Βόλφσμπουργκ – Λειψία στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 25.11.2023 Bundesliga

Home » Βόλφσμπουργκ – Λειψία στοιχηματικά προγνωστικά & αποδόσεις – 25.11.2023 Bundesliga

VfL Wolfsburg – RB Leipzig

Η διεθνής διακοπή για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 στη Γερμανία ολοκληρώθηκε και επιτέλους η μπάλα κυλάει και πάλι στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα. Πολλοί παίκτες από τους συλλόγους της Bundesliga έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά οι προπονητές θα έχουν εκμεταλλευτεί τον χρόνο για να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομάδες τους για τα καθήκοντα που έρχονται. Η επερχόμενη 12η αγωνιστική θα δείξει ποιες ομάδες είναι καλύτερα ξεκούραστες και φρέσκες από τη διακοπή.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι Λύκοι από το Βόλφσμπουργκ θα φιλοξενήσουν τους Ταύρους από τη Λειψία. Πρόκειται για τη ρεβάνς του αγώνα κυπέλλου πριν από κάτι λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες, όταν η Βόλφσμπουργκ απέκλεισε τη Λειψία από το DFB Cup με νίκη 1-0. Η RB λοιπόν θα θέλει να πάρει εκδίκηση και με μια εκτός έδρας νίκη μπορεί να συλλέξει σημαντικούς βαθμούς για τη μάχη των θέσεων του Champions League.

Η Βόλφσμπουργκ έχει πολλά να επανορθώσει στους οπαδούς της μετά τη συντριβή με 4:0 από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ την προηγούμενη αγωνιστική. Μάθετε ποιος θα βγει νικητής σε αυτό το παιχνίδι και ποιος θα φύγει ηττημένος από το γήπεδο στο προγνωστικό μας Βόλφσμπουργκ – Λειψία

Βόλφσμπουργκ – Λειψία Πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 25.11.2023, 15:30 μ.μ.
    Volkswagen Arena, Wolfsburg
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 12η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Wolfsburg Form & Balance Check

Η Βόλφσμπουργκ βρισκόταν σε ελαφρά κρίση πριν από τη διεθνή διακοπή, παρά την πρόκριση στο Κύπελλο DFB. Η ομάδα του προπονητή Νίκο Κόβατς βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά τερμάτων 15:20. Η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές και έχει πάρει μόλις έναν βαθμό. Ο απολογισμός της στα τελευταία οκτώ αγωνιστικά παιχνίδια είναι δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.

Ιδιαίτερα οδυνηρή ήταν η ήττα με 4:0 από την Γκλάντμπαχ την τελευταία αγωνιστική. Φαίνεται να υπάρχουν και εσωτερικές διαφωνίες μεταξύ προπονητή και ομάδας. Ο αρχηγός Μαξιμίλιαν Άρνολντ δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην Wolfsburger Allgemeine Zeitung ότι ορισμένοι παίκτες δεν είναι ευχαριστημένοι με τις συχνές αλλαγές του προπονητή. Ο Κόβατς πρέπει τώρα να δείξει ευαισθησία και να επαναφέρει γρήγορα την ομάδα σε καλό δρόμο πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη θέση του προπονητή

Μακριά από το σπίτι ένα σκοπευτήριο

Το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της οφείλεται και στον αριθμό των γκολ που δέχεται. Η VfL είναι ιδιαίτερα ευάλωτη μακριά από την έδρα της, έχοντας δεχτεί τα 15 από τα συνολικά 20 γκολ που έχει πετύχει εκτός έδρας. Μόνο στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, η μπάλα έσκασε δέκα φορές στα δίχτυα της Βόλφσμπουργκ.

Αυτό την καθιστά ένα από τα σκοπευτήρια του πρωταθλήματος, καθώς μόνο τρεις ομάδες έχουν δεχτεί περισσότερα γκολ μακριά από την έδρα τους από τους Λύκους. Εντός έδρας, πάντως, η άμυνα είναι η κορυφαία της κατηγορίας με μόλις πέντε γκολ παθητικό και μόνο η Λειψία και η Φρανκφούρτη έχουν δεχθεί ένα γκολ λιγότερο μπροστά στο κοινό τους

Wolfsburg facts & analysis
  • Στην ενδέκατη θέση του πρωταθλήματος
  • Μόνο ένας βαθμός από τα τελευταία πέντε παιχνίδια
  • Μόνο πέντε γκολ έχει δεχτεί στην έδρα του

Leipzig Form & Balance Check

Η Λίπζιγκ είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στον πίνακα και έχει 23 βαθμούς μετά από έντεκα αγωνιστικές, μία θέση πίσω από την τρίτη Στουτγκάρδη. Η Λειψία έχει εξελιχθεί καλά υπό τις οδηγίες του προπονητή Μάρκο Ρόουζ και έχει κερδίσει τα πέντε από τα επτά τελευταία ανταγωνιστικά παιχνίδια της. Η Λειψία φαίνεται επίσης να έχει ξεπεράσει ένα μικρό διάστημα ξηρασίας με διαδοχικές ήττες από Βόλφσμπουργκ και Μάιντς, καθώς ακολούθησε μια δυνατή νίκη στην κορυφή στο Βελιγράδι και μια εντός έδρας νίκη με 3:1 επί της Φράιμπουργκ την τελευταία αγωνιστική.

Συνολικά, ο απολογισμός της από τα πρώτα έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι εντυπωσιακός, με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Το μόνο μειονέκτημα είναι ο αποκλεισμός από το κύπελλο, καθώς η σημερινή πρωταθλήτρια θα είχε σίγουρα πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το κύπελλο για τρίτη συνεχόμενη φορά μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν

Ο Βέρνερ σε κρίση, ο Οπέντα τα καταφέρνει

Ο Τίμο Βέρνερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κρίση στους Ταύρους. Μετά από μόλις δύο γκολ σε 13 παιχνίδια, οι φήμες οργιάζουν για πιθανή μεταγραφή του κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Υπό τον προπονητή Ρόουζ, ο Βέρνερ είναι προς το παρόν μόνο αναπληρωματικός και χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο. Το αν θα γίνει όντως μεταγραφή είναι αμφίβολο, ωστόσο, καθώς ο επιθετικός κερδίζει περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ με τους Ταύρους και θα πρέπει πρώτα να υπάρξει ενδιαφερόμενος που θα είναι διατεθειμένος να δώσει πολλά χρήματα για τον Βέρνερ.

Στο μεταξύ, το νέο βελγικό μεταγραφικό απόκτημα της Λειψίας, ο Λοΐς Οπέντα, κάνει όνομα. Ο 23χρονος, που ήρθε το καλοκαίρι από την RC Lens, είναι ο απόλυτος πρώτος σκόρερ των Ταύρων. Έχει ήδη καταγράψει εννέα γκολ και δύο ασίστ και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ο Openda έχει σκοράρει έξι φορές στα τελευταία επτά ανταγωνιστικά παιχνίδια της Λειψίας και επιβραβεύτηκε επίσης για τις δυνατές του εμφανίσεις με συμμετοχές στην εθνική ομάδα του Βελγίου κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής. Από την πλευρά της Λειψίας, ελπίζουμε ότι ο Openda θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό αυτό το Σαββατοκύριακο και θα βοηθήσει τη Λειψία να φτάσει στη νίκη

Leipzig facts & analysis
  • Τώρα στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος
  • Πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια
  • Κέρδισε την τελευταία αγωνιστική με 3:1 τη Φράιμπουργκ

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 23 Νοεμβρίου 2023


Η Βόλφσμπουργκ θα παρατάξει σχηματισμό 3-4-2-1 με τον Μαξιμίλιαν Άρνολντ, ο οποίος τελευταία έρχεται συχνά μόνο από τον πάγκο. Ωστόσο, ο αρχηγός κινδυνεύει με κίτρινη κάρτα στο επόμενο ματς, αν προειδοποιηθεί και σε αυτό το ματς.

Αναμένουμε ότι η Λειψία θα αγωνιστεί με το σύστημα 4-2-2-2-2. Θα είναι κρίσιμο για τον προπονητή Μάρκο Ρόουζ να δει πόσο καιρό θα έχουν αρκετή ενέργεια οι παίκτες του, που έχουν αγωνιστεί στις εθνικές τους ομάδες και πόσο νωρίς θα πρέπει να κάνει χρήση των αλλαγών του.

Βόλφσμπουργκ – Λειψία head-to-head &amp? stats

Έχουν ήδη διεξαχθεί 20 αγώνες μεταξύ των δύο συλλόγων στην ιστορία. Η Βόλφσμπουργκ έχει κερδίσει μόνο πέντε από αυτά, ενώ η Λειψία έχει κερδίσει δέκα φορές. Οι ομάδες έχουν φέρει πέντε φορές ισοπαλία. Τελευταία συνάντηση ήταν ο αγώνας κυπέλλου πριν από λίγες εβδομάδες, τον οποίο οι Λύκοι κέρδισαν με 1:0. Ωστόσο, η μεγαλύτερη νίκη ανήκει στη Λειψία με 6:1 το 2019

  • Η Λειψία κέρδισε περισσότερα παιχνίδια σε απευθείας σύγκριση
  • Η διαφορά τερμάτων συνολικά είναι 32:16 από την πλευρά της Λειψίας
  • Την τελευταία συνάντηση κέρδισε η Βόλφσμπουργκ
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!