Ντόρτμουντ – Μάιντς στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 19.12.2023 Bundesliga

Home » Ντόρτμουντ – Μάιντς στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 19.12.2023 Bundesliga

Borussia Dortmund – FSV Mainz

Πριν οι σύλλογοι της Μπουντεσλίγκα πάνε οριστικά στις διακοπές των Χριστουγέννων, πρέπει να αποδώσουν και πάλι στο τέλος της αγγλικής εβδομάδας. Το πρόγραμμα της Ντόρτμουντ περιλαμβάνει την αναμέτρηση με την FSV Mainz 05 το βράδυ της Τρίτης. Σε αυτή την 16η αγωνιστική διακυβεύονται πολλά για τις ομάδες, καθώς οι προπονητές και των δύο ομάδων δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Διαβάστε το προγνωστικό μας για το Ντόρτμουντ – Μάιντς για να μάθετε αν η BVB θα κάνει ένα πρόωρο δώρο στους οπαδούς της ή αν η Μάιντς θα πάρει κάτι αξιόλογο από το Ντόρτμουντ.

Η Ντόρτμουντ για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να σκοράρει και το μόνο που κατάφερε ήταν να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο Άουγκσμπουργκ. Έτσι, η διαφορά από τις θέσεις πρόκρισης στο Champions League της επόμενης σεζόν μεγάλωσε κι άλλο. Η BVB πρέπει να προσέξει να μην χάσει την επαφή και χρειάζεται οπωσδήποτε άλλη μια νίκη στο Signal-Iduna Park πριν από τα Χριστούγεννα.

Η Ντόρτμουντ έχει επίσης να ξεκαθαρίσει έναν λογαριασμό με τη Μάιντς, η οποία έχασε το πρωτάθλημα με ισοπαλία 2-2 την τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν. Η Μάιντς έχασε επίσης να πάρει σημαντικούς βαθμούς στη μάχη του υποβιβασμού απέναντι σε έναν άμεσο αντίπαλο την περασμένη εβδομάδα. Ηττήθηκε πικρά με 1:0 από τη Χάιντενχαϊμ και έτσι παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα

Dortmund – Mainz info

  • Ημερομηνία & ώρα: 19.12.2023, 8:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής: Signal-Iduna-Park, Ντόρτμουντ
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 16η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky, Sat. 1

Dortmund Form & Balance Check

Η ισοπαλία 1:1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ σημαίνει ότι η BVB παραμένει χωρίς νίκη σε πέντε συνεχόμενα ανταγωνιστικά παιχνίδια. Μετά από σταθερά καλές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Champions League, η ομάδα του προπονητή Έντιν Τέρζιτς δεν έχει καταφέρει να κάνει το ίδιο σταθερά στο γήπεδο και πολύ συχνά αποτυγχάνει να σκοράρει σε σημαντικά παιχνίδια. Στα τελευταία επτά παιχνίδια της Bundesliga, η ομάδα έχει πάρει μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και έχει φύγει τρεις φορές με άδεια χέρια.

Αυτό δεν είναι αρκετό αν θέλει να εκπληρώσει τις δικές της φιλοδοξίες για πρωταθλητισμό και πρόκριση στο Champions League. Η BVB βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση. Στον αγώνα με τη Μάιντς, η BVB δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει και πάλι ένα στραβοπάτημα για να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα και ίσως και να κατρακυλήσει στον πίνακα. Η SC Freiburg κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκεται στο σβέρκο της Ντόρτμουντ

Η άμυνα είναι πολύ ελαττωματική

Ένα από τα προβλήματα της Ντόρτμουντ είναι η έλλειψη σταθερότητας στα μετόπισθεν. Η τελευταία φορά που οι Βεστφαλοί δεν δέχτηκαν γκολ ήταν πριν από οκτώ αγωνιστικές. Από το 2-0 επί της Νιούκαστλ στις αρχές Νοεμβρίου, ο τερματοφύλακας της BVB, Γκρέγκορ Κόμπελ, χρειάστηκε να κάνει 13 αποκρούσεις για να κρατήσει την μπάλα μακριά από τα δίχτυα.

Η Ντόρτμουντ έχει δεχτεί συνολικά 24 γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, γεγονός που την φέρνει στην έβδομη θέση της αμυντικής στατιστικής. Ωστόσο, ο προπονητής Τέρζιτς έχει το τελευταίο διάστημα να θρηνήσει αρκετές απουσίες, τόσο στην άμυνα όσο και στην αμυντική μεσαία γραμμή. Η επιστροφή του Μάριους Βολφ και του Μαρσέλ Σάμπιτζερ προσφέρει κάποια ανακούφιση στη λίστα των τραυματιών της Ντόρτμουντ

Dortmund facts & analysis
  • Πέμπτη θέση στον πίνακα
  • Χωρίς νίκη σε πέντε παιχνίδια
  • Μία ισοπαλία και μία ήττα στο πρωτάθλημα

Μέιντζ Φόρμα & έλεγχος υπολοίπου

Η FSV Mainz είναι απογοητευτική τη φετινή σεζόν. Μετά από 15 αγωνιστικές, η ομάδα του προπονητή Γιαν Ζάιβερτ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τετραπλή μάχη για τις θέσεις του υποβιβασμού μεταξύ της Ντάρμσταντ, της Κολωνίας, της Ουνιόν Βερολίνου και της Μάιντς, τις οποίες χωρίζει το πολύ ένας βαθμός. Όπως η BVB, έτσι και η Μάιντς αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές και έχει καταφέρει να πάρει μόνο τρεις ισοπαλίες.

Η εντός έδρας ήττα με 1:0 από τη Χάιντενχαϊμ είναι ιδιαίτερα οδυνηρή, καθώς η νίκη θα ήταν εξαιρετικά σημαντική για το ηθικό της ομάδας. Αν η ομάδα δεν βρεθεί σε μεγάλη μέρα στο Ντόρτμουντ και δεν πάρει εκπληκτικά τη νίκη, η Μάιντς θα περάσει το χειμώνα σε μια θέση υποβιβασμού και πρέπει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα τη διακοπή για να αναγεννηθεί και να επιτεθεί πλήρως τον Ιανουάριο.

Μικρός κίνδυνος

Η Μάιντσερ δεν αποτελεί σχεδόν κανέναν κίνδυνο για την επίθεση αυτή τη στιγμή. Αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά των γκολ που είναι ένα πενιχρό γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ο καλύτερος παίκτης της Μάιντς στη λίστα των σκόρερ της Bundesliga είναι αυτή τη στιγμή ο Λουξεμβούργιος Λεάντρο Μπαρέιρο με δύο γκολ.

Η Μάιντς αναζητά λοιπόν ένα επιθετικό σύστημα που να παράγει περισσότερες ευκαιρίες και να αξιοποιεί παιχνίδια όπως το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη Χάιντενχαϊμ, όπου η Μάιντς κυριάρχησε ουσιαστικά. Αν δεν λειτουργήσει και πάλι τίποτα επιθετικά στο Ντόρτμουντ, η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει άβολη για τον προπονητή Γιαν Ζάιβερτ, καθώς αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει κανένα συν για μια μακροχρόνια θέση ως προπονητής

Mainz facts & analysis
  • 17η θέση στον πίνακα
  • Χωρίς νίκη σε πέντε παιχνίδια
  • Μόνο ένα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 19 Δεκεμβρίου 2023


Η BVB εξακολουθεί να μην έχει αρκετούς παίκτες λόγω τραυματισμού. Μεταξύ άλλων, ο προπονητής Τέρζιτς εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή του τους Καρίμ Αντεγιέμι, Φέλιξ Νμέχα και Τζούλιαν Ράιερσον. Σε σχέση με το παιχνίδι στο Άουγκσμπουργκ, ο Βολφ θα μπορούσε να επιστρέψει στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Αναμένουμε ότι ο σκόρερ Malen θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα.

Η Μάιντς θα παίξει με ένα κλασικό σύστημα 4-4-2. Η ομάδα του κόουτς Σίβερτ θα μπορούσε να παρατάξει έναν σχηματισμό παρόμοιο με αυτόν κόντρα στη Χάιντενχαϊμ. Μεταξύ άλλων, εξακολουθούν να λείπουν οι Joshua Guilavogui, Andreas Hanche-Olsen και Maxim Leitsch. Υπάρχει επίσης ερωτηματικό για το ελβετικό δίδυμο των Edimilson Fernandes και Silvan Widmer

Dortmund – Mainz head-to-head &amp? stats

Οι δύο σύλλογοι έχουν ήδη βρεθεί αντιμέτωποι 34 φορές σε απευθείας μονομαχία. Η BVB έχει κερδίσει 20 παιχνίδια, ενώ η Mainz έχει κερδίσει μόνο πέντε. Εννέα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας αναμέτρησης την τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν, όταν η Μάιντς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 για να χαλάσει τις ελπίδες της Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα στην ευθεία της έδρας. Οι οπαδοί της BVB πιθανότατα θα έχουν οδυνηρές αναμνήσεις από αυτό για πολύ καιρό ακόμα. Η τελευταία νίκη της Μάιντς ήταν το 2020

  • Η Ντόρτμουντ προηγείται στη συνολική βαθμολογία
  • Η πρώτη συνάντηση ήταν το 2004
  • Η μεγαλύτερη νίκη ήταν το 4-0 για την Ντόρτμουντ το 2019
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!