Προγνωστικά Heidenheim – Bochum – 26.11.2023 Bundesliga – Προγνωστικά & αποδόσεις

Home » Προγνωστικά Heidenheim – Bochum – 26.11.2023 Bundesliga – Προγνωστικά & αποδόσεις

1η FC Heidenheim 1846 – VfL Bochum

Μετά τη διεθνή διακοπή, οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα ανυπομονούν και πάλι για τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τη χειμερινή διακοπή. Ορισμένοι από τους συλλόγους εξακολουθούσαν να στερούνται μερικών παικτών από τις προπονήσεις τους, καθώς έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες. Ωστόσο, οι προπονητές αναμφίβολα θα έχουν εκμεταλλευτεί το διάστημα αυτό για να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομάδες τους για τις επερχόμενες αποστολές, προκειμένου να πάρουν μερικούς ακόμα βαθμούς πριν από τα Χριστούγεννα.

Η FC Heidenheim και η VfL Bochum θα βρεθούν αντιμέτωπες το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga. Προμηνύεται πραγματική μάχη για εξαιρετικά σημαντικούς βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Οι θέσεις του υποβιβασμού δεν είναι μακριά και ο νικητής μπορεί να πάρει μια μικρή ανάσα, ενώ ο ηττημένος θα κατρακυλήσει ακόμα πιο κάτω στον πίνακα. Θα είναι μια μονομαχία στο επίπεδο των ματιών, στην οποία μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν το παιχνίδι. Μάθετε ποιος θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι στο προγνωστικό μας για το Χάιντενχαϊμ – Μπόχουμ

Heidenheim – Bochum πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 26.11.2023, 15:30 μ.μ.
    Voith-Arena, Heidenheim
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 12η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: DAZN

Heidenheim Form & Balance Check

Η FC Heidenheim βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς σε έντεκα αγώνες. Ως ανεβασμένη ομάδα, λοιπόν, η Χάιντενχαϊμ έχει βάλει στόχο μέχρι στιγμής, καθώς η μεσαία ζώνη του πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά στενή φέτος και την ομάδα χωρίζουν από την όγδοη θέση μόλις τέσσερις βαθμοί. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής Φρανκ Σμιτ επικεντρώνεται στο να κρατήσει μακριά τις χαμηλότερες θέσεις του πίνακα και να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στη μάχη για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετές αναποδιές και ο απολογισμός των τελευταίων έξι αγωνιστικών αγώνων δείχνει μόλις μία νίκη και πέντε ήττες. Τα παιχνίδια με τους άμεσους αντιπάλους, όπως η VfL Μπόχουμ, είναι εξαιρετικά σημαντικά και η Χάιντενχαϊμ με νίκη θα βρεθεί τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Μπόχουμ

Η Μπέστε αποδίδει

Ο άνθρωπος που αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη απειλή για τους αντιπάλους της Χάιντενχαϊμ είναι ο Jan-Niklas Beste. Ο 24χρονος έχει ήδη πετύχει πέντε γκολ φέτος, ενώ σκόραρε και στην πρόσφατη ήττα με 4-2 από το Μόναχο. Σε αυτό έρχονται να προστεθούν και οι εξαιρετικά επικίνδυνες στημένες φάσεις που εκτελεί ο Beste για τη Χάιντενχαϊμ. Μέχρι στιγμής, ο μέσος, ο οποίος συνήθως αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, έχει καταγράψει και τέσσερις ασίστ, αν και εναπόκειται στους εκτελεστές της ομάδας της Χάιντενχαϊμ να εξηγήσουν γιατί δεν υπάρχουν σημαντικά περισσότερες ασίστ.

Μόνο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Στουτγκάρδη, η Χάιντενχαϊμ σημάδεψε αρκετές φορές το δοκάρι από κόρνερ και ελεύθερα σουτ του Μπεστ. Από την πλευρά της Χάιντενχαϊμ, μένει να ελπίζουμε ότι ο Μπέμπε θα δημιουργήσει και πάλι τους συμπαίκτες του απέναντι στην Μπόχουμ και ίσως να σκοράρει και ο ίδιος

Heidenheim facts & analysis
  • Τώρα 13η στον πίνακα
  • Πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια
  • Αναλογία τερμάτων 17:26

Μορφή &; Έλεγχος ισοζυγίου Μποτσούμ

Η VfL Bochum βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει μόλις ένα βαθμό από τη Heidenheim με εννέα βαθμούς. Η VfL κατάφερε πρόσφατα να ξεκινήσει ένα μικρό σερί βαθμών, καθώς η ομάδα από την περιοχή του Ρουρ δεν έχει χάσει σε τρία παιχνίδια και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν με τη νίκη της στο Ντάρμσταντ με 2:1. Η Μπόχουμ έχει απολογισμό μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Ως αποτέλεσμα, η VfL βρίσκεται αυτή τη στιγμή δύο βαθμούς μπροστά από τις θέσεις υποβιβασμού και τρεις βαθμούς μπροστά από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού. Ο προπονητής Τόμας Λετς θα έχει χρησιμοποιήσει τη διακοπή για να προετοιμάσει την ομάδα του για την αναμέτρηση με τη Χάιντενχαϊμ, καθώς με νίκη η Μπόχουμ θα ξεπεράσει τη Χάιντενχαϊμ

Πολλά γκολ δέχεται μακριά από την έδρα της και δεν απειλεί στα πρότυπα της

Η VfL έχει πάρει τους πέντε από τους εννέα βαθμούς της μακριά από την έδρα της, αλλά η ομάδα έχει ήδη δεχτεί 17 γκολ σε εκτός έδρας αγώνες. Αυτό είναι εξαιρετικά κακό και μόνο ο τερματοφύλακας της SV Darmstadt έχει δεχτεί 18 γκολ μακριά από την έδρα του πιο συχνά. Μένει να δούμε αν ο προπονητής Λετς εκμεταλλεύτηκε τη διεθνή διακοπή για να καλύψει τα μεγάλα κενά στην αμυντική γραμμή.

Επιπλέον, η Μπόχουμ είναι ίσως η λιγότερο επικίνδυνη ομάδα του πρωταθλήματος από στημένες φάσεις, καθώς έχει πετύχει μόλις τρία γκολ από μπάλα που ξαποσταίνει, δύο εκ των οποίων από το σημείο του πέναλτι. Το μοναδικό πραγματικό γκολ από στημένη μπάλα προήλθε από κόρνερ. Αυτός είναι πιθανώς ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Μπόχουμ έχει πετύχει μόνο έντεκα γκολ συνολικά μέχρι στιγμής

Bochum facts &; analysis
  • Τώρα 14η στο πρωτάθλημα
  • Αναλογία τερμάτων 11:25
  • Μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τρία τελευταία παιχνίδια

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 25 Νοεμβρίου 2023


Προβλέπουμε ότι η Χάιντενχαϊμ θα παίξει σε σχηματισμό 4-5-1 με διπλό εξάρι στο κέντρο. Πιστεύουμε ότι ο Tim Kleindienst θα ξεκινήσει μπροστά, αλλά ο Marvin Pieringer θα ήταν επίσης μια επιλογή για την αρχική ενδεκάδα.

Η Μπόχουμ θα παίξει με σύστημα 4-2-2-2-2. Ο Patrick Osterhage είναι πιθανό να διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Lukas Daschner στη μεσαία γραμμή

Heidenheim – Bochum head-to-head & στατιστικά

Η αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας. Προηγουμένως, έχουν διεξαχθεί 14 αγώνες της δεύτερης κατηγορίας και μία αναμέτρηση για το DFB Cup. Η VfL προηγείται στην απευθείας σύγκριση με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Χάιντενχαϊμ έχει κερδίσει τέσσερις φορές μέχρι στιγμής. Η τελευταία συνάντηση ήταν πριν από δύο χρόνια. Η Μπόχουμ κέρδισε με 2:0 για την 30η αγωνιστική της τότε 2ης Bundesliga.

  • Η Μπόχουμ προηγείται στην ιστορική απευθείας σύγκριση μέχρι στιγμής
    Η
  • VfL έχει κερδίσει τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις
  • Η τελευταία νίκη της Χάιντενχαϊμ ήταν το 2018
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!