Βρέμη – Χόφενχαϊμ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 07.10.2023 Bundesliga

Home » Βρέμη – Χόφενχαϊμ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 07.10.2023 Bundesliga

Werder Bremen – TSG Hoffenheim

Για την ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα το βράδυ του Σαββάτου, μας περιμένει η μονομαχία ανάμεσα στην SV Βέρντερ Βρέμης και την TSG από το Χόφενχαϊμ. Την ώρα που η ομάδα της Βρέμης περιπλανιέται στη μεσαία γραμμή, η TSG κινείται κοντά στις θέσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Ωστόσο, αμφότερες ηττήθηκαν την τελευταία αγωνιστική και φυσικά θέλουν να ανατρέψουν άμεσα τα δεδομένα. Εμείς θα σας πούμε ποια από τις δύο θα τα καταφέρει στο tip μας για το Βρέμη – Χόφενχαϊμ.

Βρέμη – Χόφενχαϊμ πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 07.10.2023, 18:30 Uhr
  • Αθλητικό γήπεδο: Wohninvest Weserstadion, Βρέμη
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 7η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Bremen Form & Balance Check

Από τώρα και στο εξής, θα είναι μια μικτή σεζόν για τη Βρέμη. Η συνοχή εξακολουθεί να λείπει για μεγάλα διαστήματα και είτε έχασε αρκετά καθαρά (Μπάγερν, Φράιμπουργκ, Χάιντενχαϊμ) είτε κέρδισε. Οι δύο νίκες κόντρα σε Κολωνία και Μάιντς ήταν επιβεβλημένες με βάση τη φόρμα της, αλλά η ήττα από την Ντάρμσταντ την τελευταία αγωνιστική ήταν απρόσμενη και η επόμενη απογοήτευση.

Απουσιάζει ο Füllkrug;

Εκτός από την ήττα της πρεμιέρας από την Μπάγερν (0:4), η Βέρντερ έπαιξε πολύ καλά στην έδρα της, αλλά μέχρι στιγμής μόνο η Κολωνία και η Μάιντς ήταν φιλοξενούμενες. Με την TSG, όμως, έρχεται τώρα στο στάδιο Weser η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα. Η βραχυπρόθεσμη αποχώρηση του Niclas Füllkrug, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντισταθμιστεί επαρκώς, σίγουρα δεν βοηθάει. Ήρθαν επίσης οι Borré και Kownacki, δύο σέντερ φορ, αλλά κανένας από τους δύο δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει. Ο Marvin Duksch (2 γκολ) είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στον εσωτερικό πίνακα των σκόρερ.

Bremen facts & analysis
  • δύο νίκες
  • στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα
  • τέσσερις ήττες

Hoffenheim form & balance check

Το ξεκίνημα του TSG ήταν τέλειο. Αν και στην αρχή της σεζόν υπέστησαν ήττα και από τη Φράιμπουργκ, οι Κραϊχγκάουερς συνέχισαν με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Την τελευταία αγωνιστική, όμως, υποδέχθηκαν την Ντόρτμουντ και γνώρισαν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα τους με 3-1. Με τρεις εκτός έδρας νίκες, πάντως, είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα μακριά από την έδρα της. Αυτό μπορεί να αποδώσει και πάλι απέναντι στη Βρέμη.

Δυνατότητα εκτός έδρας;

Με δώδεκα βαθμούς, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του πίνακα. Επιπλέον, η Χόφενχαϊμ θα πρέπει να περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το παιχνίδι με τη Βρέμη, καθώς η TSG είναι αήττητη σε οκτώ παιχνίδια της Bundesliga στη Βρέμη (3 νίκες, 5 ισοπαλίες) – από τα τελευταία 13 παιχνίδια συνολικά, η Χόφενχαϊμ έχει χάσει μόνο δύο.

Hoffenheim facts & analysis
  • Δύο ήττες
  • Τώρα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα
  • Καλύτερη ομάδα εκτός έδρας

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 6 Οκτωβρίου 2023

Μπρέμεν – Χόφενχαϊμ απευθείας σύγκριση &amp? Στατιστικά

Η απευθείας σύγκριση πηγαίνει στην ομάδα της Βρέμης, η οποία έχει κερδίσει τις 13 από τις 30 μονομαχίες. Η Χόφενχαϊμ κέρδισε επτά και δέκα μονομαχίες έληξαν ισόπαλες. Τις μονομαχίες της περασμένης σεζόν τις κέρδιζε πάντα η φιλοξενούμενη ομάδα.

  • Κατά μέσο όρο η Βέρντερ Βρέμης σκοράρει 0,8 γκολ εναντίον της TSG Hoffenheim και η TSG Hoffenheim σκοράρει 2,2 γκολ εναντίον της Βέρντερ Βρέμης.
  • Η Βέρντερ Βρέμης έχει κερδίσει μόνο 1 παιχνίδι από τα τελευταία 5 στην Bundesliga απέναντι στην TSG Hoffenheim.
  • Η Χόφενχαϊμ έχει σκοράρει στα τελευταία 18 παιχνίδια της.
  • Το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα μεταξύ της Βέρντερ Βρέμης και της TSG Hoffenheim είναι 1-1. 7 αγώνες έχουν λήξει έτσι.
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!