Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 28.10.2023 Bundesliga

Home » Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 28.10.2023 Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – 1. FC Heidenheim 1846

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε η 3η αγωνιστική στο Champions League. Το Σάββατο, για την 9η αγωνιστική στην Bundesliga, θα συναντηθούν δύο ομάδες που μάλλον θα έχουν λιγότερη επαφή με την κορυφαία κατηγορία στο άμεσο μέλλον. Στον Κάτω Ρήνο, θα γίνει μεταξύ της 13ης και της 11ης θέσης στο πρωτάθλημα. Μάθετε ποιος θα εξασφαλίσει τρεις σημαντικούς βαθμούς στο Μπορούσια-Παρκ στο προγνωστικό μας Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ.

Μέχρι στιγμής, η Μόνχενγκλαντμπαχ έχει πάρει μόλις έναν πενιχρό βαθμό στην έδρα της και η Χάιντενχαϊμ μόνο έναν εκτός έδρας. Για πρώτη φορά στη φετινή Bundesliga, τα “Φώτα” έχουν χάσει τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποσπάσουν ισοπαλία 2-2 από την τελευταία Μάιντς.

Η επόμενη απογοήτευση για τη VfL ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα. Στο ντέρμπι της Ρηνανίας με την 1. FC Köln, η Γκλάντμπαχ δέχθηκε την τέταρτη ήττα της στη σεζόν. Αλλά και οι φιλοξενούμενοι από το Ostalb προέρχονται από ήττα. Κόντρα στην FC Augsburg, η ανεβασμένη ομάδα σπατάλησε ένα προβάδισμα δύο τερμάτων και τελικά έχασε με 2:5.

Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ Πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 28.10.2023, 15:30 Uhr
  • Παράδοση: Borussia-Park, Mönchengladbach
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 9η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική κάλυψη: Sky

Gladbach Form & Balance Check

Ο προπονητής Χεράρδο Σεοάνε ήρθε στην Γκλάντμπαχ το καλοκαίρι και υποτίθεται ότι θα οδηγούσε την ομάδα σε υψηλότερη βαθμολογική θέση μετά την απογοητευτική δέκατη θέση στην προετοιμασία. Ωστόσο, το ξεκίνημα της νέας σεζόν κάθε άλλο παρά ιδανικό ήταν για τα “φουγάρα”. Στα πρώτα πέντε παιχνίδια, τα “Φουάλα” κατάφεραν να πάρουν μόλις δύο βαθμούς σε ένα κατά γενική ομολογία δύσκολο πρόγραμμα έναρξης.

Μετά την εκτός έδρας νίκη στο Μπόχουμ, οι περισσότεροι οπαδοί της Μπορούσια ήλπιζαν σε ανατροπή. Όμως το 2:2 κόντρα στην τελευταία Μάιντς έφερε τα “Φώτα” ξανά στη γη. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε και ένα πισωγύρισμα στο ντέρμπι της Ρηνανίας με την Κολωνία, όταν η VfL έχασε με 1:3.

Ο Κονέ εξακολουθεί να μην έχει ροή

Ο Μανού Κονέ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υποψήφιους προς πώληση στην Γκλάντμπαχ το καλοκαίρι. Μετά από δύο δυνατά χρόνια με τη φανέλα της Μπορούσια, ο 22χρονος ήταν στα υπόψη πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ωστόσο, ο νεαρός Γάλλος υπέστη στη συνέχεια έναν σοβαρό τραυματισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών, ο οποίος τελικά απέτρεψε τη μεταγραφή του.

Αφού ο κεντρικός μέσος έχασε το ξεκίνημα της σεζόν, ο Κονέ είναι πλέον και πάλι έτοιμος. Ωστόσο, ο νεαρός εξακολουθεί να τρέχει πίσω από τη φόρμα του. Αυτή η έλλειψη φόρμας κορυφώθηκε στην ήττα στην Κολωνία την περασμένη εβδομάδα. Αρχικά, ο Γάλλος προκάλεσε το πέναλτι πριν από το 0:1 και αργότερα, για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, δέχτηκε και κόκκινη κάρτα μετά από ένα σκληρό φάουλ.

Gladbach facts & analysis
  • Στη 13η θέση της Bundesliga
  • Ηττήθηκε 1:3 στην Κολωνία την προηγούμενη εβδομάδα
  • Μόλις έξι νίκες στην Bundesliga το 2023

Heidenheim form & balance check

Όποιος θα στοιχημάτιζε πριν από 15 χρόνια ότι η 1. FC Heidenheim θα έπαιζε τώρα στην Bundesliga, μάλλον θα είχε κερδίσει πολλά χρήματα. Τότε, οι άνδρες της Ostalb αγωνίζονταν ακόμα στην τέταρτη τη τάξει Regionalliga Süd. Αλλά υπό την καθοδήγηση του προπονητή Φρανκ Σμιτ, η Χάιντενχαϊμ αναπτύχθηκε σταθερά και ανέβηκε από τη 2η Μπουντεσλίγκα κατά την προετοιμασία.

Και οι άντρες από το Μπρένζ τα έχουν καταφέρει επίσης αρκετά καλά στην πρώτη κατηγορία μέχρι στιγμής. Μετά από οκτώ αγωνιστικές, η Χάιντενχαϊμ βρίσκεται στην σταθερή ενδέκατη θέση του πίνακα. Την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, η Χάιντενχαϊμ σπατάλησε για δεύτερη φορά ένα προβάδισμα με 2-0. Την περασμένη Κυριακή, ηττήθηκε με 5-2 από την Άουγκσμπουργκ.

Ο Ντίνκι ανθίζει

Εβδομάδα με την εβδομάδα, οι Kleindienst, Beste και Dinkci δημιουργούν πολλά γκολ στην επίθεση της Χάιντενχαϊμ. Αλλά ενώ οι Beste και Kleindienst ήταν επίσης στοιχειώδεις για την άνοδο, ο Dinkci μετακόμισε στο Brenz μόλις το καλοκαίρι.

Ο Γερμανοτουρκος παίκτης είχε παραχωρηθεί δανεικός από την SV Werder Bremen και προέρχεται επίσης από το τμήμα υποδομής των Βορειογερμανών. Ωστόσο, ο 21χρονος δεν τα κατάφερε στην SVW και πραγματοποίησε μόλις 25 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Στη Χάιντενχαϊμ, όμως, ο Ντίνκτσι έχει πλέον εγκατασταθεί και έχει ήδη συνεισφέρει με τέσσερα γκολ.

Heidenheim facts & analysis
  • Στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα
  • Ηττήθηκε 2:5 από την Άουγκσμπουργκ στο τελευταίο παιχνίδι
  • Ακόμα χωρίς εκτός έδρας νίκη στην Bundesliga

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 26 Οκτωβρίου 2023


Για την Γκλάντμπαχ, περιμένουμε και πάλι το 3-5-2, αλλά η Μπορούσια θα πρέπει να παραταχθεί χωρίς τον Μανού Κονέ, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στην Γκάισμπροκε. Στην κεντρική άμυνα, μπορούμε κάλλιστα να φανταστούμε τον νεαρό Fabio Chiarodia να κάνει το ντεμπούτο του.

Περιμένουμε ότι η Χάιντενχαϊμ θα παίξει και πάλι με 4-2-3-1 στο Μόνχενγκλαντμπαχ. Μπροστά, περιμένουμε να επιστρέψουν οι Beste, Kleindienst και Dinkci

Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ απευθείας σύγκριση & Στατιστικά

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν. Στον 2ο γύρο του Κυπέλλου DFB το 2011, η Γκλάντμπαχ κέρδισε δύσκολα με 4:3 στα πέναλτι τους άνδρες της Ostalb. Η Χάιντενχαϊμ ήταν ακόμα στην έδρα της στην 3η κατηγορία εκείνη την εποχή.

  • Η Χάιντενχαϊμ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Γκλάντμπαχ
  • Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο θέσεις στο πρωτάθλημα.
  • Η Γκλάντμπαχ μόνο με ένα βαθμό εντός έδρας και η Χάιντενχαϊμ με ένα βαθμό εκτός έδρας φέτος
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!