Μάιντς – Λεβερκούζεν Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 30.09.2023 Bundesliga

Home » Μάιντς – Λεβερκούζεν Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 30.09.2023 Bundesliga

FSV Mainz – Bayer Leverkusen

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ακολουθεί η 6η αγωνιστική της Bundesliga. Το Σάββατο θα διεξαχθούν πέντε συναρπαστικά παιχνίδια στη δημοφιλή διοργάνωση. Στις 15:30 το απόγευμα, αναμένεται τότε μια μονομαχία των αντιπάλων στην MEWA Arena του Mainz. Το αν η Βέρκελφ θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί της σε αυτή την αναμέτρηση στη Ρηνανία-Παλατινάτο, μπορείτε να το μάθετε στο προγνωστικό μας Μάιντς – Λεβερκούζεν.

Για τους γηπεδούχους, η μονομαχία με την Μπάγερ 04 αναμένεται να αποτελέσει σημείο καμπής στη σεζόν. Η Μάιντς έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φρανκφούρτη και έτσι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από πέντε αγωνιστικές. Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του προπονητή Μπο Σβένσον έχασε μάλιστα με 2-1 στην έδρα της άμεσης αντιπάλου Άουγκσμπουργκ.

Η Βέρκελφ, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξαιρετική κατάσταση. Σε σχέση με πέρυσι, η Λεβερκούζεν έχει αυτή τη στιγμή δέκα βαθμούς περισσότερους στο ενεργητικό της. Οι Ρηνανδοί έχουν ήδη συγκεντρώσει 13 βαθμούς από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, κάτι που αποτελεί ρεκόρ συλλόγου. Την περασμένη εβδομάδα, η Bayer 04 κέρδισε επίσης πειστικά με 4:1 τη Χάιντενχαϊμ.

Mainz – Leverkusen info:

  • Ημερομηνία & ώρα: 30.09.2023, 15:30 Uhr
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: MEWA Arena, Mainz
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 6η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική κάλυψη: Sky

Mainz Form & Balance Check

Η

Mainz 05 γνώρισε μια πτήση της φαντασίας της στο προηγούμενο δεύτερο μισό της σεζόν. Αφού τερμάτισε το πρώτο μισό της σεζόν στη δωδέκατη θέση, η FSV αναπτύχθηκε σχεδόν ασταμάτητα και κατευθύνθηκε ακόμα και προς την Ευρώπη. Στο τέλος, η απόδοση χαλάρωσε κάπως και η Μάιντς ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ένατη θέση.

Ωστόσο, η ομάδα του προπονητή Μπο Σβένσον δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να χτίσει πάνω στις επιτυχίες του τελευταίου δεύτερου μισού της σεζόν. Μετά από πέντε αγωνιστικές, η FSV βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα με έναν βαθμό. Η τελευταία φορά που η Μάιντς είχε τόσο κακό ξεκίνημα στη σεζόν ήταν στο φρικιαστικό πρώτο εξάμηνο του 2020. Τότε, οι μηδενιστές είχαν μόλις επτά βαθμούς μετά τις πρώτες 17 αγωνιστικές. Ακολουθώντας την τρέχουσα κακή της φόρμα, η FSV έχασε επίσης με 2-1 από την Άουγκσμπουργκ στη μονομαχία του υπογείου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας φόρμας.

Επέστρεψε ο Ατζορκέ

Τον περασμένο χειμώνα, η FSV Mainz πέτυχε ένα μεταγραφικό πραξικόπημα με την απόκτηση του Ludovic Ajorque, ενός πανίσχυρου επιθετικού με επιβλητικό ύψος 1,97 μ., ο οποίος έχει ήδη πετύχει έξι γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η ικανότητά του να δέχεται ακριβείς σέντρες αποδείχθηκε ιδιαίτερα πολύτιμη. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μάιντς κέρδισε τις δεύτερες περισσότερες μονομαχίες με κεφαλιές στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Ωστόσο, ο υψηλόσωμος Γάλλος απουσίαζε από το ξεκίνημα της σεζόν λόγω τραυματισμού. Κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, ο 29χρονος επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά από την 1η αγωνιστική και αμέσως πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν. Στα επόμενα παιχνίδια, η Μάιντς θα ελπίζει πλέον σε μεγαλύτερη απήχηση του Αγιορκ και πάλι.

Mainz facts & analysis
  • Προηγούμενη σεζόν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.
  • Ηττήθηκε με 1:2 από την Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα.
  • Μόνο ένας βαθμός από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές

Λεβερκούζεν φόρμα & έλεγχος ισορροπίας

Αφού ο προπονητής Xabi Alonso ανέλαβε τη Werkself κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, η Bayer 04 γνώρισε μια σταθερά ανοδική πορεία. Αυτή η θετική πορεία οδήγησε τελικά στην έκτη θέση στο τέλος της σεζόν και εξασφάλισε την πρόκριση στο Europa League για άλλη μια φορά. Τη φετινή σεζόν, ωστόσο, η Λεβερκούζεν έχει παρουσιάσει ακόμα καλύτερες επιδόσεις μέχρι στιγμής.

Η Βέρκελ έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν και κέρδισε τους τρεις πρώτους αγώνες της Μπουντεσλίγκα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Η Bayer 04 πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στο παιχνίδι κορυφής στο Μόναχο, κερδίζοντας επάξια την ισοφάριση 2:2 στις καθυστερήσεις. Με το 4:1 επί της Χάιντενχαϊμ την περασμένη εβδομάδα, η Λεβερκούζεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Με την κατοχή στην επιτυχία

Με 17 γκολ από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, η Βέρξελφ είναι, μαζί με την VfB Στουτγκάρδης, η δεύτερη καλύτερη επιθετική ομάδα της Bundesliga και βρίσκεται μόλις ένα γκολ πίσω από την FC Bayern. Σε αντίθεση με πέρυσι, όμως, ο προπονητής της Μπάγερν, Χάμπι Αλόνσο, δεν βασίζεται μόνο στο κάθετο παιχνίδι και τις γρήγορες αλλαγές.

Αντίθετα, η Βέρκελ εντυπωσιάζει με μεγάλες φάσεις κατοχής και ακριβές passing game. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι η Λεβερκούζεν έχει αυτή τη στιγμή την τρίτη περισσότερη κατοχή μπάλας στο πρωτάθλημα και μάλιστα είναι η πιο ακριβής στο πρωτάθλημα με ποσοστό πάσας 89,5%.

Leverkusen facts & analysis
  • Μπουντεσλίγκα δεύτερη στον πίνακα
  • Νίκη 4:1 επί της Χάιντενχαϊμ την προηγούμενη εβδομάδα
  • Ηδη περισσότερα γκολ από ό,τι μετά από δώδεκα παιχνίδια στην προετοιμασία

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 29 Σεπτεμβρίου 2023


Στη Μάιντς δεν περιμένουμε αλλαγή συστήματος παρά τις πρόσφατες αποτυχίες. Έτσι, ο προπονητής Μπο Σβένσον θα στείλει την ομάδα του και πάλι με 3-4-2-1 στο ματς. Οι νεοφερμένοι Josuha Guilavogui και Anwar El Ghazi μάλλον θα κάτσουν στον πάγκο προς το παρόν.

Η ομάδα της Λεβερκούζεν είναι ήδη εξαιρετικά διαβασμένη σε αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ότι ο προπονητής Xabi Alonso δεν θα κάνει καμία αλλαγή στην αρχική του ενδεκάδα και θα στείλει στον αγωνιστικό χώρο ακριβώς τους ίδιους έντεκα παίκτες που νίκησαν 4:1 τη Χάιντενχαϊμ την προηγούμενη φορά.

Μαϊντζ – Λεβερκούζεν απευθείας σύγκριση &amp? στατιστικά

Ο απολογισμός μεταξύ των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρα υπέρ της Βέρκελ. Η Bayer 04 έχει κερδίσει τις 18 από τις 35 μέχρι τώρα απευθείας αναμετρήσεις, ενώ η Mainz έχει φύγει μόνο δώδεκα φορές νικήτρια από το γήπεδο απέναντι στη Λεβερκούζεν. Στην προετοιμασία, πάντως, και οι δύο ομάδες κέρδισαν από ένα ματς.

  • Η Μάιντς έχει κερδίσει μόνο δύο από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της απέναντι στη Λεβερκούζεν.
  • Η Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη, ενώ η Μάιντς παραμένει χωρίς νίκη.
  • Ο μέσος όρος των γκολ που σημειώνονται όταν συναντιούνται Μάιντς και Λεβερκούζεν είναι 3,6
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!