Προγνωστικά Βρέμης – Λεβερκούζεν – 25.11.2023 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Βρέμης – Λεβερκούζεν – 25.11.2023 Bundesliga

Werder Bremen – Bayer Leverkusen

Ο καιρός σιγά-σιγά γίνεται και πάλι πιο κρύος, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει τους οπαδούς της Bundesliga να συρρεύσουν και πάλι στα γήπεδα τις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές φέτος. Περισσότεροι από 40.000 θεατές αναμένεται να χειροκροτήσουν την ομάδα τους στο στάδιο Weser της Βρέμης το Σάββατο. Στη συνέχεια η SVW θα υποδεχτεί τη σημερινή πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Λεβερκούζεν. Μάθετε στο προγνωστικό μας για το Βρέμη – Λεβερκούζεν αν οι Βορειογερμανοί θα φύγουν με κάτι αξιόλογο από αυτή την αναμέτρηση.

Η Βρέμη θα θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει το αήττητο σερί της σε αυτό το ματς. Η SVW έχει μαζέψει συνολικά πέντε βαθμούς από τα τρία τελευταία παιχνίδια της, κρατώντας σε απόσταση τις ομάδες από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερ 04, η ομάδα του κόουτς Βέρνερ βρίσκεται στη δωδέκατη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι από τη Λεβερκούζεν, από την άλλη, βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Η Βέρκελ συνεχίζει να οδηγεί τον πίνακα και άφησε τους δύο μοναδικούς βαθμούς στο ισόπαλο 2-2 στο Μόναχο. Πριν από τη διεθνή διακοπή, η Μπάγερ σημείωσε επίσης επιβλητική νίκη με 4-0 επί της ουραγού Ουνιόν Βερολίνου

Bremen – Leverkusen info:

  • Ημερομηνία & ώρα: 25.11.2023, 3:30 μ.μ.
    Wohninvest-Weserstadion, Βρέμη
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 12η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Bremen Form & Balance Check

Η τελευταία φορά που η Βέρντερ Βρέμης αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τη σεζόν 2010/2011, όταν και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. Εν τω μεταξύ, όμως, η πραγματικότητα στο γήπεδο της Βέσερ δεν είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά η μάχη του υποβιβασμού. Και οι οπαδοί της Βρέμης θα είναι σίγουρα ικανοποιημένοι φέτος, αν η SVW αποφύγει στο τέλος τον υποβιβασμό στη Bundesliga 2.

Και η Βέρντερ είναι σίγουρα σε τροχιά προς αυτή την κατεύθυνση αυτή τη στιγμή. Συγκεκριμένα στα τρία τελευταία παιχνίδια, η ομάδα του προπονητή Όλε Βέρνερ έχει ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Με πέντε βαθμούς από αυτές τις τρεις αναμετρήσεις, η SVW έκανε άλμα στη 12η θέση

Κεϊτά και πάλι σε φόρμα;

Όταν ο Naby Keïta έπαιξε για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας από το 2016 έως το 2018, ο μέσος ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς παίκτες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Επομένως, η μετακίνηση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ στην Premier League, στην Liverpool FC, ήταν λογική. Στους Reds, ωστόσο, ο άνθρωπος από τη Γουινέα ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών.

Στην SVW, ο 28χρονος σήμερα παίκτης ήθελε να επαναφέρει την καριέρα του στον σωστό δρόμο. Αλλά ακόμα και στον μακρινό βορρά, η νέα υπογραφή δεν γλίτωσε από τους τραυματισμούς. Λόγω δύο μακροχρόνιων μυϊκών τραυματισμών, ο Κεϊτά έχει παίξει μόλις 80 λεπτά στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Ο ελπιδοφόρος της Βρέμης αναμένεται τώρα να επιστρέψει στην ενδεκάδα κόντρα στη Λεβερκούζεν

Bremen facts & analysis
  • Τρεις εντός έδρας νίκες ήδη φέτος
  • Στη δωδέκατη θέση του πρωταθλήματος
  • Πήρε 2:2 από τη Φρανκφούρτη πριν τη διεθνή διακοπή

Leverkusen Form & Balance Check

Η Βέρκεσμπεργκ συνεχίζει τη θριαμβευτική της πορεία μοιάζοντας ασταμάτητη. Η Λεβερκούζεν οδηγεί τον H’ όμιλο του Europa League και δεν έχει δεχθεί ούτε έναν βαθμό στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της. Η Βέρκελφ βρίσκεται επίσης στην κορυφή του πίνακα της Bundesliga. Ωστόσο, τα πρώτα πυροτεχνήματα στον αγωνιστικό χώρο είναι κάπως πιο σπάνια τελευταία.

Η Λεβερκούζεν κέρδισε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με τη μικρή διαφορά του μόλις ενός γκολ. Πριν από τη διεθνή διακοπή, ωστόσο, η Λεβερκούζεν σημείωσε μια επιβλητική νίκη με 4:0 επί της Ουνιόν Βερολίνου. Με 31 βαθμούς μετά από έντεκα αγωνιστικές, η Bayer 04 παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα έχει καταγράψει το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Bundesliga, ισοβαθμώντας βαθμολογικά με την Μπάγερν του Γκουαρντιόλα τη σεζόν 15/16

Ο Γκριμάλντο είναι εξαιρετικός

Την περασμένη σεζόν, ο προπονητής Xabi Alonso πέρασε γρήγορα σε ένα σύστημα 3-4-2-1. Τα αποτελέσματα βελτιώθηκαν σημαντικά, με τον Jeremie Frimpong ιδιαίτερα στα δεξιά να επωφελείται από την ελαφρώς πιο επιθετική θέση. Ωστόσο, η Μπάγερ 04 αγωνίστηκε επανειλημμένα στην αριστερή πλευρά. Ως εκ τούτου, ένας νέος παίκτης για την αριστερή πλευρά ήταν στην κορυφή της λίστας αγορών της Λεβερκούζεν το καλοκαίρι.

Ο σύλλογος πέτυχε ένα πραγματικό πραξικόπημα με τον συμπατριώτη του Xabi Alonso, Alejandro Grimaldo. Ο 28χρονος έχει ήδη συνεισφέρει έξι γκολ και πέντε ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ έλαμψε και ως σκόρερ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής, ο Γκριμάλντο έκανε τελικά και το ντεμπούτο του με την εθνική Ισπανίας κόντρα στην Κύπρο

Leverkusen facts & analysis
  • Προηγείται στον πίνακα της Μπουντεσλίγκα
  • Νίκη με 4-0 επί της Ένωσης πριν τη διεθνή διακοπή
  • Δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 23 Νοεμβρίου 2023


Η Μπρέμερ θα πάει και πάλι στο παιχνίδι του Σαββάτου με μια τριάδα στην άμυνα. Αν και ο Μίχαελ Ζέτερερ έπαιξε καλά στο τέρμα, ο Γίρι Παβλένκα πιθανότατα θα παίξει και αυτό το Σαββατοκύριακο στο τέρμα της Βέρντερ. Ο Naby Keïta πιθανότατα θα επιστρέψει στην αποστολή της SVW μετά τον τραυματισμό του.

Για τη Λεβερκούζεν, υποθέτουμε και πάλι το συνηθισμένο 3-4-2-1. Ο Jeremie Frimpong τραυματίστηκε πρόσφατα και μπορεί να αντικατασταθεί από τον Nathan Tella στην αρχική ενδεκάδα. Επιπλέον, ο Exequiel Palacios επέστρεψε αργά από την εθνική ομάδα και θα μπορούσε να ξεκουραστεί για την έναρξη του αγώνα

Bremen – Leverkusen head-to-head &amp? stats

Η προϊστορία μεταξύ της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Βέρντερ Βρέμης περιλαμβάνει εντυπωσιακά 97 αγωνιστικές αναμετρήσεις. Η Βέρντερ Βρέμης έχει αναδειχθεί νικήτρια 36 φορές, ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει φύγει νικήτρια από το γήπεδο μόνο 26 φορές. Στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων, ο αγώνας έληξε θεαματικά με νίκη της Βέρκελ με 3:2.

  • Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Βρέμης επί της Λεβερκούζεν ήταν στις 15.10.2016
  • Η Μπρέμεν έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία δώδεκα παιχνίδια της κόντρα στη Λεβερκούζεν
  • Τις δύο ομάδες χωρίζουν 20 βαθμοί στο πρωτάθλημα
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!