Προγνωστικά Ντάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ – 16.12.2023 Μπουντεσλίγκα

Home » Προγνωστικά Ντάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ – 16.12.2023 Μπουντεσλίγκα

SV Darmstadt 98 – VfL Wolfsburg

Η 15η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα πλησιάζει και σηματοδοτεί την έναρξη της αγγλικής εβδομάδας λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Με δύο παιχνίδια σε λίγες μέρες, οι σύλλογοι επιστρέφουν στο τραπέζι των επιλογών. Το απόγευμα του Σαββάτου, η διοργάνωση είναι και πάλι γεμάτη με συναρπαστικές αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της σύγκρουσης μεταξύ της Ντάρμσταντ και της VfL Βόλφσμπουργκ. Μάθετε στο προγνωστικό μας για το Ντάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ αν η Ντάρμσταντ θα κερδίσει τη Βόλφσμπουργκ ή αν οι Λύκοι έχουν τα καλύτερα χαρτιά.

Τα “κρίνα” έχουν μπροστά τους άλλα δύο δύσκολα παιχνίδια πριν από τη χειμερινή διακοπή. Μετά το παιχνίδι με τους Λύκους, η Ντάρμσταντ θα ταξιδέψει την Τρίτη στη Χόφενχαϊμ. Θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό για την Ντάρμσταντ να πάρει κάτι αξιόλογο και στα δύο παιχνίδια, καθώς κάθε βαθμός μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μάχη του υποβιβασμού.

Η Βόλφσμπουργκ εξακολουθεί να ψάχνει τη συνοχή για να ξεπεράσει τη μετριότητα. Την περασμένη αγωνιστική, υπέστη άλλο ένα πλήγμα με την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την SC Freiburg. Οι “λύκοι” δύσκολα μπορούν να κάνουν το στραβοπάτημα κόντρα στα “κρίνα”, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν μέσα στην εβδομάδα την πρωταθλήτρια ρεκόρ από το Μόναχο. Σε περίπτωση που η VfL χάσει και τα δύο παιχνίδια, οι Λύκοι θα μπορούσαν να γλιστρήσουν στη μάχη του υποβιβασμού χωρίς να το καταλάβουν

Δάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 16.12.2023, 15:30 μ.μ.
  • Θέση: Merck Stadium at Böllenfalltor, Darmstadt
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 15η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Darmstadt Form & Balance Check

Η Ντάρμσταντ υποχώρησε από τις θέσεις του υποβιβασμού στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την ήττα της με 3:2 από την Χάιντενχαϊμ την τελευταία αγωνιστική. Δίνει μάχη για την επιβίωση και χρειάζεται κάθε βαθμό. Τις τελευταίες εβδομάδες, η καμπύλη φόρμας δείχνει ξεκάθαρα προς τα κάτω και η Ντάρμσταντ έχει χάσει τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της, παίρνοντας μόλις δύο βαθμούς.

Έτσι, τα “κρινάκια” έχουν μόλις εννέα βαθμούς, ισοβαθμούν με τη Μάιντς στη 17η θέση και απέχουν έναν βαθμό από το όριο ασφαλείας της 15ης θέσης, οπότε όλα είναι ακόμα πιθανά για την Ντάρμσταντ, αλλά ο προπονητής Τόρστεν Λίμπερκνεχτ χρειάζεται επειγόντως ένα αίσθημα επιτυχίας. Το ματς με τη Βόλφσμπουργκ, που δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, ίσως είναι αυτό που πρέπει

Pechvogel Müller

Στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας με τη νεοφώτιστη ομάδα, τα “κρίνα” έδειξαν κάποια βελτίωση στην επίθεση σε σχέση με τις τελευταίες εβδομάδες. Τελικά, όμως, έφυγαν με άδεια χέρια, γεγονός που οφείλεται και πάλι σε ατομικά αμυντικά λάθη. Ο άτυχος παίκτης σε αυτό το παιχνίδι ήταν ο Γιάνικ Μίλερ, ο οποίος είχε μια μέρα να ξεχάσει, καθώς συμμετείχε και στα τρία γκολ που δέχτηκε η Ντάρμσταντ.

Σύμφωνα με τον προπονητή Λίμπερκνεχτ, ο Μίλερ ήταν υπεύθυνος και για τις δύο κεφαλιές του Πάτρικ Μάινκα της Χάιντενχαϊμ, ενώ δεν ήταν αρκετά αποφασιστικός και στη μονομαχία των κεφαλιών για το πρώτο γκολ που δέχθηκε. Ο αμυντικός πρέπει τώρα να αφήσει πίσω του αυτή την εμφάνιση το συντομότερο δυνατό και να τα πάει καλύτερα απέναντι στους Λύκους

Darmstadt facts & analysis
  • Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
  • Χωρίς νίκη σε επτά αγωνιστικές αναμετρήσεις
  • Αναλογία τερμάτων 17:37

Wolfsburg Form & Balance Check

ΗWolfsburg βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα μικρό αρνητικό σερί. Μετά τον πικρό αποκλεισμό στο DFB Cup από την Γκλάντμπαχ, όπου οι “λύκοι” δέχτηκαν το καθοριστικό γκολ μόλις στο 120ο λεπτό, γνώρισαν νέα ήττα και στο τελευταίο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ο απολογισμός τους από τα τελευταία έξι αγωνιστικά παιχνίδια είναι μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Οι Γουλβς βρίσκονται στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 14 βαθμούς. Αυτό φέρνει τη Βόλφσμπουργκ επτά βαθμούς πίσω από τις θέσεις πρόκρισης στις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά μόλις έξι βαθμούς μπροστά από τις θέσεις υποβιβασμού. Μια νίκη θα ήταν πολύ σημαντική για τον Νίκο Κόβατς και την ομάδα του πριν αντιμετωπίσουν την Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή των Χριστουγέννων

Ασφαλιστική Jonas Wind

Η Βόλφσμπουργκ δεν πυροβολεί ακριβώς τα φώτα φέτος και έχει πετύχει μόλις 18 γκολ μέχρι στιγμής. Αυτό την τοποθετεί στο τελευταίο τρίτο της κατηγορίας, καθώς σκοράρει κατά μέσο όρο κάτι λιγότερο από 1,3 γκολ ανά παιχνίδι. Ευτυχώς, οι Λύκοι μπορούν να βασιστούν στον επιθετικό Γιόνας Βιντ.

Με εννέα γκολ και τρεις ασίστ, ο Δανός συμμετέχει άμεσα σε δώδεκα από τα 18 γκολ της Βόλφσμπουργκ. Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό συμμετοχής στα γκολ 67%, καθιστώντας τον Wind τον κορυφαίο παίκτη της κατηγορίας. Το πόσο σημαντικός είναι για την επιτυχία της VfL φαίνεται από το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε όλες τις νίκες των Λύκων

Wolfsburg facts & analysis
  • Ταμπλό θέση έντεκα
  • Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ανταγωνιστικά παιχνίδια
  • Αναλογία τερμάτων 18:25

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 14 Δεκεμβρίου 2023


Η Ντάρμσταντ μαστίζεται από τραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες. Περιμένουμε να παίξει με σχηματισμό 3-5-2 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για τους Fabian Holland και Fabian Nürnberger. Κατά τα άλλα, ο Εμίρ Κάριτς είναι διαθέσιμος για τη μεσαία γραμμή.

Η Βόλφσμπουργκ θα παίξει επίσης σε σχηματισμό 3-5-2 με τον Βίντερ να είναι ο σκόρερ της μπροστά. Σε σχέση με την ήττα από τη Φράιμπουργκ, ο κόουτς Κόβατς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Άστερ Βρανκς στη μεσαία γραμμή αντί του Γιανίκ Γκέρχαρντ. Ο Τιάγκο Τομάς θα μπορούσε επίσης να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αν είναι εγκαίρως σε θέση να αγωνιστεί

Darmstadt – Wolfsburg head-to-head &amp? stats

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη βρεθεί αντιμέτωπες επτά φορές στην ιστορία των συλλόγων τους. Ο συνολικός απολογισμός είναι σχετικά ισορροπημένος, με τρεις νίκες για τη Βόλφσμπουργκ και δύο νίκες για τα “κρίνα”. Δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η τελευταία αναμέτρηση έγινε πριν από έξι και πλέον χρόνια και έληξε με 1-0 υπέρ της Βόλφσμπουργκ. Η πρώτη συνάντηση ήταν αμφίρροπη το 1992, όταν η Ντάρμσταντ κέρδισε με 4:0.

  • Η Βόλφσμπουργκ προηγείται οριακά στη συνολική βαθμολογία
  • Η τελευταία νίκη της Ντάρμσταντ ήταν το 2016
  • Αναλογία τερμάτων 8:7 από την πλευρά των Κρίνων
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!