Προγνωστικά Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν – 13.01.2024 Μπουντεσλίγκα

Home » Προγνωστικά Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν – 13.01.2024 Μπουντεσλίγκα

FC Augsburg – Bayer Leverkusen

Η περίοδος χωρίς ποδόσφαιρο στο γερμανικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιτέλους τελείωσε, καθώς η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει στα σαλόνια αυτό το Σαββατοκύριακο. Στη σαββατιάτικη διοργάνωση, στην οποία είναι προγραμματισμένα πέντε παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν και τη νέα χρονιά. Η Βέρκελφ θα ταξιδέψει το Σάββατο το απόγευμα στη Φούγκερστατ. Μπορείτε να μάθετε ποιος θα βγει νικητής σε αυτή την αναμέτρηση στο προγνωστικό Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν.

Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Πριν από τη χειμερινή διακοπή, υπήρξαν τρία παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Στο τελευταίο παιχνίδι του 2023, γνώρισαν επίσης απογοητευτική ήττα με 3-0 από τη VfB Στουτγκάρδης.

Η Λεβερκούζεν, από την άλλη πλευρά, μπήκε στις γιορτές με αίσθημα επιτυχίας. Η Βέρκελ παρέδωσε ένα πειστικό 4:0 κόντρα στην Μπόχουμ, εδραιώνοντας εντυπωσιακά το προβάδισμά της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με 42 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές, η Bayer 04 συνεχίζει να πραγματοποιεί μια απολύτως ιστορική σεζόν

Αουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 13/01/2024, 3:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής: WWK Arena, Άουγκσμπουργκ
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 17η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Augsburg Form & Balance Check

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Ενρίκο Μάασεν, η Άουγκσμπουργκ ξεκίνησε δύσκολα τη σεζόν, συνεχίζοντας την επίμονη αδυναμία του προηγούμενου δεύτερου μισού της σεζόν. Η εντός έδρας ήττα από την Ντάρμσταντ άφησε την FCA στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι υπεύθυνοι της Λεχ αντέδρασαν απολύοντας τον προπονητή. Ο Jess Thorup, ο διάδοχός του, έφερε σαφή βελτίωση.

Ο Δανός σταθεροποίησε την κατάσταση της Άουγκσμπουργκ και την έβγαλε από τη μάχη του υποβιβασμού. Ωστόσο, λίγο πριν από τη χειμερινή διακοπή, οι Φουγκερστάντερ έδειξαν να ξεμένουν από δυνάμεις και πήραν μόλις έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Επίσης, υπέστησαν ήττα με 3-0 από τη Στουτγκάρδη στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τα Χριστούγεννα

Η Άουγκσμπουργκερ δυνατή στην έδρα της

Η FCA μπορεί και φέτος να στηριχθεί στη δύναμη που έχει στην έδρα της. Ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή, είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσει στη Λεχ. Η Άουγκσμπουργκ εξακολουθεί να διατηρεί το αψεγάδιαστο ρεκόρ της υπό τον Θόρουπ μπροστά στο κοινό της και θα επιδιώξει να συνεχίσει αυτό το σερί το Σάββατο.

Οι Φουγκερστάντερ έχουν σημειώσει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τους. Πιο πρόσφατα, η FCA αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη 1-1 με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αυτό αφήνει την Άουγκσμπουργκ στην 11η θέση του εντός έδρας πίνακα

Augsburg facts & analysis
  • Το ήξερες ότι η Άουγκσμπουργκ πετυχαίνει μόνο το 4% των γκολ της μεταξύ 0-15 λεπτών; Αυτό είναι το χειρότερο ποσοστό στην κατηγορία.
  • Η FC Augsburg δεν έχει χάσει κανένα από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
  • FC Augsburg: 3 νίκες – 4 ισοπαλίες – 1 ήττα.

Leverkusen Form & Balance Check

Η Μπάγερ 04 Λεβερκούζεν ήταν ίσως η πιο δυνατή ομάδα της Μπουντεσλίγκα στο πρώτο μισό της σεζόν. Με προπονητή τον Χάμπι Αλόνσο, η Βέρκελ έφτασε στα άστρα και ως εκ τούτου άξιζε απόλυτα να περάσει τον χειμώνα στην κορυφή του πίνακα. Μετά από 16 αγωνιστικές, μόνο τέσσερις ομάδες στην ιστορία της Bundesliga έχουν τερματίσει φέτος καλύτερα από τους Ρεϊνλανδούς.

Στις πρώτες 16 αγωνιστικές της Bundesliga, η Βέρκελφ έχει δεχθεί μόλις έξι βαθμούς και παραμένει χωρίς ήττα. Στο Europa League και το DFB Cup, η Λεβερκούζεν έχει μάλιστα κερδίσει μέχρι στιγμής όλα τα παιχνίδια

Hradecky σε φόρμα

Στο πρώτο μισό της σεζόν, η επίθεση της Λεβερκούζεν ήταν το επίκεντρο. Αλλά και η άμυνα της Βέρκελφ είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Ο Lukas Hradecky έχει κρατήσει καθαρό φύλλο επτά φορές τη φετινή σεζόν στην Bundesliga. Κανένας άλλος τερματοφύλακας δεν το έχει καταφέρει αυτό στα 16 παιχνίδια μέχρι στιγμής. Ως αποτέλεσμα, η Λεβερκούζεν έχει πλέον ακόμη και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις δώδεκα γκολ που έχει δεχθεί.

Ο Φινλανδός τερματοφύλακας έχει επίσης μια γνωστή σχέση με τον αντίπαλο προπονητή αυτού του Σαββατοκύριακου. Μεταξύ 2011 και 2013, αγωνίστηκε στην Esbjerg fB υπό τις οδηγίες του προπονητή Jess Thorup

Leverkusen facts & analysis
  • Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει κανένα από τα 28 τελευταία παιχνίδια της.
  • Ο εκτός έδρας απολογισμός της Μπάγερ Λεβερκούζεν τη φετινή σεζόν: 5 νίκες – 2 ισοπαλίες – 0 ήττες.
  • Πριν από ένα χρόνο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρισκόταν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση (42).

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 11 Ιανουαρίου 2024


Προβλέπουμε και πάλι σχηματισμό 4-2-3-1 για τους Φούγκερσταιντερ και δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με την ήττα στη Στουτγάρδη. Ωστόσο, ο Mads Pedersen θα λείψει με κίτρινη κάρτα.

Στο περσινό ματς, η Βέρκελ είχε ήδη δοκιμάσει πώς θα συνεχίσει χωρίς τους παίκτες του Κυπέλλου Αφρικής. Αναμένουμε λοιπόν την ίδια ενδεκάδα με το παιχνίδι στο Μπόχουμ. Ωστόσο, οι Edmond Tapsoba, Odilon Kossounou και Amine Adli δεν είναι διαθέσιμοι για τη Λεβερκούζεν λόγω διεθνών υποχρεώσεων

Augsburg – Leverkusen head-to-head &amp? stats

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η Άουγκσμπουργκ κέρδισε και τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Βέρκελφ. Ωστόσο, οι Fuggerstädter δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα προηγούμενα 24 παιχνίδια τους κόντρα στην Bayer 04. Η Leverkusen, από την άλλη, έχει κερδίσει ήδη 17 τρίποντα κόντρα στην FCA.

  • Στις τελευταίες 26 μονομαχίες, η FC Augsburg έχει φύγει νικήτρια από το γήπεδο 3 φορές. Τα 7 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε 16 φορές. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει διαφορά τερμάτων 55-24.
  • Την προηγούμενη σεζόν, η FC Augsburg κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με την Bayer Leverkusen (1-0 εντός και 2-1 εκτός).
  • Ο Ermedin Demirovic είναι ο πρώτος σκόρερ με 8 γκολ. Ο Victor Boniface σκόραρε 10 φορές για την Bayer Leverkusen.
  • Κατά μέσο όρο η FC Augsburg σκοράρει 1.2 γκολ εναντίον της Bayer Leverkusen και η Bayer Leverkusen σκοράρει 2.2 γκολ εναντίον της FC Augsburg.
  • Η FC Augsburg σκοράρει κατά μέσο όρο 2 γκολ όταν παίζει στην έδρα της και η Bayer Leverkusen σκοράρει κατά μέσο όρο 2.1 γκολ όταν παίζει εκτός έδρας.
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!