Μπόχουμ – Ένωση στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 16.12.2023 Bundesliga

Home » Μπόχουμ – Ένωση στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 16.12.2023 Bundesliga

VfL Bochum – Union Berlin

Το ποδόσφαιρο στις ηπειρωτικές διοργανώσεις βρίσκεται πλέον στη χειμερινή διακοπή και πλέον γνωρίζουμε όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει στη φάση των νοκ άουτ αγώνων. Η μοναδική γερμανική ομάδα που δεν κατάφερε να βγει από τον όμιλό της στο Champions League θα αγωνιστεί στη διάσκεψη της Bundesliga το Σάββατο. Οι “σιδερένιοι” θα ταξιδέψουν στην Castroper Straße για την αναμέτρηση με την VfL Bochum. Μάθετε ποιος θα βγει νικητής σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική αναμέτρηση στο προγνωστικό μας για το Μπόχουμ – Ουνιόν.

Οι γηπεδούχοι από τη βαθιά δύση θα επιδιώξουν να χτίσουν πάνω στην καλή τους έδρα. Η Μπόχουμ αγνοεί την ήττα εντός έδρας εδώ και τρία παιχνίδια και έχει δεχτεί μόνο μία ήττα στην έδρα της φέτος.

Από την άλλη πλευρά, η Ουνιόν έχει πάρει μόνο ένα τρίποντο μακριά από την έδρα της φέτος. Ωστόσο, η ομάδα από το Köpenick δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα μετά την αποχώρηση του επιτυχημένου προπονητή Urs Fischer. Η FCU έδωσε επίσης μια δυνατή μάχη στην Πρέμιερ Λιγκ την Τρίτη, χάνοντας οριακά με 3:2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Bochum – Union Info:

  • Ημερομηνία & ώρα: 16.12.2023, 3:30 μ.μ.
  • Πόλη διεξαγωγής: Vonovia Ruhrstadion, Bochum
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 15η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Bochum Form &; Balance Check

Η

Bochum βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Το μόνο που έχει στην ατζέντα της βαθιά στη δύση φέτος είναι να αποφύγει την πτώση στην Bundesliga 2. Ωστόσο, η VfL υπέστη ένα μικρό πισωγύρισμα την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα του κόουτς Λετς ηττήθηκε με 3:1 από την TSG Χόφενχαϊμ.

Πριν από αυτό, πάντως, η Μπόχουμ είχε καταφέρει να μετρήσει πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα. Η τελευταία εντός έδρας ήττα στο Ruhrstadion χρονολογείται μάλιστα από τον Σεπτέμβριο. Μετά από 14 αγωνιστικές, η VfL βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση του απευθείας υποβιβασμού

Δυσκολεύεται να νικήσει

Η VfL Bochum είναι εξαιρετικά δύσκολο να νικηθεί φέτος. Οι παίκτες από την Castroper Straße έχουν δεχτεί μόλις πέντε ήττες στα πρώτα 14 παιχνίδια τους. Μόνο έξι ομάδες στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας έχουν χάσει λιγότερο συχνά. Ωστόσο, η ομάδα του προπονητή Τόμας Λετς έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες.

Σε αυτό το στατιστικό, μόνο η FSV Mainz 05 είναι χειρότερη στη σύγκριση του πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει μόνο μία φορά. Ως αποτέλεσμα, η Μπόχουμ έχει ήδη μοιραστεί τους βαθμούς επτά φορές φέτος. Καμία άλλη ομάδα δεν το έχει καταφέρει αυτό σε τέτοιο βαθμό. Κατά συνέπεια, οι άνδρες της Castroper Straße είναι οι βασιλιάδες των ισοπαλιών στην Bundesliga

Bochum facts &; analysis
  • Πρώτες δύο νίκες φέτος
  • Ηττήθηκε 3-1 από τη Χόφενχαϊμ την προηγούμενη εβδομάδα
  • Στη 14η θέση της Bundesliga

Ένωση φόρμας και ελέγχου υπολοίπου

Ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Ένωσης μάλλον δεν θα πίστευε ότι η μέχρι σήμερα σεζόν ήταν δυνατή. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, οι Iron Ferns σκόνταφταν από ήττα σε ήττα και γρήγορα βρέθηκαν στον πάτο του πίνακα. Μετά την ένατη σερί ήττα στην Bundesliga, ο προπονητής Ούρος Φίσερ αναγκάστηκε επίσης να παραιτηθεί.

Ο Ελβετός είχε κοουτσάρει στο παρελθόν τους Köpenickers για σχεδόν 2.000 ημέρες. Από τότε που χώρισαν οι δρόμοι με τον επί σειρά ετών προπονητή, ωστόσο, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί στην FCU. Με νέο προπονητή τον Νέναντ Μπιέλιτσα, η Ουνιόν πήρε μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα την τρίτη της νίκη στη σεζόν, αφήνοντας για πρώτη φορά τις θέσεις υποβιβασμού από τις αρχές Νοεμβρίου

Αμυντική τετράδα στο Wuhle

Η μεταγραφή του Nenad Bjelica έφερε μαζί της και αλλαγή συστήματος. Ο Κροάτης έπαιζε προηγουμένως την ομάδα του σχεδόν αποκλειστικά με τετράδα πίσω. Πρόκειται για μια πλήρη επανάσταση στην Köpenick. Η τελευταία φορά που η FCU έπαιξε με τετράδα ήταν τη σεζόν 2020/21, αλλά τότε έπαιζε ήδη πιο συχνά με τριάδα.

Η τελευταία σεζόν κατά την οποία οι Ironmen έπαιζαν σχεδόν αποκλειστικά με τέσσερις παίκτες στην άμυνα ήταν η σεζόν ανόδου 2018/19. Ορισμένοι παίκτες στην ομάδα της Köpenick είχαν επίσης έρθει ειδικά για το καθιερωμένο σύστημα και τώρα πρέπει να αναπροσανατολιστούν. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις από την FCU το χειμώνα για το λόγο αυτό

Union facts & analysis
  • Στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα
  • Αήττητη στο πρωτάθλημα εδώ και δύο συνεχόμενα παιχνίδια
  • Αποκλείστηκε από τον Γ’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ως τελευταία του πίνακα

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 14 Δεκεμβρίου 2023


Προβλέπουμε ότι η Μπόχουμ θα παίξει και πάλι με 4-3-3 το Σάββατο. Μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Χόφενχαϊμ, αφού μπήκε ως αλλαγή, ο Γκονσάλο Πασιένσια θα μπορούσε να είναι στο αρχικό σχήμα αυτή τη φορά. Ο Keven Schlotterbeck θα επιστρέψει επίσης από την αποβολή του με κίτρινη κάρτα.

Παράλληλα, περιμένουμε ότι η Ουνιόν θα επιστρέψει σε ένα 4-2-3-1, με τους Μπένεντικτ Χόλερμπαχ και Μίκελ Κάουφμαν, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, να παίρνουν ενδεχομένως την ευκαιρία τους στην αρχική ενδεκάδα το Σάββατο. Από την άλλη πλευρά, ο Ντανίλχο Ντοέκι εξακολουθεί να λείπει λόγω τραυματισμού

Bochum – Union head-to-head &amp? stats

Η Ουνιόν Βερολίνου έχει κερδίσει τις 13 από τις 25 αναμετρήσεις της με την VfL Μπόχουμ. Η Μπόχουμ, από την άλλη πλευρά, έχει κερδίσει μόνο οκτώ φορές τους Eisern. Ωστόσο, η ομάδα από την Castroper Straße έχει φύγει νικήτρια από το γήπεδο μόνο σε μία από τις επτά τελευταίες συναντήσεις με την Ουνιόν. Αυτό το τρίποντο ήρθε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, όταν η Μπόχουμ νίκησε με 2:1 τους “Αϊρονς”.

  • Η Ουνιόν έχει κερδίσει μόλις ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της στο Μπόχουμ
  • Το ήξερες ότι η Μπόχουμ πετυχαίνει το 27% των γκολ της μεταξύ των 16-30 λεπτών;
  • Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!