουν και πάλι δυνατά τις ομάδες τους, είτε στο γήπεδο είτε μπροστά στην τηλεόραση. Οι παίκτες και οι προπονητές είχαν στη διάθεσή τους μερικές εβδομάδες για να αναρρώσουν και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα επερχόμενα καθήκοντα. Τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν και η μάχη για τους βαθμούς ξαναρχίζει.

Η σαββατιάτικη διάσκεψη της προσεχούς 17ης αγωνιστικής είναι γεμάτη από συναρπαστικά παιχνίδια. Ανάμεσά τους και η αναμέτρηση μεταξύ της SC Freiburg και της Union Berlin. Η Φράιμπουργκ θέλει να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο με τους κορυφαίους συλλόγους και έχει να επανορθώσει στους οπαδούς της μετά την αχρείαστη ήττα από τη Χάιντενχαϊμ στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τα Χριστούγεννα. Η Ουνιόν Βερολίνου, από την άλλη, θέλει να ξεφύγει οριστικά από τη μάχη του υποβιβασμού και έχει βάλει ψηλά τον πήχη μετά τη χειμερινή διακοπή. Κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην άμεση αντίπαλο Κολωνία και έτσι μπόρεσε να απολαύσει τα Χριστούγεννα με μια νίκη πίσω της. Μπορείτε να μάθετε ποιος μπορεί να κερδίσει αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό μας για το Φράιμπουργκ – Ουνιόν:

Πληροφορίες για το Φράιμπουργκ – Γιούνιον

  • Ημερομηνία & ώρα: 13/01/2024, 15:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής: Europa-Park Stadium, Freiburg
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 17η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Freiburg Form & Balance Check

Η

Freiburg έχει πραγματοποιήσει μια αρκετά σταθερή σεζόν συνολικά μέχρι στιγμής. Αν δούμε το συνολικό απολογισμό των πρώτων 16 αγωνιστικών, υπάρχουν επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Αυτό φέρνει τη Φράιμπουργκ στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τη Φρανκφούρτη, η οποία αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει την τελευταία θέση για τα διεθνή προκριματικά. Η ομάδα του προπονητή Κρίστιαν Στράιχ βρίσκεται επομένως σε απόσταση αναπνοής από τους κορυφαίους συλλόγους, αλλά μονομαχεί με αρκετές άλλες ομάδες για τις διεθνείς θέσεις.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Φράιμπουργκ έδωσε δοκιμαστικό αγώνα με την αντίπαλο της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο πρωτάθλημα. Κέρδισε το παιχνίδι με 5:2 και σκόρερ της SC ήταν οι Merlin Röhl, Michael Gregoritsch, Vincento Grifo και Roland Sallai, ο οποίος σκόραρε δύο φορές.

Δεν είναι ακόμα αρκετά δυνατή απέναντι στους ισχυρούς

Οι έξι ήττες της Φράιμπουργκ είναι σίγουρα ένα αγκάθι για τον Κρίστιαν Στράιχ, καθώς, με εξαίρεση την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής, όλες ήρθαν από τους κορυφαίους συλλόγους της κατηγορίας. Οι αντίπαλοι της Φράιμπουργκ είναι η Λεβερκούζεν, η Μπάγερν, η Στουτγκάρδη, η Λειψία και η Ντόρτμουντ, οι πέντε πρώτες ομάδες του τρέχοντος πίνακα.

Η Φράιμπουργκ δεν κατάφερε επίσης να κερδίσει την έκτη Άιντραχτ. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα έχει σκοντάψει απέναντι στους ισχυρούς συλλόγους και δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποσπάσει βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά της. Ωστόσο, αν η ΣΚ θέλει να μπει στις διεθνείς επιχειρήσεις την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να είναι σε θέση να σταθεί απέναντι σε μία ή δύο ισχυρότερες ομάδες

Freiburg facts & analysis
  • Η Φράιμπουργκ δεν έχει χάσει κανένα από τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
  • SC Freiburg Η τρέχουσα επίδοση της Φράιμπουργκ στην Bundesliga είναι καλύτερη από αυτή της Union Βερολίνου.
  • Όταν η SC Freiburg χάνει με 0-1 σε εντός έδρας αγώνες, κερδίζει το 16% αυτών.

Union Form &amp? Balance Check

Το συμπέρασμα της σεζόν μέχρι στιγμής από την πλευρά της Ένωσης είναι φυσικά απογοητευτικό. Μετά την προσθήκη πολλών επιφανών ονομάτων στην ομάδα το καλοκαίρι, οι προσδοκίες ήταν υψηλές για τους συμμετέχοντες στο Champions League. Ίσως υπερβολικά υψηλές, καθώς η Ένωση έκανε καταστροφικό ξεκίνημα στη σεζόν και από την αρχή βρισκόταν στη μάχη του υποβιβασμού.

Μετά την αλλαγή προπονητή τον Νοέμβριο, ωστόσο, η ομάδα φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί κάπως και, εκτός από την ήττα από την Μπόχουμ, κατάφερε να εξασφαλίσει νίκες κόντρα σε Γκλάντμπαχ και Κολωνία πριν από τη χειμερινή διακοπή. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του προπονητή Νέναντ Μπιέλιτσα βρίσκεται στη 16η θέση, τρεις βαθμούς μπροστά από τις θέσεις υποβιβασμού. Η Ένωση έδωσε επίσης με επιτυχία τον αγώνα προετοιμασίας με την Arminia Bielefeld την περασμένη αγωνιστική και κέρδισε με 2:0.

Σφραγίστηκε η αποχώρηση του Μπονούτσι

Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, ο πρωταθλητής Ευρώπης Λεονάρντι Μπονούτσι, θα αποχωρήσει από την Ουνιόν μετά από μόλις έξι μήνες. Ο σκόρερ του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να κερδίσει μια θέση βασικού στα γήπεδα της Köpenickers και πραγματοποίησε μόλις δέκα αγωνιστικές συμμετοχές. Φυσικά, αυτό δεν βόλευε τον Μπονούτσι, καθώς ο μεγάλος του στόχος είναι να παίξει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο τέλος της καριέρας του.

Χωρίς χρόνο συμμετοχής, όμως, θα ήταν δύσκολο να προταθεί στην εθνική ομάδα, γι’ αυτό και επέβαλε τη μεταγραφή του. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις με τη Φενέρμπαχτσε Κωνσταντινούπολης, όπου αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο

Ενωση γεγονότα & ανάλυση
  • Το ήξερες ότι η Ουνιόν Βερολίνου πετυχαίνει το 24% των γκολ της μεταξύ 0-15 λεπτών;
  • Σήμερα θέλουμε γκολ: Η Union Βερολίνου δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε 4 από τα 7 εκτός έδρας παιχνίδια της στη φετινή Bundesliga.
  • Η Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 11 Ιανουαρίου 2024


Προβλέπουμε ότι η SC Freiburg θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-4-2. Στην επίθεση ο κόουτς Στράιχ θα βασιστεί στους Γκρίφο, Σάλλαϊ και Γκρέγκοριτς, οι οποίοι σκόραραν στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας. Σε σχέση με τον τελευταίο ανταγωνιστικό αγώνα, ο Τζόρντι Μακένγκο επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές στην Ένωση σε σχέση με την τελευταία της νίκη στην Μπουντεσλίγκα. Οι Κέβιν Βόλαντ και Κέβιν Μπέρενς έχουν καθιερωθεί μπροστά. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, ο Άλεξ Κραλ μπορεί να πάρει ξανά την ευκαιρία του και να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα

Freiburg – Union Berlin head-to-head &amp? stats

Οι δύο σύλλογοι έχουν ήδη βρεθεί αντιμέτωποι 14 φορές. Πέντε παιχνίδια πήγαν υπέρ της Φράιμπουργκ, έξι υπέρ της Γιούνιον και τρεις αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Οι οκτώ από αυτές τις αναμετρήσεις έλαβαν χώρα στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας. Η τελευταία αναμέτρηση, μια νίκη με 4-2 για το Βερολίνο την 32η αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν, έβαλε την Union σε τροχιά για την πρώτη συμμετοχή της στο Champions League στην ιστορία του συλλόγου. Τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ήταν όλα με υψηλό σκορ, με τουλάχιστον πέντε γκολ σε κάθε αγώνα

  • Στους τελευταίους 15 αγώνες, η SC Freiburg έχει επικρατήσει 5 φορές. Τα 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, η Union Βερολίνου κέρδισε 7 φορές. Η SC Freiburg έχει διαφορά τερμάτων 25-25.
  • SC Freiburg: Ο Nicolas Hofler έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες (5). Για την Union Βερολίνου είναι ο Robin Gosens (4).
  • SC Freiburg κερδίζει το πρώτο ημίχρονο στο 33% των αγώνων της, Union Berlin στο 26% των αγώνων της
  • Κατά μέσο όρο η SC Freiburg σκοράρει 1.4 γκολ εναντίον της Union Berlin και η Union Berlin σκοράρει 2 γκολ εναντίον της SC Freiburg.
  • Η SC Freiburg σκοράρει κατά μέσο όρο 2 γκολ όταν παίζει στην έδρα της και η Union Berlin σκοράρει κατά μέσο όρο 1.07 γκολ όταν παίζει εκτός έδρας (κατά μέσο όρο).
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!