Χάιντενχαϊμ – Ένωση Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά – 30.09.2023 Bundesliga

Home » Χάιντενχαϊμ – Ένωση Συμβουλή, Προγνωστικά & Προγνωστικά – 30.09.2023 Bundesliga

1. FC Heidenheim 1846 – Union Berlin

Την Παρασκευή η Bundesliga ξεκινάει στην 6η αγωνιστική στο Κράιχγκαου (για το tip Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ). Το Σάββατο, 111 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά θα διεξαχθεί μια μονομαχία που έχει τεράστια σημασία και για τις δύο ομάδες. Στο Μπρέντζ, συναντιούνται δύο ομάδες που έδειξαν αρνητική πορεία στο τελευταίο τους παιχνίδι. Μάθετε ποια ομάδα θα καταφέρει να αντιστρέψει περισσότερο αυτή την τάση στο προγνωστικό μας Χάιντενχαϊμ – Ουνιόν.

Οι άνδρες της Ostalb υπέστησαν νέα ήττα την περασμένη αγωνιστική μετά από δύο σερί παιχνίδια χωρίς ήττα. Οι παίκτες του προπονητή Φρανκ Σμιτ δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στη δεύτερη Λεβερκούζεν και ηττήθηκαν με 1:4.

Η Ουνιόν, από την άλλη, έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία ανταγωνιστικά παιχνίδια της. Μία ακόμη ήττα θα αποτελούσε ένα πρωτοφανές σερί ηττών για την Köpenicker υπό τον προπονητή Urs Fischer. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, οι Eisernen έχασαν 0:2 από τη Χόφενχαϊμ στο Alte Försterei και υποχώρησαν στη δέκατη θέση.

Heidenheim – Union Info:

  • Ημερομηνία και ώρα: 30.09.2023, 15:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: Voith Arena, Heidenheim
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 6η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Heidenheim Form & Balance Check

Τον περασμένο Ιούλιο, η 1. FC Heidenheim ολοκλήρωσε μια θεαματική άνοδο από τη 2. Bundesliga στην κορυφαία κατηγορία, αφού αυτό είχε υπονοηθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ωστόσο, οι παίκτες του προπονητή Φρανκ Σμιτ πλήρωσαν πρώτα ένα μάθημα.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, η Χάιντενχαϊμ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά τελικά έμεινε χωρίς βαθμούς τόσο απέναντι στη Βόλφσμπουργκ όσο και απέναντι στη Χόφενχαϊμ. Στη συνέχεια, όμως, ακολούθησαν δύο δυνατές εμφανίσεις κόντρα σε Ντόρτμουντ και Βρέμη, με αποτέλεσμα να αποκτηθούν συνολικά τέσσερις βαθμοί. Ωστόσο, η ομάδα του Χάιντενχαϊμ δεν είχε καμία τύχη απέναντι στη Βέρκελ πρόσφατα.

Μαλόνι εναντίον παιδικής αγάπης

Ο γεννημένος στο Βερολίνο Lennard Maloney, προϊόν των νέων της Ένωσης μεταξύ 2012 και 2020, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Παίζοντας ως εξάρι για τη Χάιντενχαϊμ, είναι ο ταχύτερος δρομέας όλων των παικτών της Bundesliga με 63,9 χιλιόμετρα που έχει διανύσει. Επιπλέον, ο 23χρονος έχει ολοκληρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό σε ολόκληρη την Μπουντεσλίγκα με 470 έντονα τρεξίματα.

Στα πρώτα πέντε παιχνίδια, ο Maloney καθιερώθηκε ως βασικός και έχει παίξει το 99% των πιθανών λεπτών στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο νεαρός μέσος θα ήθελε τώρα να πετύχει και το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τους ανθρώπους της Μπρένζ.

Heidenheim facts & analysis
  • Στη 13η θέση του πίνακα της Bundesliga
  • Ηττήθηκε 1:4 από τη Λεβερκούζεν στο τελευταίο της παιχνίδι
  • Δεν δέχθηκε ποτέ γκολ στην Bundesliga

Έλεγχος φόρμας και ισοζυγίου της Ένωσης

Οι “σιδερένιοι” από τα ανατολικά της πρωτεύουσας δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι στιγμής φέτος την περσινή τους αποτελεσματικότητα. Το αρνητικό σερί της Ένωσης σημαίνει ότι οι Köpenickers έχουν πλέον χάσει ακόμα και τρία συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μετά από έξι βαθμούς από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η FCU έχει κολλήσει στη δέκατη θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ουνιόν δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στην αντίπαλη εστία και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την TSG Hoffenheim την προηγούμενη εβδομάδα και έχασε με 0:2. Και η FCU έχασε επίσης άδοξα με 1:0 στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο της στο Champions League.

Η τύχη λείπει

Τα τελευταία χρόνια η Ουνιόν στάθηκε τακτικά τυχερή στα παιχνίδια της. Μια ματιά στην περασμένη σεζόν υπογραμμίζει αυτή την άποψη. Αν εξαρτιόταν από τους αναμενόμενους βαθμούς, η ομάδα από το Köpenick θα είχε τερματίσει μόνο 13η στην Bundesliga την περασμένη σεζόν.

Ειδικά μπροστά στο τέρμα, οι Eisern κατάφεραν να ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους. Με τιμή xG 35,07, η Eisern θα είχε τη χειρότερη επίθεση σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, ενώ στην πραγματικότητα η Union πέτυχε 51 γκολ. Ειδικά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όμως, η τύχη φαίνεται να έχει αντιστραφεί, καθώς η Eisernen πέτυχε συνολικά μόλις ένα γκολ με τιμή xG 3,79.

Union facts & analysis
  • Κατέλαβε την 4η θέση στην Bundesliga την περασμένη σεζόν.
  • Ηττήθηκε 0:2 από τη Χόφενχαϊμ την προηγούμενη εβδομάδα.
  • Η καλύτερη άμυνα της περασμένης σεζόν στην Bundesliga

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 28 Σεπτεμβρίου 2023


Προβλέπουμε ότι η 1. FC Heidenheim θα παίξει με 4-2-3-1, όπως έχουμε ήδη δει στα τελευταία παιχνίδια. Η επιθετική τριάδα των Beste, Kleindienst και Dinkci θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Union.

Η Άιζερν δεν θα αλλάξει κάτι στο βασικό σύστημα και θα ξεκινήσει και πάλι με τριάδα στα μετόπισθεν. Ωστόσο, μπορούμε κάλλιστα να φανταστούμε ότι ο Ούρος Φίσερ θα στραφεί σε 3-4-3 απέναντι στη Χάιντενχαϊμ. Ο Kevin Volland, πάντως, θα εξακολουθεί να λείπει από τους Köpenickers λόγω τιμωρίας.

Heidenheim – Union άμεση σύγκριση &amp? στατιστικά

1. Η FC Heidenheim προηγείται μέχρι στιγμής στην απευθείας σύγκριση. Οι άνδρες του Μπρέντζ έχουν κερδίσει έξι από τις δώδεκα πρώτες μονομαχίες μέχρι στιγμής. Επίσης, η Union δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Συνολικά, όμως, οι Eisern έχουν κερδίσει ήδη τέσσερις φορές τη Χάιντενχαϊμ.

  • Η μοναδική νίκη της Union στο Heidenheim ήταν στις 31.10.2015.
  • Η πρώτη μονομαχία μεταξύ των δύο συλλόγων στην Bundesliga.
  • Η Χάιντενχαϊμ κερδίζει το πρώτο ημίχρονο στο 47% των αγώνων της, η Ουνιόν Βερολίνου στο 26% των αγώνων της
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!